top of page
WhatsApp Image 2021-10-25 at 21.58.55.jpeg

De Préau keuken

Biologisch         -         Vegetarisch         -         Lokaal

De keuken van Préau staat bekend om haar feestelijke lunch buffetten,  oog en smaak verrijkende maaltijden en verleidelijk lekkere toetjes, wij noemen het ‘Bourgondisch vegetarisch koken’. 
Naast het feit dat men op Préau lekker eet, is het ook nog eens vegetarisch, biologisch en deels lokaal!
Het eten wat hier op tafel wordt gezet is altijd met liefde bereid, dat vindt u terug in de aandacht die er in wordt gestopt, de presentatie van de maaltijden en de heerlijke smaken die u hier zult proeven. 

 

‘Préau voelt als thuis komen’ wordt ons vaak verteld. Een groot deel van die warme en hartelijke welkom die wij onze gasten geven zit in het eten wat wij voor hen bereiden.Over de jaren heen hebben wij onze keuken steeds een stapje verder kunnen brengen naar wat onze visie is van goed en gezond eten: 

WhatsApp Image 2021-10-25 at 21.58.53.jpeg

- De keuken van Préau was, is en zal altijd vegetarisch zijn!

- We halen nu bijna al onze groenten en verse kruiden uit de Permacultuur tuin ‘La vie Naturelle’ van Wadse & Mathilde die aan ons eigen land grenst.

- Al het droogwaar wordt in het begin van het seizoen besteld bij een Bio-dynamische groothandel en de zuivelproducten, de verse groenten en fruit worden besteld bij een lokale biologische groothandel

- De wijn die wij aanbieden is van hoge kwaliteit en ook biologisch. Wij kopen deze wijnen in bij onze buurman en goede vriend Piet Hein Bulten, die hier in de Morvan zijn eigen wijn bedrijf heeft opgezet met exclusief biologische en biodynamische wijnen.

- Wij doen hier ons best om zo veel mogelijk te recyclen en zo min mogelijk plastic verpakte producten aan te schaffen.

 

Wij houden rekening met de volgende diëten:
 

- gluten
- lactose 

- suiker
- pinda
- paprika/pepers 


Voor andere diëten worden extra kosten in rekening gebracht, afhankelijk van de aard van het dieet, beginnende bij 30 euro. 

Voor bepaling van het exacte bedrag verzoeken wij je je dieetwensen bij het boeken aan ons te e-mailen. 

bottom of page