top of page
IMG_4433.JPG

Impro: spel, theater en persoonlijke groei

Datum: 6 tot 13 juli

Door: Raymond van Driel & Symen Sjoerd de Vries 

Prijs cursus: € 395,00

Ontdek de Improspeler in jou!

Iedereen kan improviseren

Jij ook! Tijdens de cursusweek laten Raymond en Symen Sjoerd zien hoe leuk en (plezierig) spannend het is om zelf scènes te bedenken zonder voorbereiding of script. We gaan aan de slag met de improvisatietechnieken voor op het podium zowel als in je dagelijkse leven!

Ontdek jezelf

Samen met je medecursisten ga je aan de slag met samenwerken, elkaars aanbod accepteren, elkaar ondersteunen, positief zijn, spontaniteit, mime, story telling en zelfs zingend improviseren! Uiteindelijk doe je mee in een volledig geïmproviseerde voorstelling met publiek.

Nog geen ervaring? Geen punt! Al bekend met de impro principes en wil je meer verdieping? Leuk! Kom erbij, wij dagen je uit!

Afbeelding 1.jpeg
image0.jpeg
Picturenew.png

Wie geven de workshop?

Al sinds 10 jaar geven we deze Cursus Improvisatietheater op het landgoed Preau. Raymond (van Driel) en Symen Sjoerd (de Vries) zijn gepassioneerde trainers, zeer ervaren impro acteurs en actief als trainer bij organisaties, het hoger onderwijs en bij impro-groepen in NL en daarbuiten. Raymond mag zichzelf zelfs 4x NL kampioen noemen en Symen Sjoerd heeft zowel ervaring als improvisatieacteur en als teksttoneel acteur en speelt bij verschillende gezelschappen.

 

Zet je je eerste stappen in improvisatiespel of zoek je juist verdieping? Dan helpen zij jou verder!

Wil je meer informatie over de workshop? Bel gerust of stuur een e-mail:

Raymond van Driel | 06-14441010 | raymond@f-act.com

Ik zou met mijn familie willen langskomen. Kan dat?

Op het Preau landgoed worden verschillende mooie cursussen gegeven. Check het programma voor inspiratie!

Is er naast de cursus ook tijd voor om wat anders te doen? 
Jazeker! We spelen 's ochtends van 10 tot 12:30 en 's middags van 16-18:30u. De woensdagmiddag is vrij en alle leuke dingen die er 's avonds gebeuren kun je overslaan. ;-)

Inschrijven

Heb je net als wij onwijs veel zin om lekker te spelen, je grenzen te verleggen en samen te improviseren met andere leuke spelers deze zomer, schrijf je dan in op onderstaand formulier. Mis het niet en kom erbij!

 

A bientôt in Preau!

Symen Sjoerd en Raymond

Afbeelding2.jpeg

Anderen over ons (trots op!):

 

Anita (2022, teamleider) “onvergetelijke week” 

Het was een fantastische week! Het begon al bij de ontvangst, de begeleiders zorgden er voor dat je je direct op je gemak voelde en snel de andere groepsleden leerde kennen. De begeleiding is persoonlijk en zeer professioneel!  De combinatie met (live) muziek en zang maakt het extra uitdagend en leuk. We hebben tranen gelachen en gehuild, gedanst en gezongen en veel geleerd. En buiten de lessen om volop gezelligheid, lol en goede gesprekken. En dat alles omlijst door een prachtige plek en prima eten en drinken. Kortom, een onvergetelijke week!

 

Lonneke (2022, coach/ trainer) “Gewoon doen!” 

Impro op Préau, dat kan je niet in woorden vatten ;-) … gewoon doen! Ik dacht leuk een weekje lachen, iets leren over theater, improviseren, een studiereis die voelt als vakantie. En het was het allemaal en nog véél meer. Ik ben ontroerd, verwonderd, geïmponeerd van aanwezig talent en de ontwapening als nieuw talent ontspringt en daarbij mogen zijn. Ik heb gehuild, geglimlacht, geschaterd van het lachen, geflirt, boos, blij en bang geweest; een rollercoaster van emoties op het toneel en ook erbuiten. Spelen hiermee, hier vrij mee durven en kunnen zijn en dat allemaal in de veilige bedding die de begeleiding en deze fantastische groep hebben gecreëerd. Ik heb zoveel meer geleerd dan ik had kunnen bedenken vooraf. Normaliter zou ik geen tweede keer zoiets hebben gedaan, bang dat de magie een tweede keer zou ontbreken, maar ik zou het zelfs de volgende keer gewoon niet willen missen. Ik gun iedereen een week zoals deze … dank en een diepe buiging voor jullie allen.

 

Cindy (2021, cabaretier): ‘Sprankelweek’ 

Plezier, daar gaat het om! Niet nadenken, gewoon dóen! Ik ontdekte hoe leuk het is om fouten te durven maken en zie meer mogelijkheden en ruimte. In alles. Deze week tintelt nog heel lang door. Minstens een maand, maar ik vermoed m'n hele leven. 

 

Simone (2012, huisarts): ‘Wat een week!’ 

De improvisatie workshop is een prachtige invulling van een week verblijven in Frankrijk. De beginnende speler maakt kennis met alle aspecten van improvisatietheater. De ervaren speler kan lekker oefenen met allerlei spelvormen.

 

Bob (2017. directeur): ‘Heel bijzonder’

De basishouding van improvisatietheater is positief en uitdagend. In een vrolijke en ondersteunende omgeving kan je een volle week genieten van je eigen en van andermans

kwaliteiten.

 

Marjolein (2022, procesbegeleider) “Stevige boost voor je zelfvertrouwen”

Een weekje improviseren in Preau, haalt het beste in je naar boven! Ben net enkele dagen terug thuis, en nog steeds overdonderd door de kracht van 'ja, én!'. 
Elkaar zien én versterken, én samen dansend omgaan met alle uitdagingen op je pad. In een veilige leeromgeving, waar je uitgenodigd wordt om jezelf te zijn, voluit te durven spelen, zingen, vergroten en verkleinen. Een stevige boost voor je zelfvertrouwen en wendbaarheid. Niet twijfelen, maar doen! 

Boekingen lopen via Mathilde van de Mheen, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page