top of page
IMG_8767-HDR.jpg

Regie op je loopbaan voor altijd leuk werk 2

Datum: 26 augustus tot 2 september

Door: Marlies van Venrooij

Prijs cursus: €  295,00

Werk is zeker niet een ‘dingetje erbij’. Het is een serieus onderdeel van je leven en je besteedt er veel tijd aan. Werk zou voldoening, een inkomen, uitdaging, energie, ontplooiing moeten geven, maar dit is niet altijd het geval. Als werk te veel energie vraagt en te veel stress geeft, dan gaat dat op de lange termijn meer kosten dan dat het je oplevert. 

 

Tijdens de trainingsweek ‘regie op je loopbaan’, leer je welk werk bij je past en wat je kan doen om zo veel mogelijk ‘altijd leuk werk’ te vinden. Tijdens deze training gaan wij niet alleen kijken naar de inhoud van je werk, maar ook wat werk voor jou betekent, waarom wil je werken en bij welk bedrijf. Je leert hoe je wendbaarder kan worden in deze wispelturige arbeidsmarkt. ‘Je wordt je eigen loopbaancoach.’ Door deze training krijg je zelfvertrouwen, omdat je weet wat je moet om werk te vinden dat bij jou past.

 

Gedurende je werkende leven verander jij als mens en veranderen ook jouw omstandigheden en wensen. Je wordt misschien wel vader of moeder of single of krijgt een partner. De kinderen gaan het huis uit of je wilt minder gaan werken. Ook je interesses kunnen veranderen. Misschien lag je focus eerst op veel geld verdienen en ligt die nu op het leveren van en maatschappelijke bijdragen. Deze training zal je helpen om te leren hoe je met deze verandering om kan gaan en maakt je wendbaarder in je loopbaan. 

 

Inhoud
Tijdens deze trainingsweek leer je;

  • wat belangrijk is voor jou in je werk

  • in welke werkomgeving je het liefst wilt werken

  • wat voor werk je het meeste aanspreekt

  • wat jouw kwaliteiten zijn

  • hoe je je kwaliteiten breder in kan zetten

  • jouw arbeidsmarkt kennen en de ontwikkelingen die daarin gaande zijn

  • hoe je je het beste kan solliciteren

  • hoe je sociale media in kan zetten voor jouw loopbaan

 

Het is een intensieve, interactieve training, waar veel tijd en ruimte is voor ieders persoonlijke verhaal en vragen. En is natuurlijk ook tijd om de prachtige omgeving bij Preau te leren kennen. 

Jouw plan voor de toekomst
Aan het einde van de training heb jij een persoonlijk plan, voor de korte en lange termijn, met daarin beschreven welke werk bij je past en wat je kan doen om dit te vinden. Je leert alle sollicitatievaardigheden die je nodig hebt. Uiteindelijk heb je alle vaardigheden in huis om ‘je eigen loopbaancoach’ te worden.

 

Extra bonus
Na afloop van deze trainingsweek krijg je gratis toegang tot de online trainingen van De Loopbaan Academie. ‘solliciteren the next level’ ‘jouw loopbaan the next step, (ter waarde van 147,00) er gratis bij. Zo kan je na de trainingsweek, in jouw eigen tijd, in alle rust nogmaals alles terug lezen om je nog meer bekwamen in het krijgen van regie op jouw loopbaan.

Gun jezelf een week in de prachtige omgeving van Preau om alle vaardigheden te leren om ‘jouw eigen loopbaancoach’ te worden. Wil jij ook je eigen loopbaancoach worden? Kom naar het trainingsweekend ‘Regie op je loopbaan voor altijd leuk werk.

Wie ben ik


Mijn naam is Marlies van Venrooij. Als loopbaancoach zie ik dagelijks wat het mensen oplevert als zij zelf regie nemen op hun loopbaan. Niet afwachten wat de organisatie met jou van plan is, maar zelf bepalen wat de inhoud is van je werk, waar je werkt en hoe je werkt. Het geeft je energie en zelfvertrouwen als je weet wat je moet doen om zeker te zijn van leuk werk, ongeacht de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Nog te vaak komen er mensen op mijn pad die te lang blijven hangen in saai werk en vervelende werkomstandigheden, zonder dat zij weten hoe zij een andere draai aan hun loopbaan kunnen geven. Zelf heb ik altijd de regie genomen op mijn loopbaan. Ik heb altijd werk gezocht wat op dat moment in mijn leven bij mij paste. Dit was vaak spannend en onzeker. Het gevoel zelf regie te hebben en te weten wat ik moest doen om passend werk te vinden gaf mij vertrouwen om met deze onzekerheid om te gaan. 

 

Mocht je nog vragen hebben over de training contact mij dan 0031(0)6 81970453 of 
marlies@deloopbaanacademie.nl

Wil je meer over mij weten kijk dan op www.altijdleukwerk.nl of op mijn LinkedIn profiel https://www.linkedin.com/in/marliesvanvenrooij/

YW-WizAp172-1050px (1) (1) (1).jpg

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page