top of page

Impro: spel, theater en persoonlijke groei

Datum: 8 tot 15 juli

Door: Raymond van Driel & Jasper Kuin

Prijs cursus: € 395,00

Ontdek de Improspeler in jou!

Iedereen kan improviseren

Jij ook! Tijdens de cursusweek laten Raymond en Jasper zien hoe leuk en (plezierig) spannend het is om zelf scènes te bedenken zonder voorbereiding of script. We gaan aan de slag met de improvisatietechnieken voor op het podium zowel als in je dagelijkse leven!

Ontdek jezelf

Samen met je medecursisten ga je aan de slag met samenwerken, elkaars aanbod accepteren, elkaar ondersteunen, positief zijn, spontaniteit, mime, story telling en zelfs zingend improviseren! Uiteindelijk doe je mee in een volledig geïmproviseerde voorstelling met publiek.

Nog geen ervaring? Geen punt! Al bekend met de impro principes en wil je meer verdieping? Leuk! Kom erbij, wij dagen je uit!

Afbeelding 1.jpeg
WhatsApp Image 2020-10-04 at 14.03.56.jp

Wie geven de workshop?

Al sinds bijna 10 jaar geven we deze Cursus Improvisatietheater op het landgoed Preau. Raymond en Jasper zijn gepassioneerde trainers, zeer ervaren impro acteurs en actief als trainer bij organisaties, het hoger onderwijs en bij impro-groepen in NL en daarbuiten.

Zet je je eerste stappen in het improvak of zoek je juist verdieping in je spel, dan helpen zij jou verder bij je volgende stap!

Wil je meer over de workshop? Bel of stuur dan een e-mail:

•Raymond van Driel | 06-14441010 | ray@dds.nl

•Jasper Kuin | 06-22242778 |  jasper.kuin@iodw.nl

Ik zou met mijn familie willen langskomen. Kan dat?

Op het Preau landgoed worden verschillende mooie cursussen gegeven. Check het programma voor inspiratie!

Is er naast de cursus ook tijd voor om wat anders te doen?
Jazeker! We spelen 's ochtends van 10 tot 12:30 en 's middags van 16-18:30u. De woensdagmiddag is vrij en alle leuke dingen die er 's avonds gebeuren kun je overslaan. ;-)

Inschrijven

Heb je net als wij onwijs veel zin om lekker te spelen, je grenzen te verleggen en samen te improviseren met andere leuke spelers deze zomer, schrijf je dan in op onderstaand formulier. Mis het niet en kom erbij!

A bientôt in Preau!

Raymond en Jasper

Afbeelding2.jpeg

Anderen over ons:

 

Liesbeth (2012, docente): ‘Geweldig!’ Of je nu ervaring hebt of niet, dat maakt niet uit. Met fijne trainers word je verwend met de leukste improsessies. Een weekje van genieten en nog heel lang nagenieten!

 

Cindy (2013, cabaretier): ‘Sprankelweek’ Plezier, daar gaat het om! Niet nadenken, gewoon dóen! Ik ontdekte hoe leuk het is om fouten te durven maken en zie meer mogelijkheden en ruimte. In alles. Frankrijk tintelt nog heel lang door. Minstens een maand, maar ik vermoed m'n hele leven. 

 

Simone (2012, huisarts): ‘Wat een week!’ 

De improvisatie workshop is een prachtige invulling van een week verblijven in Frankrijk. De beginnende speler maakt kennis met alle aspecten van improvisatietheater. De ervaren speler kan lekker oefenen met allerlei spelvormen.

 

Bob (2014. directeur): ‘Heel bijzonder’

De basishouding van improvisatietheater is positief en uitdagend. In een vrolijke en ondersteunende omgeving kan je een volle week genieten van je eigen en van andermans

kwaliteiten.

 

Remco (2015, ICT’er): ‘Zelfontwikkeling’

Doordat ik kon aangeven waarin ik mezelf wilde ontwikkelen kreeg ik de benodigde feedback waar ik veel aan had. Een situatie waar je elkaar maar ook zeker jezelf beter leert kennen.

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page