The Artist's Way

Datum: 18 tot 25 juli

Door: Olga Bos, Karin Bezemer

Prijs cursus: € 335,00

De cursus is vol, u kunt zich opgeven voor de wachtlijst

Creatieve zomerweek The Artist's Way

Of je een ervaren kunstschilder bent of een beginner, je creëert niet voor het resultaat maar om jezelf te ontdekken. (En toch sta je versteld van de werken die je maakt!)
Verlang je naar meer creativiteit in je leven, ervaar je blokkades of zit je niet helemaal lekker in je vel?
Je belemmeringen, je wensen …  Na de Creatieve zomerweek The Artist’s Way zijn ze zó duidelijk, weet je precies wat je wilt doen en wat je eerste stap is om dit te bereiken.

The Artist's Way

Het boek The Artist’s Way van Julia Cameron is leidraad tijdens de creatieve week. Cameron schreef dit boek om blokkades bij kunstenaars op te lossen. Maar Olga en Karin zagen bij onszelf en bij deelnemers dat haar methode iedereen meer inzicht in zichzelf geeft.

Tijdens de zomerweek inspireren elke dag twee thema’s uit het boek je. Bij elk thema leggen we de theorie uit en delen we bijzondere boeken, teksten en afbeeldingen. Ook lichaamsoefeningen maken deel uit van het programma. Er kan zowel binnen als buiten geschilderd worden.
Het is verrassend hoe elk groeithema terugkomt in de opdrachten en creativiteit ongemerkt voor jouw ontwikkeling zorgt. In je tekeningen en schilderwerken zie je wat je nog niet onder woorden kon brengen.
De ‘kunstenaarsafspraak’ zorgt hierna voor jouw structurele verandering

Wil jij ook je kracht en energie weer terugvinden én genieten van een creatieve vakantie? Ga dan met ons voor ‘The Artist’s Way‘ en doe wat je echt wilt en word wie je werkelijk bent.

Olga Bos Bijna 20 jaar geleden kwam ik voor het eerst in Préau.

Sindsdien is mijn liefde voor het landgoed en zijn bewoners niet meer overgegaan.

In Préau ben ik begonnen met een schildercursus, daarop volgde de kunstacademie en inmiddels geef ik al jaren schilderlessen en werk ik in mijn eigen atelier.

The Artist’s Way, de cursus die Karin en ik samen hebben ontwikkeld naar aan leiding van het boek van Julia Cameron blijft mij fascineren. Het zet telkens weer zoveel in gang  bij de deelnemers en zeker ook bij mij.

In Préau valt alles op zijn plek!

Karin Bezemer In mijn werk als onderwijsbegeleider en coach spelen communicatie en creativiteit een belangrijke rol. Ik heb mij gespecialiseerd in creatieve communicatie. Gerichte teken- en schilderopdrachten kunnen bij kinderen, jongeren én volwassenen gebruikt worden om zichtbaar te maken wat nog niet onder woorden is gebracht.  Het boek en de cursus ‘The Artist’s Way’ maken steeds opnieuw zichtbaar waar mijn wensen liggen. Het mooie is dat het niet blijft bij wensen, maar dat het ook aanzet tot actie en ik steeds dichter kom bij wat mij energie én plezier geeft! Dat zien we ook vaak gebeuren bij onze cursisten.   https://www.viacrea.nl/persoonlijke-ontwikkeling/

Informatie

Voor vragen over de accommodatie kunt u bellen met Loeky Ekkel: 0573-221199

 

Voor vragen over de teken- en schilderweek kunt u bellen/mailen met:

Karin Bezemer         06-23974684            info@viacrea.nl

Olga Bos                   06-23737227            olgabos@planet.nl

 

 

Datum: 20 t/m 27 juli 2019
Prijs: € 335,- inclusief materialen
Prijs locatie: www. preau.nl
Meenemen: het boek The Artist’s Way - Julia Cameron (te bestellen bij www.bol.com)

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png