top of page

De wijsheid van de paarden 2 - Verdiepingsweek

Datum: 4 tot 11 mei

Door: Annemiek ten Hoor

Prijs: €​ 395,00

Deze week is een vervolg op de week ‘De wijsheid van de paarden’ en is bedoeld voor iedereen die bij Annemiek en de paarden de zogenaamde ‘familie-imprint’ heeft gedaan.

Ook deze week ben je samen met de paarden van Préau en mag je weer een laagje dieper in verbinding met je eigen unieke wijsheid komen.

 

Wat gaan we doen?

Dit is een week waarbij je weer een stukje dieper in contact met je eigen wijsheid komt. Ook deze week starten en eindigen we bij de paarden en voelen we ons een onderdeel van de kudde.

We leren van de paarden hoe we in awareness kunnen zijn. Hoe het is om opgenomen te zijn in het roerloze veld. Vanuit dit roerloze veld kun je je gewaar worden van je hartcoherentie en je daardoor bekrachtigd voelen op jouw unieke plek in de fontein. Van daaruit kun je weer een verdiepende stap maken naar nog meer balans in je leven en in het herkennen van jouw wijsheid.

Deze week zullen we ook werken met de vier windrichtingen, het medicijnwiel, de nieuwe maan, sjamanistische rituelen, een vuurceremonie en zal je je krachtdier ontmoeten en leren hoe je met hem of haar kunt werken. 

Sjamanisme – de harmonie herstellen

Wat is sjamanisme? Herken je dat: het regelmatige verlangen naar een staat van eenvoud en onbezorgdheid, terug naar je oorspronkelijke zelf, naar echt contact maken met elkaar en met de natuurlijke werkelijkheid? Het zoeken naar wat wezenlijk belangrijk is, wat wezenlijk leven is, naar werkelijk contact en verbinding met je leefomgeving?

Het sjamanisme bevat de wortels van een praktische levensfilosofie van waaruit de mensheid duizenden jaren zijn leven heeft geleefd. Een praktische levensfilosofie die in haar denken de nadruk legt op het creatieve en dynamische gebeuren van het leven zelf, welke niet te vatten is in traditionele wetenschappelijke of rationele termen. Op een manier die misschien wel bevredigender is dan onze huidige westerse rationele manier van leven. Deze kennis mogen we als westerse sjamanen delen tijdens sjamanistische healing sessies en tijdens deze retraite.

IMG_6732.jpeg
e9546db7-1029-4a4f-86dd-310952807b0b.JPG
_IMG6913.jpg
87258446-737f-4026-a851-92dcc8c24e25.JPG

Mijn drijfveer is om mensen te helpen ontdekken wie zij in wezen zijn. Samen ‘op reis’ om laagjes te onderzoeken die zij om zich heen hebben gecreëerd om te overleven. Dat doe ik het liefst samen met de paarden. Als meisje van zes fietste ik altijd al naar boer Flip, waar ik op de kleine shetlandpony’s met een zelf geknoopt halstertje over de akkers racete.

Paarden zijn altijd in mijn leven gebleven, maar in 2009 werd ik mij ervan bewust dat paarden naast het plezier dat we samen beleefden ook werkelijke leermeesters zijn. En omdat ik naast het intuïtief ‘weten’ ook een vorm zocht om mensen met paarden te begeleiden ben ik in 2010 begonnen aan de opleiding van Spirit of Epona, volgde cursussen in naturalhorsemanship en werd verder opgeleid bij bureau Wind tot systemisch paardencoach en systemisch paarden-teamcoach. In 2012 voelde ik de roep om ingewijd te worden als sjamaan en heb daarna bij verschillende leraren het pad van de sjamaan gevolgd. Ook op dit moment word ik nog onderwezen door een noord Amerikaanse sjamaan. Mijn drijfveer is ook om mensen terug te begeleiden naar de harmonie in zichzelf en vandaaruit de harmonie terug te brengen op onze planeet Moeder Aarde. Deze retraite week op het prachtige landgoed Préau, waar ze zo liefdevol en in harmonie met de natuur leven zal daar weer een stukje in bijdragen!

 

Heb je al een traject of een meerdaagse retraite bij Annemiek gevolgd en wil je weten of deze verdiepende retraite iets voor jou is?

Neem dan vrijblijvend contact op of deze week inderdaad bij jou past: 

E-mailadres: ​​info@annemiektenhoor.nl

Telefoonnummer: ​06 53 42 51 03 

Bezoek voor meer informatie over mij en/of mijn werkwijze mijn website:

www.annemiektenhoor.nl

https://annemiektenhoor.nl/wat/paarden/  

https://annemiektenhoor.nl/wat/sjamanistische-healing/          

Boekingen lopen via Loeky Ekkel loekyekkel@gmail.com of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page