top of page

Argentijnse Tango - TangoTalks

Door: René Oey & Gabriëlle Nederend

Datum: 27 juli tot 3 augustus

Prijs cursus: € 275,00

Een week vol TANGO met in de ochtend Techniek lessen, s’middags staan de Tango lessen gepland en iedere avond is er TangoSalon met DJ El Chino

Argentijnse tango is een improvisatie-dans, een subtiel samenspel tussen leider en volger aan de hand van de muziek.
In de danszaal van L’Huys Préau werken we met twee niveau’s: een Basis Groep (Beginners/Halfgevorderd) en een Gevorderden Groep. Overdag staan de lessen gepland en iedere avond komen we allen samen in de Tangosalon om het geleerde in praktijk te brengen.

les preau 1.jpg
Tango-buiten-voor-het-sieraad-Rene-en-Ga

Programma:

* In de ochtenden staan de Techniek Lessen gepland, over onder meer de houding, de techniek van het lopen, van draaien (ochos en giros) en natuurlijk van de diverse versieringen (adornos) die de tango rijk is, voor zowel de leider als de volger.

* In de middag lessen staan de reguliere Tango Lessen gepland; we gaan een aantal motieven en combinaties van passen onder de loep nemen en vertalen in de muziek…we gaan spelen, combineren en interpreteren met het rijke materiaal van de tango.
* Iedere avond is er Tango Salon in de prachtige danszaal van L’Huys Préau met houten vloer onder het genot van een drankje, coaching van de docenten en de heerlijke, gevarieerde muziek van DJ El Chino. 

Gabriëlle Nederend & René Oey runnen al jaren samen Tangoschool TANGOTALKS in Amsterdam. René stamt van de eerste generatie tangodansers in Nederland sinds de herontdekking van de Argentijnse tango midden jaren 80. Naast lessen en salons organiseren zij concerten en performances, en zijn geïnteresseerd  in cross-overs met andere disciplines en muziekstijlen.

info@tangotalks.com

www.tangotalks.com

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page