top of page
IMG_8767-HDR.jpg

Spirituele Healing & Lichtwerk Reis

Datum: 30 September tot 7 oktober

Door: Annemarie Swart

Prijs: €​ 400,00

Ga je mee op Reis? Een reis waar je alle tijd voor jezelf hebt op een unieke locatie midden in de Natuur.
 

Ik ben verheugd dat ik op deze prachtige plek in het Natuurpark De Morvan in Frankrijk deze Healing en Lichtwerk Reis mag verzorgen!

Waarin jij in alle rust en veiligheid kunt werken aan je Zelfontwikkeling.  
 

 • Ben jij op zoek naar een manier om meer balans in je leven te creëren?

 • Wil jij in je eigen Kracht staan en de beperkingen die jij jezelf oplegt opruimen?

 • Verlang jij naar vrijheid?

 • Oordelen over jezelf en andere loslaten?

 • Moeiteloosheid en flow leren ervaren?

 • Heb jij behoefte aan Rust, Ruimte En Tijd voor jezelf

 • Heb jij een verlangen om meer diepgang, waarheid & betekenis in leven te vinden

 • Ben jij (delen van) jezelf kwijt geraakt en heb je een innerlijke drive je "zelf" te vinden

 • Ben jij klaar, in staat en bereid bent om naar een ander niveau van spirituele verantwoordelijkheid en vrijheid te gaan

 • Voel jij en denk je vaak anders dan de mensen om je heen en daardoor ook wel eens eenzaam, alsof je hier niet thuishoort

 • Voel jij soms de pijn van al het onrecht, in de wereld, natuur, mens en dier

 • Herinner jij je ergens diep van binnen dat je een missie hebt, ook al weet je misschien nog niet wat deze precies inhoudt

 • Ben jij je bewust van je patronen maar verandert er in je dagelijks leven niet echt iets

 • Voel jij bewust/onbewust een connectie met lichtwerk & spiritualiteit. ze Reis r Jezelf
   

Dan is het nu de tijd voor jou om naar je innerlijke stem te luisteren.

Maak de stap in de richting van je hart en ga samen met mij en een groep prachtige mensen op deze helende en inspirerende Reis.  Transformeer oude patronen van je geest en laat gedachten los die je niet langer nodig hebt.
 

---------------------
 

De Healing Reis is eigenlijk jouw leven, een leven waarin je ergens onderweg hebt besloten dat je meer geluk, liefde, gezondheid en vrijheid wilt bereiken. Soms vergeet je dat je deze beslissing hebt genomen. Andere keren is het de drijvende kracht achter al je keuzes.
 

De genezingsreis is een proces dat bestaat uit acties die je onderneemt om dingen los te laten die je naar beneden halen. Dit gebeurt samen met het omarmen van dingen die je kracht geven. De paden die je neemt, de doelen die je stelt en levenservaringen - hun impact op jou en wat je ermee doet - maken deel uit van het genezingsproces.
 

Het ademt en de genezing en de transformatie die het met zich meebrengt, komt op zijn eigen tijd.

Het is van jou

Je genezingsreis is van jou. Niemand kan je vertellen hoe je het moet lopen, waar je in welke tijd moet zijn. Je loopt in je eigen cadans. Je kiest je eigen pad. Dat is ook precies waarom ik deze reis verzorg.  Maar het pad dat je bewandelt, is niet alleen aan jou om te kiezen, maar ook om te creëren. Je pad moet je voetafdrukken dragen, ongeacht wie je leraar is.
 

Samen reizen op reis

De helende reis is uniek, want elke reis wordt bepaald door de persoon die hem bewandelt. Eén maat past niet allemaal. Het is ook een reis die door velen wordt gedeeld. Hoe individueel elke reis ook is, ze bevatten ook elementen die gedeeld of ervaren worden door iedereen die reist. Deze gemeenschappelijkheid stelt ons in staat om empathisch de hand te reiken en er voor elkaar te zijn met begrip en steun. Zo reizen we niet alleen.

Sommige dingen moet je alleen doen, maar je hoeft niet alleen te reizen... tenzij je dat wilt. Er zijn andere dromers en reizigers op dit pad, die blij zouden zijn met je gezelschap, en ik ben een van hen.

Je bent Welkom!
 

Blijf trouw aan je reis, aan het vuur en het licht in je hart, aan wie je bent en wie je aan het worden bent, altijd.

Annemarie Swart 

Trainings & Coaching ’t Swarte Schaap

 

 • Kracht en Kennis

 • Vuur en Passie.

 • Spiritueel mentor met beide benen op de grond

 • IET® Master Instructor - Integrated Energy Therapeut

 • Lichtwerk Coach

 • BRTT® & Adem Coach- Body Remembers Trauma

 • Polariteitstherapeut

 • Belbin & Lencioni Trainer

 • Ervaren retreat leider 


  HOE ZIET DE WEEK ERUIT?

Zaterdag 30 september 2023 - Zaterdag 7 oktober 2023

Zaterdag na aankomst op  Le preau is er een kennismaking na het diner

Van Zondag tot Vrijdag beginnen we de dag na een heerlijk ontbijt

 

Ontbijt 08.00 - 09.30 uur

Na het ontbijt starten we iedere ochtend met een Meditatie in de natuur

Tijdens het verder ochtendprogramma tot 12.30 uur is er tijd voor verschillende mooie Healing Technieken

 

Lunch van 13.00 - 14.00 uur

Na de lunch starten we om 15.00 - 17.30 uur weer met het middagprogramma

 

Diner 19.00 uur 

Na het diner heb je de avonden voor jezelf

De woensdag is na de ochtendmeditatie een vrije dag om alles te laten bezinken, heerlijk te wandelen of een leuk stadje in de omgeving te bezoeken.


WAT GAAN WE DOEN DEZE WEEK? 


​HEALING SESSIE: INTEGRATED ENERGY THERAPY® (I.E.T.)

I.E.T.® is een bijzondere en krachtige energiebehandeling, waarbij energie blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, karmisch  en mentaal niveau worden verholpen. Ik werk hierbij met de Engelen van het Helende Energieveld en gidsen en spirits. Tijdens deze week laat ik je kennis maken met deze prachtige wezens van Licht en Liefde om je innerlijke kanalen te openen. En  een dieper niveau van vertrouwen in je eigen intuïtie te ontwikkelen.

 

KLANKSCHALEN MEDITATIE

Tijdens een klankbad word je meegenomen op een meditatieve reis. Terwijl je comfortabel gaat liggen met je ogen dicht, zal ik verschillende instrumenten om je heen bespelen die bekend staan ​​om hun vibrerende genezingsfrequenties. Je bent vrij om te ontspannen en weg te drijven waar het geluid je brengt. Je hoeft niets te doen, alleen lekker op een matje te liggen en heerlijk onder een deken je mee te laten voeren door mijn stem en de klanken.

Naast de klanken, werk ik met geleide meditaties, inspirerende teksten, prachtige muziek, en krijg je een persoonlijke engelen boodschap mee

 

 

LICHTWERK ACTIVATIES

Een combinatie van theorie, technieken en inwijdingen, prachtige initiaties en activaties. Om jouw reis te ondernemen om uit te groeien tot de meest volledige expressie van jouw prachtige en ware zelf. Of je nu net begint of al een tijdje een bewust spiritueel pad volgt, het zal je helpen te groeien.

Tijdens de Dagen zijn er deelmomenten om je verhaal en ervaringen met elkaar te delen in de groep. Je stem te uiten en te reflecteren op dat wat is.

 
NATUUR ALS INSPIRATIEBRON

Als me een ding duidelijk is geworden tijdens mijn eigen proces, is dat de natuur zo veel heling brengt. Het zenuwstelsel kalmeert en je adem vertraagt. Toen ik voor het eerst in de Morvan kwam, kon ik mijn ogen niet geloven. Mijn hart werd zo geraakt door de schoonheid van de natuur. De oneindige vergezichten. Het is een geluksgevoel dat ik graag deel met jou. We zullen dus waar mogelijk buiten aan de gang zijn. De Natuur zal onze gids zijn deze week!

 

ZIELE-DOEL-REIS

Dromen zijn meer dan wat je wenst of wilt. Ze zijn een integraal onderdeel van de genezingsreis. Je droom is de vingerafdruk van het verlangen van je hart, de dans van je geest, het gefluister van je ziel. Het is jouw unieke visie en inspiratie, jouw noordelijke ster. Je bent niet de enige die droomt. En jij bent niet alleen de dromer. Jij bent ook de droom. Het leven droomt jou, en het leven heeft zijn eigen droom voor jou.

Het werk van mijn genezingsreis is om de droom te omarmen - de mijne en de jouwe en de droom die het leven voor ons heeft. Het is de uitnodiging accepteren om met je geest te dansen, te luisteren naar het gefluister in jouw hart, om de roep van jouw visie en inspiratie te beantwoorden.

De uitdaging die jij aangaat is om de dingen in jezelf aan te pakken, te ontmantelen en te overwinnen die dat zouden verhinderen.

Tijdens deze Zielen Doel Reis die we maken in een prachtige Sessie, ontdek je je weerstanden je angsten maar ook je diepste hartenwensen en je mooie zieledoelen. We maken dit ook tastbaar als een herinnering aan je hart wat je altijd bij je draagt

 

L'Huy Préau

L'Huis Preau is een romantisch landgoed, te midden van de Franse Bourgogne, tussen de glooiende heuvels van natuurpark de Morvan.

De accommodatie ademt een lieflijke huislijke sfeer, een gevoel voor schoonheid en detail. Préau is een mix van een Engelse cottage en een Frans landhuis met oosterse elementen. Het geheel is omlijst met weelderige tuinen en een schitterend coulissen landschap.

 

 

“De reis was voor mij een prachtige reis vol inzicht, puurheid, kracht en liefdevolle verbinding.” Rolinda Boer

“Dankjewel Annemarie voor al je oprechte aandacht, geduld en vooral veel liefde voor mij als persoon en voor de hele groep. Het heeft me laten inzien waar mijn krachten liggen en meer zelfvertrouwen in healings gegeven. Verder heeft het mij een stuk lichter gemaakt en daar ben ik dankbaar voor.” Shade Gubbels

“Wat een mooie inspirerende reis ben ik in oktober begonnen bij Annemarie. Een reis van persoonlijke ontwikkeling, liefde en verbinding. Geluk bestaat niet zonder verbinding. Zoek verbinding. Met de wereld, met anderen en met jezelf. In volle dankbaarheid.” Astrid

"Ontzettend fijn om jezelf terug te vinden, je spirituele pad te ontdekken. Annemarie is liefde vol, inspirerende professionele schat. Hier vind je licht en ruimte, in en met de natuur, geweldige lunch, ontspanning, humor. Niets moet alles mag.

PRAKTISCHE INFO

Datum:  30 september tot  7 oktober 2023
Locatie: Le Preau Frankrijk
Investering: € 400,00 (zakelijk factuur excl. 21,0 % BTW)
Inclusief: Cursus

De overnachtingen en het verblijf op basis van Vol Pension kan je rechtstreeks boeken bij Loeky Ebbing Ekkel. Loeky regelt vanuit Nederland de details voor je verblijf.

Inclusief ontbijt, heerlijke lunches,  diner, koffie/thee/water/Locatie

ALS JE HET JEZELF NU NIET GUNT WANNEER DAN WEL?

Reserveer NU hier je plek:

Spirituele Healing & Lichtwerk Reis Frankrijk - 't Swarte Schaap

Hier vind je ook alle aanvullende informatie:

https://www.swarteschaap.nl/opleiding/spirituele-lichtwerk-reis-vakantie-frankrijk/

Je kunt me ook altijd bellen voor een persoonlijk gesprek: 06-23030331

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page