La Vie Naturelle

La Vie Naturelle is de paradijselijke biologische moestuin die het restaurant voorziet van verse, biologische ingrediënten. Dit project van Wadse en Mathilde is autonoom, maar ingebed op het terrein van L'Huis Preau. In de tuinen wordt gebruik gemaakt van de principes van de permacultuur, er wordt nauw samen gewerkt met de restaurantkeuken. Afgelopen seizoen brachten zij zo’n 3450 kg groenten, 910 bosjes kruiden en 172 mandjes verse bloemen en kruiden voor thee naar de keuken. Vers van het land op je bord! Verder elke dag mooie eetbare bloemen om de gerechten er nog smakelijker uit te laten zien.

In de groentetuin vind je kippen, bijen, een polytunnel (zwem)vijvers en een heerlijk woonhuis van strobalen en leem. Wadse & Mathilde hebben het huis zelf gebouwd van zoveel mogelijk lokale en natuurlijke materialen. Zoals strobalen van de buurboer, leem uit het weiland en hout uit de bossen om ons heen. Voor een impressie van La Vie Naturelle nodigen we je uit ons filmpje te kijken! 

 

Lees meer over La Vie Naturelle!

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png