top of page
Banner5.png

New Life Massage Seminar: In verbinding zijn

Door: Corinne Sprenger

Datum: 8 tot 15 juli

Prijs cursus: € 325,00

Ruimte voor innerlijke groei

door massage en harmoniseren van je chakra's

 

Ontwikkel en verdiep je intuïtie, kracht, potentie, gezondheid, vitaliteit en je talenten

 door zelfhealing en bewustzijnsontwikkeling

 

Deze vakantie geef je aandacht aan het ervaren en bewustwording van je eigen lichaam, je lichaamstaal en de invloed die het heeft in jouw leven. Zelfliefde en thuiskomen in jezelf, zodat je de regie over je leven beter kunt nemen.  

 

Wat gaan we doen

De week is een combinatie van verschillende soorten massage en masseren we de voeten, handen, buik, rug, hoofd, oren en gezicht. We doen meditatie, zang, yoga en dans, luisteren naar de effecten van klank op je lichaam door klankschalen, gong en rituelen met vuur en water. Je leert over reflexzones, energiebanen, manieren van masseren voor jezelf en anderen en hoe je energie kunt opbouwen en vrijmaken door middel van acupressuur en meridianen. In combinatie met massage gaan we op zoek naar de taal van jouw lichaamswijsheid.

Dag programma​

Elke dag staat een andere chakra in het daglicht en wordt de chakraleer op speelse wijze doorgenomen, in combinatie met massage. Chakra's zijn lichtcentra voor kwaliteiten in je leven, zoals aarding, je wezen, je kracht, je liefde, je communicatievermogen en creativiteit, je intuïtie, je onderscheidingsvermogen en je verbondenheid met het universum. Door te luisteren naar specifieke klanken door zang, mantra's, gong, klankschalen, openen je chakra's zich. Hierdoor vitaliseer je jouw natuurlijk immuunsysteem en zorg je voor vermindering van stress wat je algehele gezondheid bevordert.

Preau​

Naast genieten in een positief gerichte en ontspannen vakantiesfeer in de prachtige locatie van Preau en het masseren, kun je ook zwemmen, tekenen en wandelen door de natuur van het prachtige landgoed Preau en verder.

 

Voor wie is de cursus interessant

Deze vakantie is er voor mensen die meer leiding willen nemen over geestelijke en lichamelijke gezondheid en levensvreugde in hun leven. Je komt dichter bij jezelf. Dit is voor jou wanneer je spiritualiteit wil ontwikkelen, behoefte hebt aan innerlijke groei en meer zelfliefde.

Wat levert het je op

Je gaat naar huis met een lichaam dat voelt als dat het weer van jou is en in contact is met je eigen innerlijke wijsheid, zachtheid én kracht. Je hebt geluisterd naar wat je wezenlijk nodig hebt. Door aanraking, klank, verbondenheid met de natuur in Preau, ben je veel meer gewaar van je eigen zijn, waardoor je betere keuzes kan maken. Je hebt ervaren dat je lichaam je huis is en hoe je er voor zorgt.

 

We stemmen af op de chakra's als pad tot inzicht, zelfliefde en zelfrealisatie.

 

'Het enige belangrijke in je leven is je lichaam te voelen, de rest is ballast', Bacsi, Hongaarse Sjamaan

 

Reacties van cursisten

“Corinne heeft mij op een relaxte manier kennis laten maken met de wereld van massage en de wereld van de chakra's. Een hele mooie combinatie!
In deze week  heb ik mezelf via de verschillende werkvormen beter leren kennen. Door het geven en ontvangen van massages, het rustige tempo en de goed op elkaar afgestemde variaties van werkvormen, was het een fantastische week. De prachtige locatie, het heerlijke eten en het mooie weer maakten het compleet!”  Rita

“Het was heerlijk om in alle rust in een prachtige omgeving me over te kunnen geven aan de zorgvuldige begeleiding van Corinne. Zowel een massage geven als een massage ondergaan maakte dat de druk in mijn hoofd over mijn to do-lijstje plaats maakte voor veel meer rust, helderheid en een gevoel van vrijheid. Top was de 4 handenmassage, op de laatste dag, gemasseerd worden door 2 personen.” Carla

“Corinne, bedankt voor je fijne Preau-workshop. Een echt bijkom-weekje als cadeautje aan mezelf. Wat onder jouw begeleiding zeker is geslaagd. Jij weet jouw rust op mij over te brengen. De afwisseling met het gezamenlijk doen van activiteiten is een fijne combinatie. Ik heb voor het eerst van mijn leven geleerd hoe je moet masseren. En dit ook aan de anderen kunnen geven. Het schilderen was voor mij een goede uitlaatklep. Daar tegenover waren er de momenten van stilte, meditaties en visualisaties. Je workshop is een mooie mix van nieuwe dingen leren en vervolgens zelf in de praktijk brengen. Preau zelf is een héérlijke plek om te zijn:  de natuur, de mensen en niet tevergeten het eten. Corinne, nogmaals bedankt en graag tot ziens!” Helen

 

Wie is Corinne Sprenger?

Corinne Sprenger is van beroep natuurgeneeskundig therapeut en beeldend kunstenares, werkt al 35 jaar als masseur en al 20 jaar in een eigen praktijk. Ze is gespecialiseerd in issues bij vrouwen rondom de geboorte en zwangerschap en geeft massage, acupressuur en coaching. Verder werkt ze met mensen met burn-out, depressie en stress in groepen en individueel. Ze is auteur van de mooie, zeer effectieve 3 zelfhulpkaarten voor vitaliteit voor vrouwen dmv acupressuur en natuurgeneeskunde. Deze zijn speciaal voor zwangeren, kraamvrouwen en diverse professionals in het geboorte-werkveld. 

Karakteristiek voor haar kunstwerken is een boeiend samengaan van abstractie en figuratie geïnspireerd door de natuur, elementen en het mysterie Mens.

‘Het is mijn missie om mensen de taal van het lichaam te laten ervaren en tot een dieper bewustzijn van zichzelf te komen door contact te maken met eigen lichaamswijsheid.’

 

Je kunt me altijd e-mailen of bellen wanneer je vragen hebt.

 

06-26316289

info@corinnesprenger.nl

www.newlifemassages.nl

www.corinnesprenger.nl

Banner2.png

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page