Argentijnse Tango - TangoTalks

Door: René Oey, Gabriëlle Nederend

Datum: 31 juli tot 7 augustus

Prijs cursus: € 245,00

Een week vol TANGO met in de ochtend Techniek lessen, s’middags staan de Tango lessen gepland en iedere avond is er TangoSalon met DJ El Chino & live muziek van Tango Orkest Préau.

Argentijnse tango is een improvisatie-dans, een subtiel samenspel tussen leider en volger aan de hand van de muziek. Geboren aan het einde van de 19e eeuw in Buenos Aires en Montevideo, heeft de tangomuziek en dans inmiddels de hele wereld veroverd...

In de danszaal van L’Huys Préau werken we met twee niveau’s: een Basis Groep (Beginners/Halfgevorderd) en een Gevorderden Groep. Overdag staan de lessen gepland en iedere avond komen we allen samen in de Tangosalon om het geleerde in praktijk te brengen.

In de ochtenden staan de Techniek Lessen gepland, over onder meer de houding, de techniek van het lopen, van draaien (ochos en giros) en natuurlijk van de diverse versieringen (adornos) die de tango rijk is.

In de middag lessen staan de  Tango Lessen gepland; we gaan een aantal motieven en combinaties van passen onder de loep nemen en vertalen in de muziek…we gaan spelen, combineren en interpreteren met het rijke materiaal van de tango.

Iedere avond is er Tango Salon in de prachtige danszaal van L’Huys Préau onder het genot van een drankje, coaching van de docenten en de heerlijke, gevarieerde muziek van DJ El Chino. Regelmatig worden onze salons verrijkt met live muziek van Tango Orkest Préau olv. Kay Sleking.

Aanmelden mogelijk met en zonder danspartner; wel in overleg met TangoTalks.

Info & reservering: info@tangotalks.com

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png