top of page

Meer vrouw in Frankrijk!

Datum: 29 April tot 6 Mei

Door: Solita Puijpe

Prijs cursus: € 450

Lieve vrouw,


Vroeger of later in mijn leven heb ik je ontmoet, hebben we samen gespeeld, gedanst, gelachen en gezongen. Wellicht samen gepraat en ons verwonderd over het leven. Misschien hebben we samen gewerkt of een periode meegemaakt en met elkaar opgetrokken.


Wie weet hebben we vertraagd en gevoeld dat we in verbinding zijn. In elk geval hebben we in elkaars ogen herkend en erkent wat er was in het moment.


Dat noem ik leven en het zorgt ervoor dat ik altijd nieuwsgierig bennaar meer.

  

Meer ont-dekken en ont-moeten en verbinden in mijzelf en metelkaar. We kunnen als mens immers enkel onszelf verdiepen door de aanwezigheid van de ander.


Mocht je me nog niet ontmoet hebben dan heb je deze brief gekregen van een vrouw die ik al wel ontmoet heb en die jou een bijzondere week gunt.

1.jpg

Met alle tools en ervaring die ik inmiddels bij me draag heb ik enorm veel zin om opnieuw een week te organiseren waarin er plaats is voor elke vrouw die het verlangen voelt zich te ontwikkelen in verbinding. Samen met mijn twee Nederlandse collega’s Hettie en Eveline organiseren we die week van 29 april tot zaterdag 6 mei. Wanneer de natuur haast niet meer wachten kan om zichzelf ten volle te laten zien in al het nieuwe van de lente.

Wij zorgen die week voor een programma waarin ont-dekken, bewust worden, verbinding, plezier en ontspanning centraal staan. Op reis gaan met jezelf naar de Morvan betekent ook dat de natuur onze gids zal zijn. Overvloedig en wild is de natuur hier. Een weerspiegeling van vrije natuur in jou. Vrij van gebondenheid aan je systeem en overtuigingen, vrij van oordeel en vorm. Roos en braam groeien even overvloedig en vrij hier in de Morvan.

Frankrijk en preciezer l’huy Preau (www.preau.nl) is die week onze thuisbasis. We hebben op het terrein een prachtige werkruimte en de sfeer op Preau is zo uitnodigend dat je jezelf volledig welkom kan voelen. Onze gastvrouwen Rosa en Loïs zijn daarvoor aanwezig.

Gun jij jezelf de ruimte om op reis te gaan? Voel je de roep naar nieuw? Maak je vrij en ontmoet mij en andere vrouwen opnieuw in Frankrijk. Heel veel zin!!

 

Ik wens je een fantastisch vrij 2023! Liefs Solita

Inschrijfformulier Meer Vrouw 29 april tot 6 mei 2023

Naam: Adres:

Telefoonnummer: Leeftijd:

Wil je een factuur ontvangen voor je bedrijf? Ja/nee Gegevens die je op de factuur vermeld wilt hebben:

Voor betaling sturen we je een mail na ontvangst van dit formulier.

solita@poursoi.eu 

bottom of page