top of page

Singleweek: Klaar voor een nieuwe relatie

Datum: 6 tot 13 juli

Door: Meinou Lambeck, Hans Gierkink

Prijs cursus: € 465,00

Heb jij zin om samen met andere singles vakantievieren te combineren met het opdoen van inspiratie voor een nieuwe relatie? Dan is deze week wat voor jou. Een heerlijke week voor alle singles die graag een leuke relatie willen en meer zicht willen krijgen op hoe zij dat kunnen bereiken. Wij bieden 5 belangrijke sleutels die het vinden en behouden van een duurzame relatie een stuk vergemakkelijken. Ervaren singlecoaches Hans en Meinou begeleiden je op ontspannende wijze richting deze inzichten en geven je tools om een duurzame relatie aan te gaan. Leren, maar ook lachen en ontspannen zijn de belangrijkste factoren! 

Klaar met-voor een relatie.png

Voor wie

Deze vakantie is voor alle singles. Of je nu te kritisch of te verlegen bent, te snel wilt of juist afstand houdt, bindingsangst hebt of verlatingsangst, nog geen vaste relatie hebt gehad of juist al vele partners hebt versleten. Als jij zin hebt om hier een stap in te maken, maar ook zin hebt in een heerlijk relaxte vakantie, dan is deze week wat voor jou. Onze deelnemers zijn over het algemeen hoger opgeleid, beschikken over voldoende zelfreflectie en zijn veelal tussen de 30 en 60 jr. (maar uiteraard mag je met elke leeftijd aansluiten). 

Gesprek op het gras singlevakantie.JPG
Meinou en Hans.jpeg

Programma

De meeste dagen heb je in de ochtend en eind van de middag een singles-workshop in een vaste groep. De dinsdag- en woensdagmiddag heb je vrij. In deze dagelijkse workshops gaan we op ontspannen wijze in op de vijf belangrijkste sleutels om een leuke relatie te vinden. Onderwerpen die onder andere aan bod komen:

 

Sleutel 1: Vind de juiste partner – Weet wat belangrijk is en welke partner bij je past

 • Wat vind ik belangrijk in een relatie en in een partner?

 • Wie past er echt bij mij?

 • Ben ik nu echt te kritisch of juist niet?

 

Sleutel 2: Gedraag je als partner – Weet wat je patronen zijn en welk effectief gedrag je kan inzetten

 • Welke patronen komen bij mij telkens terug?

 • Hoe ga ik het anders doen om een langdurige stabiele relatie te krijgen?

Sleutel 3: Verbind – Maak contact, verdiep contact en creëer aantrekkingskracht

 • Hoe leg ik contact?

 • Hoe overleef ik mijn eerste date?

 • Hoe zorg ik voor meer verbinding en diepgang?

 • Hoe vergroot ik aantrekkingskracht?

 

Sleutel 4: Ken je beperkingen – Ken en overwin je angsten en belemmeringen

 • Hoe ga ik om met bindingsangst of verlatingsangst?

 • Hoe voorkom ik dat ik, of de ander, de relatie snel weer afbreekt?

 • Hoe zorg ik dat ik nooit meer op die foute man/vrouw val?

 • Hoe bereik ik veiligheid en vertrouwen in een relatie?

 

Sleutel 5: Vertrouw- Vergroot je (zelf)vertrouwen

 • Wat kan ik doen om mijn (zelf)vertrouwen in dates en relaties te vergroten?

 • Hoe kan ik meer mezelf zijn in een startende relatie? 

We kijken naar wat jij kan doen om die leuke, passende relatie te krijgen. We bieden praktische theorie, doen veel oefeningen en wisselen tips en ervaringen uit. Aan het eind van de week heb je alle handvatten, inzichten én meer vertrouwen om weer een leuke fijne relatie om te bouwen. 

Door wie

Meinou Lambeck is psycholoog en singlecoach. Zij heeft naast haar opleiding psychologie verschillende opleidingen en cursussen afgerond in onder andere psychodrama, systemische werken, provocatief coachen en improvisatietheater. Mede door haar eigen ervaring als “zoekende single” heeft ze de overstap gemaakt coach/trainer in het bedrijfsleven naar singlecoach, om zo ook anderen in deze zoektocht te ondersteunen. Samen met Hans begeleidt zij ook in het dagelijks leven al jaren singles, zowel individueel als in groepsverband, richting een duurzame relatie.  

 

Hans Gierkink is singlecoach, trainer en adviseur. Hij heeft naast zijn beroepsopleiding als coach diverse opleidingen gedaan op het gebied van sociale vaardigheden en dans. Naast zijn coachings- en trainingswerkzaamheden voor singles coacht hij regelmatig managers van goede doelen organisaties en geeft

Flashback-059.jpeg

trainingen sociale vaardigheden. 

De werkruimte.jpeg

Ervaringen van singles die eerder mee zijn geweest met de singlevakantie van Hans en Meinou

 

Reactie van Jill:Hans en Meinou hebben mij een bijzonder inspirerende week bezorgd. Er was ruimte voor een ieders gevoel, humor en nieuwe inzichten. Die nieuwe inzichten komen vooral voort uit de oefeningen die we als groep hebben gedaan, ik had al veel gelezen maar er écht mee aan de slag gaan maakt wezenlijk verschil. Het programma zit heel goed in elkaar. Hans en Meinou zijn authentieke professionals waar ik veel bewondering voor heb. De accommodatie is een hele fijne plek, en omdat er goed voor je gezorgd word (vol pension) heb je alle tijd om het geleerde een plekje te geven en s’ middags met groepsleden lekker te ontspannen bij een meertje. Ik heb er vertrouwen in dat deze vakantie mij verder gaat helpen! Twijfel je of je met jouw situatie, verhaal of leeftijd wel geschikt ben voor deze vakantie? Ik had al deze twijfels voor vertrek en kan iedereen

aanraden: zeker DOEN! De groep was erg divers op allerlei thema’s maar de verbinding was erg bijzonder en ieders thema kwam aanbod.

 

Reactie van Roel: Vorig jaar twijfelde ik of ik met deze workshop/vakantie mee moest doen. Dit jaar de knoop doorgehakt en daar heb ik geen spijt van. Ik vond het wel spannend om hieraan te beginnen maar de groep ging al heel snel heel vertrouwd met elkaar om. Je worstelt allemaal met hetzelfde thema en iedereen is heel ondersteunend naar elkaar. 

De informatie die je krijgt is heel duidelijk en bruikbaar. Door de oefeningen word je gestimuleerd om echt na te denken over wat je zoekt en welke patronen je tegenhouden. En als je er even niet uit komt zijn Hans en Meinou daar om net even die extra vraag te stellen of je te ondersteunen. Hun kennis en eigen openheid zorgden ervoor dat ik mij ook meer open durfde te stellen. Ik heb hier veel inzichten gekregen waar ik zelf mee verder kan. Het was echt een vakantie die ik nodig had.

Daarnaast is Preau echt een schitterende plek. Het terrein bij het landhuis is prachtig. Het eten was heerlijk en goed verzorgd. In dezelfde week werden meerdere workshops gehouden en iedereen ging gezellig met elkaar om. De gezamenlijke avonden waren heel gezellig!

Aan Hans, Meinou en iedereen in de groep, dank jullie wel voor deze geweldige week!

Reactie van Ineke : Ik wist dat ik van mijn bankstelletje af wilde komen. Daar gebeurt het niet. Met het lezen van boeken over het onderwerp in mijn eentje en praten erover met vriendinnen kwam ik ook niet verder. Maar… in de groep van Meinou en Hans gebeurde het wél en kwam ik uit mijn vermijden en voelde mijn bindingsangst zonder dat ik de kans kreeg mijzelf te veroordelen. De coaches schepten een veilige sfeer, gaven inzet, eigen ervaringen en kennis. De groepsleden gaven herkenning waarmee ik aan het werk ging met meer zelfvertrouwen als resultaat. Hier kan ik mee aan de slag. Dus ook gezien de mooie en inspirerende Preau setting: doen deze vakantie!

 

Reactie van Erik Na een lange frustrerende tijd, waarin ik mij afvroeg, waarom ik toch elke weer op het zelfde (pijnlijke) punt uitkwam, kwam ik bij singlecoaching terecht. Niet direct om een relatie te vinden, maar om een oplossing te vinden voor mijn destructieve patronen. Op aangeven van Hans ben ik meegegaan op vakantie naar Preau. Het is moeilijk om te beschrijven hoeveel indruk dit op mij gemaakt heeft. Ik heb hier meer geleerd over mijzelf dan in de afgelopen 30 jaar. Dit dankzij Hans en Meinou die samen een fantastisch team vormen en ervoor zorgen dat je altijd veilig voelt. Maar misschien komt de grootste kracht toch wel uit de groep. Mensen die net als ik worstelen met hun patronen en zich durven open te stellen. De warmte en het vertrouwen die ik van de anderen hebben mogen ontvangen heeft mij diep geraakt. Door Hans en Meinou ben ik in staat om met vol vertrouwen succesvol een nieuwe relatie aan te gaan. 

De locatie zelf is prachtig, er wordt goed voor je gezorgd, het eten is fantastisch en je kunt je heerlijk ontspannen. Hans, Meinou en Preau Bedankt voor de mooie beleving

Luister hier naar interviews met eerdere deelnemers: hoe hebben zij de week ervaren?

https://singlecoaching.nl/wp-content/uploads/2022/11/Interview-Patricia.mp3

https://singlecoaching.nl/wp-content/uploads/2022/11/Preau-Erwin-de-Regt-testimonial.mp3

 

https://singlecoaching.nl/wp-content/uploads/2017/07/Sakia-Interview-Singlevakantie-2017-deel-1.mp3

https://singlecoaching.nl/wp-content/uploads/2017/07/Sakia-Interview-Singlevakantie-2017-deel-2.mp3

Annuleren als je een relatie krijgt 

Vind je een nieuwe partner? Dan kun je deze singlevakantie tot 1 juni annuleren. Je betaalt dan alleen € 30 administratiekosten.

 

 

Inlichtingen

Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kun je ons mailen/bellen:

team@singlecoaching.nl of bel 06- 2033 8405.

Of kijk op onze site: www.singlecoaching.nl

Boekingen lopen via Mathilde van de Mheen, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page