De Préau keuken

De keuken van Préau staat bekend om haar feestelijke lunch buffetten,  oog en smaak verrijkende maaltijden en verleidelijk lekkere toetjes, wij noemen het ‘Bourgondisch vegetarisch koken’. 
Naast het feit dat men op Préau lekker eet, is het ook nog eens vegetarisch, biologisch en deels lokaal!
Het eten wat hier op tafel wordt gezet is altijd met liefde bereid, dat vindt u terug in de aandacht die er in wordt gestopt, de presentatie van de maaltijden en de heerlijke smaken die u hier zult proeven. 

 

‘Préau voelt als thuis komen’ wordt ons vaak verteld. Een groot deel van die warme en hartelijke welkom die wij onze gasten geven zit in het eten wat wij voor hen bereiden.Over de jaren heen hebben wij onze keuken steeds een stapje verder kunnen brengen naar wat onze visie is van goed en gezond eten: 

- De keuken van Préau was, is en zal altijd vegetarisch zijn!

- We halen nu bijna al onze groenten en verse kruiden uit de Permacultuur tuin ‘La vie Naturelle’ van Wadse & Mathilde die aan ons eigen land grenst.

La vie naturelle
 
- Al het droogwaar wordt in het begin van het seizoen besteld bij een Bio-dynamische groothandel en de zuivelproducten, de verse groenten en fruit worden besteld bij een lokale biologische groothandel

- De wijn die wij aanbieden is van hoge kwaliteit en ook biologisch. Wij kopen deze wijnen in bij onze buurman en goede vriend Piet Hein Bulten, die hier in de Morvan zijn eigen wijn bedrijf heeft opgezet met exclusief biologische en biodynamische wijnen.

La gare du vin

- Wij doen hier ons best om zo veel mogelijk te recyclen en zo min mogelijk plastic verpakte producten aan te schaffen.

 

Wij houden rekening met de volgende diëten:

- gluten

- lactose

Voor andere diëten vragen wij 30 euro extra i.v.m het extra werk voor de keuken.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png