banner potje.png

Kijk Spring Droom Dans Lach Geniet

Datum: 20 tot 27 augustus

Door: Janine Eggebeen & Joep de Bont

Prijs cursus: €  295,00

Een heerlijk ontspannende, klankrijke en creatieve reis


 

Het magische Landgoed Préau, de prachtige omgeving, de natuur en stilte daar, dat alles leent zich heel goed om te onderzoeken wat jij in het moment nodig hebt. Even weg uit je dagelijks routine, helemaal tijd voor jezelf.

We nemen je mee in alles wat groeit en bloeit rondom ons, in klanken, meditaties, mantra’s, dans, flow schrijven, een bijzondere wandeling, visualisaties ...
Wat kan en mag er vanuit die ontspanning ontstaan? 

Schrijf je graag over wat je hier en nu ervaart?
Borrelen er losse woorden of een lied in je op?
Vloeien er klanken uit een instrument? Komt je stem tot leven?
Wil je experimenteren met schilderen, tekenen, stempels, handletteren, kleur?

Of wil je samen met anderen iets nieuws creëren?

Na de ontspannen start van de dag kan jij kiezen welke stap je neemt:
we hebben een heleboel opdrachten voor je, inspelend op jouw vraag en het materiaal dat jij kiest, maar je kan ook vrij creëren en ter plekke laten ontstaan wat komt. Of materialen en performance combineren. Misschien sluimert er ook al (jaren-)lang iets in je dat naar buiten wil? De keus is aan jou. De keus is in het moment. Kies wat bij jou past en vul je vakantie met creatiekracht vanuit verschillende invalshoeken! Het is jouw feestje!

De combinatie van al deze elementen en de verbinding en interactie met de groep ervaren we als een heerlijke speelplaats!

En natuurlijk geniet je tussendoor van het bourgondisch lekkere eten, de rust van de omringende natuur, een plons in het meer en al het verdere moois van Préau!

Duik je mee in deze onvergetelijke, klankrijke en creatieve vakantieweek? Van harte welkom!
Joep & Janine

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Laat het ons weten!

Joep: info@joepdebont.nl
Janine: info@enpluim.be

De cursusprijs van deze week bedraagt € 295.


Maak het volledige bedrag over op rekeningnummer BE51 1325 3310 4462 t.n.v. Janine Eggebeen ovv je naam en ‘Kijkspringdroomdanslachgeniet’

De verblijfskosten betaal je apart aan L’Huy Préau.


Voor cursus en verblijf gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden.

 

Boeken doe je via de site https://www.preau.nl of door contact op te nemen met Loeky Ekkel: telefoon +31 573 221199 of mail info@preau.nl

5806A569-D5E3-443D-9CB8-38EAE8A4E6D3.jpeg
4FFC34B1-5426-41B8-B8CF-837A5291F5B5_1_201_a.jpeg

Joep de Bont

www.joepdebont.nl

Muziek en klank raken een ander niveau van ons gevoelsleven. Waar woorden geen adequate uitdrukking aan kunnen geven, raakt muziek de onderstroom.
Het haalt ons uit het denken/begrijpen, en brengt ons dieper in het voelen.
Vooral onze stem, het meest met ons verbonden instrument, kan door eenvoudig te klinken diepere lagen en snaren raken.

Vanuit die ervaring ontstaan er vaak nieuwe ideeën en creatieve impulsen. Die scheppende stroom willen we ruimte geven in deze week.

Sinds 1996 leid ik workshops waarbij ik mensen probeer te verleiden tot meer vrijheid van expressie vanuit innerlijk contact. Tot vrijuit klinken. Dat doe ik mbv werkvormen uit de zang en het (impro-)theater.

Na de docentenopleiding Engels-Nederlands (1984) en de Theaterschool Amsterdam (1989) behaalde ik in 2005 het diploma Applicatie-opleiding Koordirectie voor vakmusici. Daarnaast volgde ik veel aanvullende trainingen en workshops op het gebied van stem, impro, expressie en persoonlijk leiderschap.

Vanaf 1998 werk ik -naast mijn activiteiten als zangworkshopleider voor liefhebbers én in organisaties- als acteur, trainer en spelleider in communicatietrainingen en leiderschapstrajecten.

Sinds 2002 kom ik jaarlijks op L’Huy Préau met de A capella Koorzangweek, de Muziektheaterweek Teatro del Canto, en soms ook met Winterzang rond Oud & Nieuw.

Janine Eggebeen

www.enpluim.be www.meneerdraak.be

Van alles maken (liefst steeds iets nieuws!) en werken met mensen, dat zijn de 2 rode draden in mijn leven.
Ik word helemaal blij van alle mogelijke materialen: stiften, papier, verf, patronen, potloden, stofjes, tekenboekjes, maar ook hout, gutsen, stempelrubber, inkt en kleur, vooral KLEUR!

Architectuur, ergotherapie en schilderkunst, lesgeven, het grootbrengen van 4 kinderen en verschillende korte studies en cursussen, langs die wegen rolde ik 12 jaar geleden min of meer toevallig in mijn eigen bedrijf, een kadowinkel waar ik ook workshops geef: Meneer Draak.

Daarnaast heb ik sinds enkele maanden een coachingpraktijk, En Pluim, waarin ik voor en mét mijn klanten visueel maak welke elementen er allemaal spelen in hun leven. Vanuit die beelden gaan we samen op zoek naar meer ademruimte, lichtheid en veerkracht.


Wat zich in de laag onder het denken bevindt, de wijsheid van het lichaam, speelt daarbij een grote rol. Adem, beweging en ontspanning zijn fijne vormen om uit het hoofd en in het lijf te komen.

 

Ik probeer zoveel mogelijk te leven in het NU, om steeds mogelijkheden te zien en te genieten van alles wat er (onverwacht) op mijn pad komt.

92DD7C98-41A6-4269-A75B-62E8EF1BB44B.jpeg
7C176349-649F-4959-98E1-418CEAD55A94.jpeg

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.