Banner5.png

New Life Massage Seminar: In verbinding zijn

Door: Corinne Sprenger

Datum: 10 tot 17 juli

Prijs cursus: € 325,00

Chakra en Massageweek

Ruimte voor innerlijke groei

door massage en harmoniseren van je chakra's.

Ontwikkel en verdiep je intuïtie, kracht, potentie, gezondheid, vitaliteit en je talenten

door zelfhealing en bewustzijnsontwikkeling.

In deze vakantieweek is er ruimte voor contact met je innerlijke natuur en de natuur om je heen door rust, ontspanning, ontladen, opladen en het opbouwen van natuurlijke vitaliteit. Massage, werken met chakra's, het voelen van het lichaam en rituelen brengen je dichter bij je eigen bron, je ware natuur. Er wordt aandacht gegeven aan het luisteren naar de taal van je lichaam, je gevoelens en je zal ontdekken en uitdrukken wat er in jou leeft. En van daaruit komen tot meer verbinding met alles om je heen en vol respect met alles wat leeft.

Wat doen we:

Massage van je eigen voeten, handen, buik, rug, hoofd, oren en gezicht. Je leert over reflexzones, energiebanen, manieren van masseren voor jezelf en anderen en hoe je energie kunt opbouwen en vrijmaken door middel van acupressuur en meridianen. In combinatie met lichaamswerk gaan we op zoek naar de taal van jouw lichaamswijsheid. Daarnaast luisteren we naar specifieke klanken door zang, mantra's, gong, klankschalen, waardoor je chakra's zich kunnen openen en gezuiverd kunnen worden.

Zo leer je je gezondheid te vitaliseren (immuunsysteem) en zorg je voor vermindering van stress.

Elke dag staat een andere chakra in het daglicht en wordt de chakraleer op speelse wijze doorgenomen en gecombineerd met massage. Chakra's zijn energiewielen voor kwaliteiten in je leven, zoals aarding, je wezen, je acties, je kracht, je liefde, je communicatie, je creativiteit, je intuïtie, je onderscheidingsvermogen en je verbondenheid met het universum.

Naast genieten in een positief gerichte en ontspannen vakantiesfeer in de prachtige locatie van Preau en het masseren, kun je yoga doen, mediteren, luisteren naar mantra's, zingen, dansen, spelen, zwemmen, tekenen en wandelen door de natuur van het landgoed Preau en verder.

Voor wie is de cursus interessant:

Deze vakantie is er voor mensen die meer leiding willen nemen over gezondheid, spiritualiteit en levensvreugde in hun leven. Je leert dichter bij jezelf te komen en je leert een eenvoudige taal die je kunt inzetten voor minder stress en meer zelfliefde.

Wat levert het je op:

Je gaat naar huis met een lichaam vol innerlijke wijsheid, zachtheid en kracht. Met nieuwe inzichten op gebied van lichaamswijsheid en bewustzijnsplezier, voor ontspanning en meer levensvreugde.

Dat je beter voelt hoe je met de stroom in je leven mee kan stromen. Je heb geleerd te luisteren naar wie je zelf bent en wat je in wezen nodig hebt.

We stemmen af op de chakra's als pad tot inzicht, zelfliefde en zelfrealisatie.

Reacties van cursisten:

Andrea van Schouw

ik heb een prachtige workshop bij je gehad, ik kwam weer helemaal energiek thuis. Ik voelde mezelf licht en opgewekt. Corinne brengt je weer helemaal in je gevoel, door haar energie, diepgang en inzichten kan ik weer mijn leven oppakken. Het gemak waarmee ik de dingen kan toepassen in mijn dagelijks leven is heel mooi en verrijkend. Een echte aanrader dus.

Wie is Corinne Sprenger?

Corinne Sprenger is van beroep natuurgeneeskundig therapeut en beeldend kunstenares en werkt al 35 jaar als masseur en al 20 jaar in een eigen praktijk. Ze gespecialiseerd in issues bij vrouwen rondom de geboorte en zwangerschap. Verder werkt ze met mensen met burn-out, depressie en stress in groepen en individueel. Ze is auteur van de zelfhulpkaarten voor vitaliteit voor vrouwen door acupressuur en natuurgeneeskunde.

Het is mijn missie om mensen de taal te leren van het lichaam en tot een dieper bewustzijn van zichzelf te komen door lichaamswijsheid en lichaamsgevoel. En het ontwikkelen van spiritualiteit door de relatie tussen lichaam, geest en emoties in balans te brengen. Wat je kunt doen om je lichaam te bekrachtigen en actief zelf de eigen regie te hebben en meer levensvreugde te ervaren.

Je kunt me altijd e-mailen of bellen wanneer je vragen hebt.

Certificaat van deelname is verkrijgbaar.

06-2631.6289

info@corinnesprenger.nl

www.newlifemassages.nl

www.corinnesprenger.nl

Banner2.png

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.