top of page
e2c560b5-3c8c-4840-a90e-3d236d821466.jpg

Systemisch Vrouwenwerk

Door: Miriam Zwaga, Henriette Thijssen

Datum: 6 tot 13 juli

Prijs cursus: € 475,00

Zomerweek ‘De Kracht in elke vrouw’ met opstellingen, rituelen en lichaamswerk.

 

Een verdiepende week voor vrouwen met Systemisch Vrouwenwerk. We mogen meer uit ons hoofd en terug in ons lijf. Dit op een paradijselijke plek in Frankrijk, waar we in een veilige bedding bij elkaar komen. Wij vrouwen mogen elkaar ontmoeten in onze kracht en ons talent, maar ook in onze pijn, tekortkomingen en alles wat er zoal tussen vrouwen kan spelen. De dynamieken rondom moeders, dochters en voormoeders spelen in deze week een belangrijke rol. Iedere vrouw heeft behoefte aan support van andere vrouwen, ‘Sisterhood’ speelt een steeds grotere rol voor vrouwen, het besef dat je er niet alleen voor staat. In deze week is alles welkom, je diepste wonden, je kracht en ook je talenten.

IMG_2022.jpeg

Na deze bijzondere week neem je heelheid, wijsheid en liefde voor jezelf mee naar huis.

We werken met met deelrondes, lichaamswerk, opstellingen, rituelen, de voormoederlijn, inquiries, meditaties en je krijgt de mogelijkheid om je je plek als vrouw in je systeem kunstzinnig in beeld te brengen. Alles om de vrouw in ons wakker te maken en te leren kennen. Vanuit verbondenheid met ons mooie vrouwenlijf  en met de energie die vrijkomt uit ons bekken, de krachtplek van ons vrouw zijn. Enige ervaring met vrouwenwerk is een pré.

HenM-21.jpg

Over Henriette en Miriam (Wonder boven Wonder)

 

Wij begeleiden het Systemisch Vrouwenwerk, de opstellingen en de rituelen ‘samen’. Waarom hebben we gekozen om dit werk samen te doen?
We zijn verschillend, gelukkig wel. En waar onze kwaliteiten samenkomen ligt onze kracht om dit prachtige werk te doen. We inspireren elkaar, dagen elkaar uit en ondersteunen elkaar. We vullen elkaar aan, maar bovenal ‘voelen’ we elkaar aan. Samen hebben we 4 ogen, 4 oren en bovenal 2 harten.  Dit alles werkt versterkend en hierdoor zijn we samen nog meer ‘aanwezig’ in het begeleiden van opstellingen, rituelen. Wij laten ons verwonderen over de wonderbaarlijke ontmoetingen in het 
systeem die plaatsvinden tijdens een opstelling of ritueel. Wonderen zijn de wereld nog niet uit want ze voltrekken zich dagelijks.  Alleen hebben we ze niet altijd meer zo goed in de gaten. We zijn het ons te weinig bewust. In een opstelling word je bewust van dit fenomeen. Van kleine en grote wonderen. Verwacht ze echter niet, maar laat je verwonderen over datgene wat zich voor jou aandient.

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page