top of page
SAM_1571.JPG

Flow en intuitie, open je hart!

Door: Luc van Esch

Datum: 17 tot 24 augustus

Prijs cursus: € 375,00

Je wordt deze week uitgenodigd je hart te openen onder begeleiding van  Luc. Wanneer je hart open is, ben je in staat je gevoel te volgen. Dan gaat het leven vanzelf. In flow, kom je in situaties die precies kloppen bij wat op dit moment bij je past. Alles lijkt gemakkelijk te ontstaan, precies zoals jij wilt, soms onverwacht, maar altijd moeiteloos, snel en soms magisch. Mooie ontmoetingen, nieuwe ervaringen of antwoorden op vragen waarvan je nog niet wist dat je die gesteld had.

 

We gaan deze week zakken in ons lijf. We doen oefeningen om het hart te verzachten, te helen en te openen. We komen uit flow doordat we in verzet zijn tegen wat we ervaren, doorgaans vanuit onbewuste automatische patronen. Door bewust te worden, te ontspannen en mee te bewegen met wat zich aandient komen we weer in flow. Leven vanuit flow kan alleen wanneer je je verbindt met jezelf en daarbij ‘de mind’ met al zijn weerstanden loslaat. 

 

Wijsheid

Met het openen van je hart krijg je ook toegang tot jouw intuïtieve wijsheid. Je gaat leren hoe je tot jouw helderheid kunt komen en keuzes kunt maken die bij jou passen. Je gaat op een dieper niveau zien wat er speelt in de energie en in contact met de ander. Je leert beelden in te zetten om helderheid te creëren voor jezelf en als middel om anderen te duiden. Samen met anderen gaan we stap voor stap de diepte in hartsverbinding opzoeken, elkaar ontmoeten, bewust zijn met elkaar en meebewegen met wat zich aandient.

Leven van flow voorkant.jpg.png

Programma

In de ochtenden doen we afwisselende activiteiten om in het lijf te komen zoals wandelingen, ademhalingsoefeningen, meditaties, Tai Chi of mindfulness yoga. We doen ‘pushing hands’ oefeningen uit de taichi om te leren vanuit innerlijke balans, ontspannen mee te bewegen met de ander. Daarnaast zullen we oefeningen doen om bewuster te worden van de dynamiek en energie tussen jou en de ander. 

 

In de middagen is er alle ruimte om je persoonlijke vragen in te brengen. Wat verlang je werkelijk? Of wat belemmert je echt te leven zoals jij wilt? Je zult verrast worden door je eigen helderheid en de transformatiekracht van de groep wanneer we samen aanwezig kunnen zijn bij wat er is. 

 

Gedurende de gehele week zijn wij beschikbaar voor een individueel gesprek mocht daar behoefte aan zijn.

 

Ontspanning is essentieel om te genieten en plezier te hebben. Er is genoeg ruimte in het programma voor je eigen proces. Woensdagmiddag heb je vrij om te relaxen, een leuk stadje te bezoeken of lekker te zwemmen in een meer op 15 minuten rijden. In het programma is altijd ruimte om mee te bewegen met wat er gebeurt in de groep en wat de groep nodig heeft.  

Over Luc 
Luc is coach, (gedrags)trainer, healer, reader en schrijver van de boeken 'Van intuïtie naar inzicht' en ‘Leven vanuit flow en intuïtie’. Hij begeleidt vanuit een warme openheid, doortastend en met helderheid al meer dan 18 jaar groepen en individuen naar meer bewustzijn. www.ontdekjezelf.com

luc van Esch2 (002).jpg

Enkele reacties van deelnemers:

'Deze week bracht me rust, duidelijkheid en bevestiging van wat ik zocht. De zekerheid om voortaan nog meer af te gaan op mijn intuitie en te mogen vertrouwen op mijn gevoel. En tegelijkertijd haalde je alles onderuit wat ik dacht te weten en brachten jullie nieuwe wonderbaarlijke dingen op mijn pad.' Janine

'Heel veel dank voor de prachtige week en de dagen erna. Mooie processen gezien, meegemaakt en onderdeel van mogen zijn. Dank je voor je zijn en je spiegelingen, je hebt me veel inzichten gegeven!' Marijke

‘Het fijne aan jou is dat je zelf volledig in de praktijk brengt wat je in jouw training uitdraagt. Je leeft vanuit flow en intuïtie en bent daarmee voor mij een ultiem voorbeeld van 'hoe het ook kan'. Bovendien sta je met beide benen op de grond en kan je spirituele thema's duidelijk en met een nuchtere kijk op de wereld overbrengen op een ander. Je creëert binnen no-time veiligheid in de groep waardoor iedereen zich open en kwetsbaar durft op te stellen. Je geeft iedereen precies wat hij of zij binnen het eigen proces nodig heeft. Bedankt voor de prachtige week ❤ Roos
 

Sadhaka groepsfoto.jpg
DSC_0053.JPG

Boekingen lopen via Mathilde van de Mheen, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page