Argentijnse Tango - TangoTalks

Door: René Oey, Gabriëlle Nederend

Datum: 31 juli tot 7 augustus

Prijs cursus: € 245,00

Een week vol TANGO met in de ochtend Techniek lessen, s’middags staan de Tango lessen gepland en iedere avond is er TangoSalon met DJ El Chino & live muziek van Tango Orkest Préau.

Argentijnse tango is een improvisatie-dans, een subtiel samenspel tussen leider en volger aan de hand van de muziek. Geboren aan het einde van de 19e eeuw in Buenos Aires en Montevideo, heeft de tangomuziek en dans inmiddels de hele wereld veroverd...

In de danszaal van L’Huys Préau werken we met twee niveau’s: een Basis Groep (Beginners/Halfgevorderd) en een Gevorderden Groep. Overdag staan de lessen gepland en iedere avond komen we allen samen in de Tangosalon om het geleerde in praktijk te brengen.

les preau 1.jpg
Tango-buiten-voor-het-sieraad-Rene-en-Ga

In de ochtenden staan de Techniek Lessen gepland, over onder meer de houding, de techniek van het lopen, van draaien (ochos en giros) en natuurlijk van de diverse versieringen (adornos) die de tango rijk is.

In de middag lessen staan de  Tango Lessen gepland; we gaan een aantal motieven en combinaties van passen onder de loep nemen en vertalen in de muziek…we gaan spelen, combineren en interpreteren met het rijke materiaal van de tango.

Iedere avond is er Tango Salon in de prachtige danszaal van L’Huys Préau onder het genot van een drankje, coaching van de docenten en de heerlijke, gevarieerde muziek van DJ El Chino. Regelmatig worden onze salons verrijkt met live muziek van Tango Orkest Préau olv. Kay Sleking.

Aanmelden mogelijk met en zonder danspartner; wel in overleg met TangoTalks.

Info & reservering: info@tangotalks.com

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.