top of page
zomerweek header 2022 (1).png

Liefdevol Leven:
een innerlijke & expressieve reis 

Datum: 8 tot 15 juni

Door: Mathilde Lub & Marieke Steegh

Prijs cursus: €  450,00

* Healing yourself and the planet * Leiderschap nemen over je leven *

 

In deze week staat jouw groei als mens centraal. Kan je je leven, met alle hoogtepunten en hindernissen, leven vanuit liefde. Vanuit helderheid en zachtheid. In deze week ga je aan de slag met wie jij bent en vergroten we de impact van jouw hartskracht in je leven. Je doet dat aan de hand van een persoonlijke leervraag. 

Waar zou jij een stap in willen zetten? Is er een patroon dat je in de weg zit? Zou je jezelf wel eens wat meer ruimte willen geven en wat minder streng zijn voor jezelf? Is er een verlangen dat al lang aan de deur klopt en niet gehoord wordt? Kom je veel in frustratie of conflict terecht en wil je dat onderzoeken? Of ben je vooral nieuwsgierig wat zich bij je aandient als je deze week de diepte in gaat?

Wat het ook is dat je aan wil kijken, laat dat je intentie zijn voor deze week. Door vanuit die intentie het programma te volgen, kom je alle aspecten van jouw persoonlijk leiderschap tegen. Liefdevol leven gaat over hoe bewust je je leven leeft; thuis, op je werk, met je vrienden, bij al je dagelijkse bezigheden. Je groeit, leert en oefent, je worstelt en je straalt. Laat jezelf zien precies zoals je bent en laat de groep mee-leren van de stappen die jij zet.

​Waarom juist nu?
De complexiteit van onze wereld is groot. In deze tijd waarin de wereld in een razend tempo verandert worden we door elkaar geschud en in zekere zin terug geworpen op onszelf. Oude regels en structuren, oude zekerheden zijn weggevallen. Het nodigt ons uit om ons houvast ergens anders te vinden. Volgens ons is er maar één plek waar we dat houvast kunnen vinden: binnenin onszelf.

Contact met je hart en je intuïtie is noodzakelijker dan ooit om te kunnen navigeren in deze pittige tijden. In de helderheid die je dat oplevert, kun je rust vinden, zelfs in ‘rocky times’. Dus gun jezelf dit en gun de wereld jouw liefdevolle wijsheid, ze heeft het hart nodig. 

Geef expressie aan wat er in jou leeft.jpg

Hoe ziet de week eruit?

We bieden kennis en ervaring die inzicht bieden en ruimte maken voor groei. We geven je gereedschap om te gaan kijken, écht kijken naar je eigen patronen, de verhalen die je jezelf vertelt en de subtiele trucs die je toepast om jezelf klein en ‘veilig’ te houden. Door oefeningen te doen leer je je lijf, je ziel en je energiesysteem te benutten om je dagelijkse vraagstukken vorm te geven. We werken met je licht en je schaduw om meer heelheid in je leven te brengen. Op een diep niveau maak je verbinding met je essentie.

Verschillende werkvormen zullen aan bod komen zoals geleide meditaties, visualisaties, beeldende expressie vanuit intuïtie en beweging. 

We maken een stiltewandeling en zoeken de dialoog op met de natuur. Soms werk je op jezelf dan weer in kleine groepjes. Regelmatig nodigen we je uit om in de groep iets te delen over je proces wat telkens weer heel waardevol blijkt te zijn voor ons allemaal. Dit alles kan natuurlijk niet zonder lol en plezier.

Thema’s waar we mee aan de slag gaan:
- Liefde voor jezelf
- Volg je verlangen
- Inter-connected
- Je innerlijk WETEN ontsluieren
- Obstakels en pijn (h)erkennen
- Transformeren naar je nieuwe werkelijkheid
- Show up with Love 

Op vrijdag sluiten we deze week samen af. We oogsten en vieren de groei die een ieder heeft gemaakt. We doen een ritueel om het geleerde voor eens en voor altijd bij je te houden.

Na je inschrijving maken we een afspraak voor een informele intake. 

We nodigen je van harte uit!

Mathilde en Marieke

Voor meer info: liefdevolleiderschap.nu/zomerweek/

Marieke preau def.jpg

Marieke Steegh

Het helder krijgen van jouw authentieke beweging, jouw innerlijke weten; dát is waar ik je graag mee in contact breng.  

In ons lijf ligt een schat van informatie verborgen die we vaak overstemmen met onze ratio. De opleiding tot biodanza docent en het werken met kunstenaar en docent Michiel Dhont gaven me inzichten in hoe we door middel van zelfexpressie vanuit beweging, intuïtie en kunst toegang kunnen krijgen tot onze innerlijke wijsheid. 

In de zoektocht naar mijn eigen innerlijke levensbeweging inspireren de natuur, kunstvormen, persoonlijke ontwikkeling,  yoga en spiritualiteit me. Door af te stemmen op bewegingen die me energie geven heb ik ontdekt dat ik een passie heb om mensen en projecten naar een hoger plan te tillen.

Graag ga ik met jou op innerlijke reis om via zelfexpressie jouw unieke potentie te ont-dekken! 

Mathilde Lub

Liefde maakt het leven licht, dat is mijn ervaring. Dat is niet altijd makkelijk, of ‘leuk’ maar wel waardevol en zacht, wat zich ook in je leven voordoet.

Mijn hele leven ben ik met veel overgave en enthousiasme een graver en een zoeker. Eindeloos veel workshops, boeken, retraites en opleidingen hebben mij steeds dichter bij mezelf gebracht, de Liefde die ik ben. 

Langs de weg van Mindfulness (MBSR opgeleid) en Transformational Presence begeleid ik mensen (alleen of in teams) om elke dag vanuit liefde hun werk te doen. Dat kan zijn werk in de zin van je baan, maar vaker gaat het over je Werk hier in de wereld. Dat wat jij te doen hebt vanuit wie jij bent in al je uniciteit. Ook deze week is er alle ruimte om je eigen pad verder te onderzoeken en te bewandelen.

Liefde brengen bij jou levenspad, geeft rust, helderheid en plezier. Ik nodig je uit!

Mathilde preau def.jpg

Eerst kennismaken met hoe we werken? 

We bieden regelmatig activiteiten aan om kennis met ons te maken.

Kijk voor mogelijkheden op liefdevolleiderschap.nu/ en klik op de knop ‘ander liefdewerk’. 

Ervaringen van deelnemers aan de leergang Liefdevol Leiderschap

_testimonial Ilse.jpg
testimonial Chantal.jpg
testimonial Karin.jpg
testimonial Jaro.jpg

Boekingen lopen via Loeky Ekkel loekyekkel@gmail.com of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page