Banner5.png

New Life Massage Seminar: In verbinding zijn

Door: Corinne Sprenger

Datum: 9 tot 16 juli

Prijs cursus: € 325,00

Ruimte voor innerlijke groei

door massage en harmoniseren van je chakra's.

 

Ontwikkel en verdiep je intuïtie, kracht, potentie, gezondheid, vitaliteit en je talenten

 door zelfhealing en bewustzijnsontwikkeling.

 

Deze vakantie geef je aandacht aan het ervaren en bewustwording van je eigen lichaam, je lichaamstaal en de impact die het heeft op jouw leven. Zelfliefde en thuiskomen in jezelf, zodat je de regie over je leven beter kunt nemen.  

 

Wat gaan we doen

De week is een combinatie van verschillende soorten massage en masseren we de voeten, handen, buik, rug, hoofd, oren en gezicht. We doen meditatie, zang, yoga en dans, luisteren naar de effecten van klank op je lichaam door klankschalen, gong en rituelen met vuur en water. Je leert over reflexzones, energiebanen, manieren van masseren voor jezelf en anderen en hoe je energie kunt opbouwen en vrijmaken door middel van acupressuur en meridianen. In combinatie met massage gaan we op zoek naar de taal van jouw lichaamswijsheid.

Dag programma​

Elke dag staat een andere chakra in het daglicht en wordt de chakraleer op speelse wijze doorgenomen, in combinatie met massage. Chakra's zijn lichtcentra voor kwaliteiten in je leven, zoals aarding, je wezen, je kracht, je liefde, je communicatievermogen en creativiteit, je intuïtie, je onderscheidingsvermogen en je verbondenheid met het universum. Door te luisteren naar specifieke klanken door zang, mantra's, gong, klankschalen, openen je chakra's zich. Hierdoor vitaliseer je jouw natuurlijk immuunsysteem en zorg je voor vermindering van stress wat je algehele gezondheid bevordert.

Preau​

Naast genieten in een positief gerichte en ontspannen vakantiesfeer in de prachtige locatie van Preau en het masseren, kun je ook zwemmen, tekenen en wandelen door de natuur van het prachtige landgoed Preau en verder.

 

Voor wie is de cursus interessant

Deze vakantie is er voor mensen die meer leiding willen nemen over geestelijke en lichamelijke gezondheid en levensvreugde in hun leven. Je komt dichter bij jezelf. Dit is voor jou wanneer je spiritualiteit wil ontwikkelen, behoefte hebt aan innerlijke groei en meer zelfliefde.

Wat levert het je op voor je​

Je gaat naar huis met een lichaam dat voelt als dat het weer van jou is en in contact is met je eigen innerlijke wijsheid, zachtheid én kracht. Je hebt geluisterd naar wat je wezenlijk nodig hebt. Door aanraking, klank, verbondenheid met de natuur in Preau, ben je veel meer gewaar van je eigen zijn, waardoor je betere keuzes kan maken. Je hebt ervaren dat je lichaam je huis is en hoe je er voor zorgt.

 

We stemmen af op de chakra's als pad tot inzicht, zelfliefde en zelfrealisatie.

 

Reacties van cursisten

Andrea van Schouw

Ik heb een waardevolle workshop bij je gehad, ik kwam weer helemaal energiek thuis. Ik voelde mezelf licht en opgewekt. Corinne brengt je weer helemaal in je gevoel. Door haar energie, aandacht en diepgang kan ik weer mijn leven oppakken. Het gemak waarmee ik de dingen kan toepassen in mijn dagelijks leven is heel mooi en verrijkend. Een echte aanrader dus.

 

Wie is Corinne Sprenger?

Corinne Sprenger is van beroep natuurgeneeskundig therapeut en beeldend kunstenares, werkt al 35 jaar als masseur en al 20 jaar in een eigen praktijk. Ze is gespecialiseerd in issues bij vrouwen rondom de geboorte en zwangerschap en geeft massage, acupressuur en coaching. Verder werkt ze met mensen met burn-out, depressie en stress in groepen en individueel. Ze is auteur van de zelfhulpkaarten voor vitaliteit voor vrouwen door acupressuur en natuurgeneeskunde.

Karakteristiek voor haar kunstwerken is een boeiend samengaan van abstractie en figuratie geïnspireerd door de natuur, elementen en het mysterie MENS.

Het is mijn missie om mensen de taal van het lichaam te laten ervaren en tot een dieper bewustzijn van zichzelf te komen door contact te maken met eigen lichaamswijsheid.

 

Je kunt me altijd e-mailen of bellen wanneer je vragen hebt.

Certificaat van deelname is verkrijgbaar.

 

06-26316289

info@corinnesprenger.nl

www.newlifemassages.nl

www.corinnesprenger.nl

Banner2.png

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.