Fotografisch beelden vangen

Datum: 1 tot 8 augustus

Door: Nathalie Kremers

Prijs cursus: € 275,00

Zin om in Frankrijk een week intensief met fotografie bezig te zijn? Wil je beter leren fotograferen, lekker met je camera het veld in of ontdekken welke fotografiedisciplines je ook liggen..?
Dan is dit je kans!

L'Huy Preau:

In de Morvan ligt het prachtige sfeervolle landgoed L'Huy Preau waar diverse creatieve, inspirerende en verrijkende workshops worden gegeven en waar deelnemers comfortabel kunnen overnachten en heerlijk kunnen eten. In de week waarin andere deelnemers misschien wel gaan boogschieten, tangodansen of een familieopstelling doen gaan wij ...fotograferen!

Programma:

We begeven ons in en om het landgoed, je kan ook door het fraaie landschap naar de dorpen in de wijde omgeving gaan. Er is veel te zien en vast te leggen. Of je nou graag portretten maakt, landschappen vastlegt, aan macro- of straatfotografie doet, je hebt de ruimte om die beelden te maken die je altijd graag maakt. Maar hoewel het fijn is om je eigen ding met je camera vast te leggen, word je deze week door de docent uitgedaagd om ook buiten je comfort zone te treden. Zo is er een fotografieopdracht om jou op fotografisch gebied (verder) te ontwikkelen, maken we 5 foto’s met samenhang, wordt er een creatieve workshop georganiseerd, krijg je een voorwerp om mee te fotograferen en kan er een fotografie intervisiebijeenkomst worden georganiseerd. Daarnaast zijn er regelmatig fotobesprekingen, is er tijd om je foto’s te bewerken en maken we een selectie van beelden om aan het eind van de week aan de andere deelnemers te laten zien.

Doelgroep:

Beginnende of amateurfotografen met een gemiddeld niveau, die hun camera kunnen gebruiken en in meer of mindere mate met Photoshop of Lightroom kunnen werken. Het is handig wanneer de begrippen ISO, sluitertijd, diafragma e.d. niet geheel nieuw voor je zijn.

Meenemen:
Camera, accu’s, geheugenkaarten, oplader, statief
Laptop, accu, Photoshop en/of Lightroom ( je kan een gratis proefversie voor een maand installeren)

USB-stick (met 4 foto’s waarop je trots bent en 1 foto die minder goed uit de verf is gekomen dan je hoopte.)

Filters, filterhouder en flitser (facultatief)

Docent:

Mijn naam is Nathalie Kremers. Naast fotograaf ben ik ook docent en coach. Ik fotografeer graag, maar vind het ook fijn om anderen fotografisch stappen te laten zetten. Door mijn ervaring als docent kan ik opdrachten en instructie afstemmen op jouw fotografie niveau.


Voor mijn bedrijf Fotoscholing organiseer ik één op één fotografiebegeleiding, workshops, fotografie tours en reizen. Ik reis graag, wereldwijd maar ook binnen Europa, dit wordt mijn derde keer Preau.

Mijn fotografie kenmerkt zich door rustige beelden met een bewust gekozen compositie, waarbij sfeer, emotie of een verhaal een rol spelen. Met mijn foto’s win ik ook prijzen. Mijn foto’s van Preau kan je bekijken op mijn website.

www.fotoscholing.nl

info@fotoscholing.nl

06-15 120 383

gemaakt door Ellen Wels

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png