top of page

Vrijuit Zingen - Vind je stem en laat je horen!

Datum: 20 tot 27 juli 

Door: Charo Durán

Prijs cursus: € 395,00

Wil je jouw authentieke stem vinden en laten horen?

Werken aan zelfvertrouwen?

Je talent ten volle benutten?

Jezelf bevrijden van gêne, en vrijuit zingen?

 

In deze week gaan we op zoek naar jouw stem en oefen je die te laten horen! 

 

Dit doen we aan de hand van

~ Stembevrijding: wat in jou verlangt ernaar gehoord te worden en wat houdt jou tegen dit verlangen te volgen? 

~ Zangtechniek: leer jouw instrument te bespelen, oftewel, leer hoe je jouw lijf en stem zo kunt gebruiken dat je jouw stem zo vrij en gezond mogelijk kunt gebruiken. 

~ Plezier van samen zingen: uiteraard genieten we ook van het samen zingen, van zogenaamde “klankbaden” tot het instuderen van een meerstemmig lied met elkaar. 

 

Gedurende de week, werken we toe naar een afsluitend moment waarop iedereen een solo lied laat horen en we gezamenlijk een (meerstemmig) lied zingen. Hierin kun je alles wat je hebt geoefend, meenemen in het authentiek brengen van jouw lied. 

 

Er wordt zowel individueel (in een zgn “masterclass” setting) als gezamenlijk gewerkt . Je kiest zelf van te voren een solo lied uit; dit kan elk genre zijn, als het maar een lied is waar jij van houdt en dichtbij jou persoonlijk ligt. Het groepslied wordt verzorgd door de docent. 

 

Deze week geeft je de kans inzicht te krijgen in jouw stemgebruik, jouw verlangen en jouw weerstand. En te groeien, vertrouwen en genieten van de kracht van jouw stem!

 

Tarief €395 pp (incl BTW). 

Charo Duran piano .jpg

De cursus week wordt gegeven door Charo Durán - zangeres, actrice, zangpedagoog, Stembevrijder en ademcoach. 

 

Charo heeft haar studie Muziektheater/Musicaltheater aan het conservatorium in Alkmaar gevolgd en met succes afgerond in 2008. Naast zang als hoofdvak, volgde zij ook vakken als acteren, dansen, muziektheorie, methodiek en didactiek. Ze heeft daarmee zowel haar docerende graad als uitvoerende Bachelor of Music behaald. 

Hierna heeft ze meerdere cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder de succesvolle zangmethode EVT en is ze in juni 2020 na een 2 jarige opleiding afgestudeerd tot Stembevrijder aan het Centrum voor Stembevrijding, onder leiding van Jan Kortie. In 2021 heeft Charo haar certificaat tot Ademcoach behaald, na een intensieve opleiding over Ademwerk. Tussen 2020 en 2022 heeft zij meerdere geaccrediteerde cursussen gevolgd over de Poly Vagaal Theorie van Dr. Stephen Porges, o.a. van Deb Dana. 

Als docent heeft Charo zich door de jaren heen gespecialiseerd in het geven van zanglessen waarbij de juiste techniek helder en concreet wordt aangeleerd, zonder daarbij het persoonlijke aspect van zingen uit het oog te verliezen. Het stembevrijdende aspect en bewustzijn van het lichaam neemt zij uiteraard mee in haar lessen. 

 

Lees meer over Charo en haar werkzaamheden op www.zangschoolcanto.nl

 

Boekingen lopen via Mathilde van de Mheen, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page