Vijf sleutels naar een nieuwe relatie

Datum: 17 tot 24 juli

Door: Meinou Lambeck, Hans Gierkink

Prijs cursus: € 395,00

Heb jij zin om samen met andere singles vakantievieren te combineren met het opdoen van inspiratie voor een nieuwe relatie? Dan is deze week wat voor jou. Een heerlijke week voor alle singles die graag een leuke relatie willen en meer zicht willen krijgen op hoe zij dat kunnen bereiken. Wij bieden 5 sleutels die het vinden en behouden van een duurzame relatie een stuk vergemakkelijken. Ervaren singlecoaches Hans en Meinou begeleiden je op ontspannende wijze richting inzicht en geven je tools om een duurzame relatie aan te gaan. Leren, maar ook lachen en ontspannen zijn de belangrijkste factoren! 

Voor wie

Deze vakantie is voor alle singles. Of je nu te kritisch of te verlegen bent, te snel wilt of juist afstand houdt, bindingsangst hebt of verlatingsangst, nog geen vaste relatie hebt gehad of juist al vele partners hebt versleten. Als jij zin hebt om hier een stap in te maken, maar ook zin hebt in een heerlijk relaxte vakantie, dan is deze week wat voor jou. Onze deelnemers zijn over het algemeen hoger opgeleid, beschikken over voldoende zelfreflectie en zijn gemiddeld tussen de 30 en 60 jr. (maar uiteraard mag je met elke leeftijd aansluiten). 

Meinou en Hans voor flap buiten.jpg

Programma

Vijf dagen heb je in de ochtend en eind van de middag een singles-workshop in een vaste groep. De woensdag heb je vrij. In deze dagelijkse workshops gaan we op ontspannen wijze in op de vijf belangrijkste sleutels om een leuke relatie te vinden. Onderwerpen die onder andere aan bod komen:

Sleutel 1: Vind de juiste partner – Weet wat belangrijk is en welke partner bij je past

 • Wat vind ik belangrijk in een relatie en in een partner?

 • Wie past er echt bij mij?

 • Ben ik nu echt te kritisch of juist niet?

Sleutel 2: Gedraag je als partner – Weet wat je patronen zijn en welk effectief gedrag je kan inzetten

 • Welke patronen komen bij mij telkens terug?

 • Hoe ga ik het anders doen om een langdurige stabiele relatie te krijgen?


​Sleutel 3: Verbind – Maak contact, verdiep contact en creëer aantrekkingskracht

 • Hoe leg ik contact?

 • Hoe overleef ik mijn eerste date?

 • Hoe zorg ik voor meer verbinding en diepgang?

 • Hoe vergroot ik aantrekkingskracht?

Sleutel 4: Ken je beperkingen – Ken en overwin je angsten en belemmeringen

 • Hoe ga ik om met bindingsangst of verlatingsangst?

 • Hoe voorkom ik dat ik, of de ander, de relatie snel weer afbreekt?

 • Hoe zorg ik dat ik nooit meer op die foute man/vrouw val?

 • Hoe bereik ik veiligheid en vertrouwen in een relatie?

Sleutel 5: Vertrouw- Vergroot je (zelf)vertrouwen

 • Wat kan ik doen om mijn (zelf)vertrouwen in dates en relaties te vergroten?

 • Hoe kan ik meer mezelf zijn in een startende relatie?

  We kijken naar wat jij kan doen om die leuke, passende relatie te krijgen. We bieden praktische theorie, doen oefeningen en wisselen tips en ervaringen uit, maar ook hier geldt: alles mag en niets moet. We zorgen vooral ook dat er veel gelachen wordt, het is immers vakantie!

Door wie

Meinou Lambeck is psycholoog en singlecoach. Zij heeft naast haar opleiding psychologie verschillende opleidingen en cursussen afgerond in onder andere psychodrama, systemische werken, provocatief coachen en improvisatietheater. Mede door haar eigen ervaring als “zoekende single” heeft ze de overstap gemaakt coach en trainer in het bedriifsleven naar singlecoach, om zo ook anderen in deze zoektocht te ondersteunen. Samen met Hans begeleidt zij al jaren dagelijks singles, zowel individueel als in groepsverband, richting een duurzame relatie.  

Hans Gierkink is singlecoach, trainer en adviseur. Hij heeft naast zijn beroepsopleiding als coach diverse opleidingen gedaan op het gebied van sociale vaardigheden en dans. Naast zijn coachings- en trainingswerkzaamheden voor singles coacht hij regelmatig managers van goede doelen organisaties en geeft trainingen sociale vaardigheden. Zijn stijl kenmerkt zich door een nuchtere en praktische aanpak. Hij is recht door zee en gaat voor het resultaat, een fijne passende relatie voor jou. En zeer regelmatig met succes.

Singlecoaches Hans en Meinou.jpg
Preau 2020 onder boom.jpg

Ervaringen van singles die eerder mee zijn geweest met de singlevakantie van Hans en Meinou

 

Reactie van Jolanda

Ik ben afgelopen jaar mee geweest met de Single vakantie van Hans en Meinou. Ik vond het helemaal geweldig! De coaching was heel waardevol voor mij en werd interactief met veel liefde en humor gegeven; getuigt van grote vakbekwaamheid. Echt heel erg bedankt hiervoor Meinou en Hans! Verder heerlijk gewandeld in een prachtige omgeving, ‘s avonds gedanst en gekletst, veel fijne mensen ontmoet. Ik koester de herinneringen aan deze hele bijzondere vakantie. Lieve groet, Jolanda

Reactie van Herman

Ik moest even wennen als ik vertelde wat ik ging doen op vakantie: een singleweek. En 

zouden het wel leuke mensen zijn? Maar wat een bijzonder goed bestede week! Ik heb zoveel geleerd en genoten van zowel de omgeving als de geweldige mede-deelnemers. En ja, ik heb nu een fijne relatie!

 

Reactie van Jan

Een week werken en relaxen in Préau was een soort van cadeau voor mezelf. Ik heb gedurende de week veel kunnen leren en begrijp nu veel meer waarom het met m’n vorige relaties mis ging. Ik was het vertrouwen in een mogelijke nieuwe relatie kwijt en ik wilde erachter komen wat ik er zelf aan kon doen. Mede door de nieuwe persoonlijke inzichten die ik heb gekregen is dat vertrouwen weer terug en weet ik ook wat ik zelf beter kan doen in een toekomstige relatie.

 Meinou en Hans snappen heel goed hoe het werkt (of niet) in relaties. De open sfeer in de groep was geweldig. Ik kijk met heel veel mooie herinneringen terug op een leerzame week die ook prima was verzorgd. Goed eten en drinken, een prachtige locatie, gezelligheid en heel veel fijne gesprekken. Dank jullie wel nogmaals Meinou en Hans!

 

Wil je meer ervaringen lezen, of luisteren naar interviews met eerdere deelnemers? Klik dan hier (graag een link naar https://singlecoaching.nl/workshops/singlevakantie-zomer-frankrijk )

 

 

Inlichtingen

Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kun je ons mailen/bellen:

 

Hans Gierkink: hans.gierkink@singlecoaching.nl / tel: 06 13 666 593 

Meinou Lambeck: meinou.lambeck@singlecoaching.nl / tel: 06 26 042 038 

Of kijk op onze site: www.singlecoaching.nl

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.