zomerweek header 2022 (1).png

Liefdevol Leven 1

Datum: 2 tot 9 juli

Door: Marieke Steegh & Mathilde Lub

Prijs cursus: €  450,00

* Healing yourself and the planet * Leiderschap nemen over je leven *

 

In deze week staat jouw groei als mens centraal. Kan je je leven, met alle hoogtepunten en hindernissen, leven vanuit liefde. Vanuit helderheid en zachtheid. In deze week ga je aan de slag met wie jij bent en vergroten we de impact van jouw hartskracht in je leven. Je doet dat aan de hand van een persoonlijke leervraag. 

Waar zou jij een stap in willen zetten? Is er een patroon dat je in de weg zit? Zou je jezelf wel eens wat meer ruimte willen geven en wat minder streng zijn voor jezelf? Is er een verlangen dat al lang aan de deur klopt en niet gehoord wordt? Kom je veel in frustratie of conflict terecht en wil je dat onderzoeken? Of ben je vooral nieuwsgierig wat zich bij je aandient als je deze week de diepte in gaat?

Wat het ook is dat je aan wil kijken, laat dat je intentie zijn voor deze week. Door vanuit die intentie het programma te volgen, kom je alle aspecten van jouw persoonlijk leiderschap tegen. Liefdevol leven gaat over hoe bewust je je leven leeft; thuis, op je werk, met je vrienden, bij al je dagelijkse bezigheden. Je groeit, leert en oefent, je worstelt en je straalt. Laat jezelf zien precies zoals je bent en laat de groep mee-leren van de stappen die jij zet.

​Waarom juist nu?
De complexiteit van onze wereld is groot. In deze tijd waarin de wereld in een razend tempo verandert worden we door elkaar geschud en in zekere zin terug geworpen op onszelf. Oude regels en structuren, oude zekerheden zijn weggevallen. Het nodigt ons uit om ons houvast ergens anders te vinden. Volgens ons is er maar één plek waar we dat houvast kunnen vinden: binnenin onszelf.

Contact met je hart en je intuïtie is noodzakelijker dan ooit om te kunnen navigeren in deze pittige tijden. In de helderheid die je dat oplevert, kun je rust vinden, zelfs in ‘rocky times’. Dus gun jezelf dit en gun de wereld jouw liefdevolle wijsheid, ze heeft het hart nodig. 

Geef expressie aan wat er in je leeft.jp

Hoe ziet de week eruit?
We bieden kennis en ervaring die inzicht bieden en ruimte maken voor groei. We geven je gereedschap om te gaan kijken, écht kijken naar je eigen patronen, de verhalen die je jezelf vertelt en de subtiele trucs die je toepast om jezelf klein en ‘veilig’ te houden. Door oefeningen te doen leer je je lijf, je ziel en je energiesysteem te benutten om je dagelijkse vraagstukken vorm te geven. We werken met je licht en je schaduw om meer heelheid in je leven te brengen. Op een diep niveau maak je verbinding met je essentie.

Verschillende werkvormen zullen aan bod komen zoals geleide meditaties, visualisaties, beeldende expressie vanuit intuïtie en beweging. Methoden die we praktisch toepasbaar maken zijn o.a.: Theorie U, Transformational Presence, Mindfulness Based Stress Reduction, Compassionate Living en Art based learning.

Thema’s waar we mee aan de slag gaan:
- Liefde voor jezelf
- Volg je verlangen
- Inter-connected
- Je innerlijk WETEN ontsluieren
- Obstakels en pijn (h)erkennen
- Transformeren naar je nieuwe werkelijkheid
- Show up with Love 

Op vrijdag sluiten we deze week samen af. We oogsten en vieren de groei die een ieder heeft gemaakt. We doen een ritueel om het geleerde voor eens en voor altijd bij je te houden.

Na je inschrijving maken we een afspraak voor een informele intake. 

We nodigen je van harte uit!

Mathilde en Marieke

Voor meer info: liefdevolleiderschap.nu/zomerweek/

Marieke preau def.jpg

Marieke Steegh

Het helder krijgen van jouw authentieke beweging, jouw innerlijke weten; dát is waar ik je graag mee in contact breng.  

In ons lijf ligt een schat van informatie verborgen die we vaak overstemmen met onze ratio. De opleiding tot biodanza docent en het werken met kunstenaar en docent Michiel Dhont gaven me inzichten in hoe we door middel van zelfexpressie vanuit beweging, intuïtie en kunst toegang kunnen krijgen tot onze innerlijke wijsheid. 

In de zoektocht naar mijn eigen innerlijke levensbeweging inspireren de natuur, kunstvormen, persoonlijke ontwikkeling,  yoga en spiritualiteit me. Door af te stemmen op bewegingen die me energie geven heb ik ontdekt dat ik een passie heb om mensen en projecten naar een hoger plan te tillen.

Graag ga ik met jou op innerlijke reis om via zelfexpressie jouw unieke potentie te ont-dekken! 

Mathilde Lub

Liefde maakt het leven licht, dat is mijn ervaring. Dat is niet altijd makkelijk, of ‘leuk’ maar wel waardevol en zacht, wat zich ook in je leven voordoet.

Mijn hele leven ben ik met veel overgave en enthousiasme een graver en een zoeker. Eindeloos veel workshops, boeken, retraites en opleidingen hebben mij steeds dichter bij mezelf gebracht, de Liefde die ik ben. 

Langs de weg van Mindfulness (MBSR opgeleid) en Transformational Presence begeleid ik mensen (alleen of in teams) om elke dag vanuit liefde hun werk te doen. Dat kan zijn werk in de zin van je baan, maar vaker gaat het over je Werk hier in de wereld. Dat wat jij te doen hebt vanuit wie jij bent in al je uniciteit. Ook deze week is er alle ruimte om je eigen pad verder te onderzoeken en te bewandelen.

Liefde brengen bij jou levenspad, geeft rust, helderheid en plezier. Ik nodig je uit!

Mathilde preau def.jpg

Eerst kennismaken met hoe we werken? 

We bieden regelmatig activiteiten aan om kennis met ons te maken.

Kijk voor mogelijkheden op liefdevolleiderschap.nu/ en klik op de knop ‘ander liefdewerk’. 

Ervaringen van deelnemers aan de leergang Liefdevol Leiderschap

Karin:

Het meest waardevolle van dit programma is dat alles heel ‘eigen’ is, het is echt je eigen proces. De programma en de groep zijn uiterst veilig en ondersteunend, zorgvuldig. Hierdoor sta ik er helemaal als mezelf, vanuit mezelf. Vaak voel ik me na een oefening heel rustig en verguld, soms opgewonden over een nieuwe zienswijze of inzicht. Er wordt altijd wel iets geraakt of opgehaald waardoor ik na ieder onderdeel een stukje wijzer ben, me een stukje meer héél voel, een stapje verder ben. Door Liefdevol Leiderschap kan ik mezelf beter uit de waan van de dag trekken, kom vaker even bij mezelf. Stop en realiseer me: wat is er écht gaande, wat heeft mijn hart/onderbuik hierover te zeggen.

Ik had best lang kunnen doorgaan op mijn spoor, ben heel gelukkig en tevreden. Maar ik kan zoveel méér zijn en doen, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn omgeving; voor mijn familie, collega’s en studenten. Zonder dit programma had de stap omhoog uit de comfortabele middelmatigheid een stuk langer geduurd of niet plaatsgevonden.

Ik raad Liefdevol Leiderschap aan iedereen aan die van zichzelf zegt: ik ben al een eind gekomen in het kennen van mezelf en ik wil nu écht mijn hart en ziel verbinden met wat ik doe. Jong of oud, man of vrouw, dat maakt niet uit.

Mathilde is heel goed in wat ze doet, ze heeft met uiterst veel aandacht en liefde dit mooie programma samengesteld en begeleidt haar deelnemers met eindeloze compassie, empathie en -al wat er is- liefde. (Marieke was als trainer nog niet betrokken toen Karin dit schreef.)

 

Karin Wilterdink, docent Hogeschool

 

Ilse:

Mathilde en Marieke zetten een hele fijne, open en warme sfeer neer. Al bij de eerste ontmoeting met de groep was er heel snel een groot gevoel van veiligheid en saamhorigheid.

Ik heb mezelf kunnen laten zien met mijn sterke kanten en ook met mijn kwetsbare kanten. Ik heb me heel gezien gevoeld en ook gesterkt en gedragen waardoor mijn eigen kracht en wijsheid heel voelbaar waren voor mijzelf.

Volledig bij mezelf kunnen zijn, thuiskomen.

Ilse

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.