Improvisatie: Spel en Theater

Datum: 18 tot 25 juli

Door: Raymond van Driel, Jasper Kuin

Prijs cursus: € 345,00

Theatersport en Improvisatietheater in een geweldige omgeving. Dat is een hele week eens niet denken, maar lekker dóen! Ontspanning, plezier halen uit spel met elkaar, werken met je fantasie, spontaniteit en humor.

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Raymond is leiderschapscoach, communicatietrainer en universitair docent en geeft binnen en buiten Nederland improvisatiecursussen en lezingen aan theatersportverenigingen, bedrijven en in het hoger onderwijs. Hij staat wereldwijd bekend als één van de voortrekkers op het gebied van Improvisatie in de werkpraktijk.

Heb je vragen? Neem contact op met Raymond: (06-14441010) of ray@dds.nl 
Ook kun je meer info vinden op www.impreau.nl

Deze energieke theaterweek heeft alles in zich; van snelheid tot stilte, van muziek tot mindfulness, van plezier tot (im)perfectie en Play!

En iedereen kan het. We laten je inzien hoe gemakkelijk en leuk het is om scènes te spelen. En het belangrijkste; een hoop plezier met elkaar.

We gaan fijn aan de slag met improviseren op het podium, in je werk én in je dagelijks leven, gaan zelfs zingend improviseren (makkelijker dan je denkt!) en besteden aandacht aan de bekende theatersport spelvormen.

We oefenen met improvisatie­technieken (positief zijn, elkaar ondersteunen, spontaniteit, mime en story telling) en maken uiteindelijk met en voor elkaar een geïmproviseerde voorstelling. Improvisatie gaat over een goed gevoel met elkaar opbouwen en plezier halen uit samenspel!

Heb je nog geen ervaring? Geen punt! Al (zeer) ervaren? Wat leuk, kom erbij: wij dagen je uit !

Allart Sparenburg en Raymond van Driel gaan deze theaterweek begeleiden en zijn na 25 jaar nog steeds 200% gepassioneerd over improviseren.

Wat onze eerdere deelnemers zeiden:

 

Lisbeth (2012): Geweldig om je eens in de wereld van improspelers te begeven. Of je nu ervaring hebt of niet, dat maakt niet uit. Met fijne trainers, een gezellige zolder en een passend streepje achtergrondmuziek word je verwend met de leukste improsessies. Een weekje van genieten en nog heel lang nagenieten!

 

Stefan (2012): Het was een superleuke week waarbij improvisatie wordt geleerd in een prachtige omgeving.

Ik heb met verschillende niveau's van spelers de week doorgebracht, maar het verschil niet gevoeld.

We werden begeleid door twee bezielende docenten en ze houden het tempo en plezier er lekker in!

 

Andre (2012): Préau is allereerst een hele fijne plek om te verblijven. Mooi, gastvrij en een heerlijke keuken.

De theatersportcursus is een prachtige invulling van een week verblijven in Préau voor de beginnende speler om uitgebreid kennis te maken met alle aspecten van improvisatietheater en zeker ook voor de meer ervaren speler om alles de revue te laten passeren en echt goed in te trainen.

Ik heb er van genoten en ik vond de extra trainingsuren een waardevolle aanvulling.

 

Remco H (2012): 

Op een geweldig mooie plek in Frankrijk improviseren met fantastische mensen om je heen, wat wil een mens nog meer? Onze trainers zorgden met z'n tweeën voor een fijne, ontspannen sfeer, waarin voor iedereen op improviseergebied wat te leren valt. Het is echt een week mét elkaar! Tel daarbij de fantastische omgeving en het heerlijke eten op, en je hebt een topweek!

 

Remco V (2012): Na al een tijd aan improvisatietoneel te hebben gedaan ben ik naar Preau afgereisd om me een hele week te wagen aan deze bezigheid. Doordat ik kon aangeven waarin ik mezelf wilde ontwikkelen kreeg ik de benodigde feedback waar ik veel aan had. Een situatie waar je elkaar maar ook zeker jezelf leert kennen.

Preau is uitgerust met een fijne portie natuur, een diversiteit aan mensen die voor elkaar openstaan, elkaar accepteren en steun bieden en het eten is er sensationeel, kortom: een aanrader!

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: + binnenkort nieuw nummer

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png