top of page
IMG_8767-HDR.jpg

Je ziel op missie in Frankrijk

Datum: 26 augustus tot 2 september

Door: Claudia Hogeweij 

Prijs cursus: €  395,00

Vraag jij je weleens af wat je ziel is, hoe je jouw zielenkracht kan voelen en hoe je in contact kunt komen met deze onuitputtelijke bron in jezelf? Hoe je meer energie, vrolijkheid en rust zou kunnen ervaren in jezelf? Hoe zou het voor je zijn wanneer je jouw zielenkracht naar buiten kunt brengen en je op zielsniveau jezelf én de ander mag gaan ontmoeten?

Klinkt dit als muziek in je oren? Wanneer je al wat aan spirituele ervaring hebt opgedaan, of juist niet, maar je hebt het idee dat je toe bent aan een dieper contact met jezelf, dan is deze week iets voor jou!

 

Wat kun je verwachten?

Deze week gaan we samen op reis in een ontmoeting met jou ziel. Jou kern, jou enige diepste zelf. We nemen je stapsgewijs mee in deze dagen en zullen een reis maken langs verschillende energiecentra in het lichaam zoals de chakra’s en de aura. We leren wat deze energiecentra doen, waar ze invloed op uit oefenen en hoe we onszelf d.m.v. deze plekken in het lichaam in optimale balans kunnen krijgen. We leren contact maken met ons diepste zelf en vanuit daar ook het contact met de ander aan te gaan. Je leert waar je ziel zich bevind, wat jou zielentrilling is en hoe je meer in een lijn met je ziel leeft.

De week zal bestaan uit meditaties, oefeningen, ontmoetingen op diep niveau, gecombineerd met creativiteit, natuur, ontspanning én er voor jezelf mogen zijn. Na deze cursus zul je je completer voelen, meer opgevuld zijn en je zult een waarschijnlijk diepere rust ervaren.

 

Reviews:

(Google) Na twee behandelingen een openbaring gehad waar ik veel profijt aan heb gehad.

 

(Facebook) Claudia stelt je met haar warme persoonlijkheid direct op je gemak en neemt alle tijd voor je. Ik ging na een aurabehandeling veel "lichter" de deur uit. Hele fijne, laagdrempelige praktijk waar echt alles mogelijk is van beauty en massage tot aan energetische behandelingen, ik ga zeker terug komen!

 

 

Over:

Claudia Hogeweij is energetisch therapeut en docent aan de Malva opleiding voor Energetsich therapie. Ze heeft daarnaast een praktijk voor energetische behandelingen, massages, gezichtsbehandelingen op basis van natuurlijke producten, energetische huisreiniging en mediumconsulten. Daarnaast werkt zij als trainster en coach voor schoonheidsspecialisten.

 

Claudia is invoelend en on point. Ze creëert een veilige omgeving waar je helemaal jezelf mag zijn en met haar gevoel voor humor weet zij in groepen de juiste snaar te raken en een fijne sfeer en energie neer te zetten.

 

www.rhealife.nl

 

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over de cursus? Neem dan contact op met mij:

 

Claudia Hogeweij:

 

Tel: 06-12200559

 

E- mail: info@rhealife.nl

Naast tekst over Claudia.jpeg
Logo ergens bij bedrijfsinfo als dat past.png
Preau sfeerbeeld 1 naast intro tekst.jpg

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page