beauty-1845520__480.jpeg

Yoga - Intuïtieve ontwikkeling - Mediumschap 

Datum: 31 juli tot 7 augustus

Door: Manita Bruinenberg

Prijs cursus: € 385,00

Welkom!!! 

 

In deze inspirerende en interessante week,
ga je ontdekken hoe het is, als je je op een speelse, afwisselende en gefocuste manier dieper gaat verbinden met je intuïtie.
Wil je je voor het eerst bewust op het intuïtieve pad begeven maar heb je nog geen ervaring? Dit hoeft ook niet want deze workshop is geschikt voor zowel beginners als ver gevorderden. Een open houding is voldoende. 

De unieke combinatie tussen yoga, intuïtieve ontwikkeling en mediumschap, maakt dat je je intuïtie echt gaat versterken en inzetten. Je ontdekt daardoor gebieden in en buiten jezelf die je nog niet kende. Je gaat heel veel ervaring opdoen en als herboren weer naar huis. En thuis kan je dit mooi weer gebruiken om je leven te verrijken en 
Tussen het programma door heb je genoeg tijd om heerlijk te ontspannen en te genieten van het prachtige Préau . Lekker wandelen in de mooie natuur,  smullen van het verrukkelijke eten, zwemmen in het Lac de Panneciére, of een terrasje te pikken in het nabij gelegen Chateau Chinon. 

Wat we deze week gaan doen?
 

in de ochtend : 

yoga 

Mooie rustige yoga oefeningen met aandacht voor je ademhaling, het bind- weefsel en de meridianen. Zodat je lekker in je lijf terecht komt en goed de informatie en ervaringen van de dag daarvoor, fysiek kan integreren en gronden. 

Heb je geen ervaring met yoga?
Dit is geen enkel probleem omdat iedereen op zijn of haar eigen niveau bezig kan zijn. We werken vanuit ontspanning en je zal ontdekken hoe fijn het is om zo mindful lichaam en geest in balans te brengen. 

in de middag : 

intuïtieve ontwikkeling en mediumschap

 *leren aura’s waarnemen en voelen
* hoe je aura/energie te beschermen in deze sterk veranderende tijd
* oefeningen om je energie te versterken en je te openen voor je intuïtie 

* psychometrie door middel van foto’s
* psychometrie door middel van voorwerpen
* channeling via automatisch schrift
* diverse meditaties en visualisaties
* contact maken en werken met je gidsen
* werken met totemdieren
* diverse manieren van healing
* je gevoeligheid als kracht inzetten      

 

 

Manier van werken

Alleen, samen, en in kleine groepjes. 

Manita Bruinenberg

Ik heb een theater en dansachtergrond.
Ik run al 22 jaar een balletschool / yoga studio waarin ik naast de danslessen als yogadocente les geef in mind ful yoga, fusion - hormoon yoga en chakra yoga. Ook geef ik landelijk regelmatig orgaan yoga detox masterclasses. 

Sinds 14 jaar heb ik in Amsterdam een praktijk voor spirituele coaching, reading en healing ,en geef ik workshops intuïtieve ontwikkeling en 5D masterclasses. Ik ben aangesloten bij de Bond voor Aura readers.

Daarnaast  werk is als beeldend kunstenaar. 

Prijs : € 385
Max. aantal deelnemers : 8

Wanneer : 31 juli -  6 aug 2021
Contact : manitabruinenberg@gmail.com 

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png