Datum: 10 tot 17 augustus

Door: Freddy Wissink

Prijs cursus:  € 245,00

 VEDISCHE ASTROLOGIE

Vroegboek-Korting van 15 % geldig t/m 31 mei 2019 voor een cursus Vedische Astrologie, welke van 10 t/m 17 augustus 2019 op Landgoed L'Huis Preau, Chatin, Frankrijk zal worden gegeven.  Normaal 245 euro nu 208 euro. zie www. preau.nl

Vedische (India) astrologie is de oudste vorm van astrologie met teksten in het Sanskriet gebaseerd op de heilige boeken, de Veda’s die deze astrologie zowel spiritueel als wereldrijk wijze/opzicht op een onnavolgbare wijze filosofie en wetenschap met elkaar verbinden. Het gezegde “Zo Boven, Zo Beneden” is dan ook van toepassing op de geboortekaart van een mens. Het doen van duiding is de enige echte astrologie welke ik heb geleerd en doe maar voorspellen is niet aan de orde en de ervaring heeft mij geleerd dat het best eens kan kloppen. De Vedische astrologie maakt gebruik van de Siderische (India) dierenriem en verschil op meerdere fronten met Westerse (Tropische) dierenriem. O.a. men maakt geen gebruik van Uranus/Neptunus/Pluto omdat deze in de oudheid niet zichtbaar waren, doch men begreep wel de effecten ervan en benoemde deze naar de goden Brahma/Shiva/Vishnu. Tevens worden deze planeten gezien als generatie planeten mede omdat zij lang in een teken staan voordat

deze van teken veranderen. Bij iemands geboorte gelden de echte standen van de planeten en worden als uniek gezien, een Vedische astroloog is iemand die aan duiding van de geboorte horoscoop-kaart doet en is niet een voorspeller. De stelling is dat de geboorte is een “Lotsbestemming” , de geboortehoroscoop laat de “Potentie” van dat moment zien en de “Vrije Wil” van elk mens er een is die altijd de drager van de mens zijn wordt gezien.

Wie is Freddy Wissink?
Geboren in 1954 te Haaksbergen (0v) en zijn hele leven actie in zowel de spirituele als de culturele wereld in binnen/buitenland, maakte voor het eerst kennis met de astrologie in Ibiza Spanje alwaar hij kleding shops had en ook zijn kennis van astrologie in praktijk bracht. In 1998 bij de geboorte van zijn dochter kwam de Vedische astrologie in beeld en volgde hij een 6 jarige opleiding bij het Instituut voor Vedische Studies in Amsterdam. Praktijk voerend Vedische Astroloog sedert 2004 nadat bij het Americaan Collega of Vedic Studies in de USA zijn examen te gedaan als “Associate of Arts in Jyotish”. Sedert die tijd consult geeft alsmede lessen, workshops, lezingen, jaarkaart en relatie-match duidingen mini consult doet alsmede de drie boven 

genoemde Vedische benadering als zijnde geboorte-horoscoop, vraagstelling horoscoop en gunstig moment horoscoop kaarten. Sedert 2013 lid van de Astrologische Vakvereniging Nederland werk volgens de richtlijnen zoals die daar gelden met respect voor de privacy van elk mens. (zie www.AVN-Astrologie.nl)

WAT TE VERWACHTEN.
De eigen geboorte horoscoop zal als uitgangspunt worden gebruikt om zodoende een beter inzicht te krijgen in jouw `Potentie`. Het moment van geboorte, de ascendant/lagna. De positie van de planeten in welk teken alsmede welk huis deze staan. En de sub/kaarten zoals er zijn de relaties, het werk ofwel status, kinderen, ouders en meer onderdelen van het leven komen aan de orde. De yoga (verbindingen) worden besproken, de dashaperiode waarin iemand is die de kleuring van dat moment aangeeft. Alsmede de Transit van de twee langzame planeten Jupiter/Guru en Saturnus/Shani komen aan de orde en welke hun invloed op de geboorte horoscoop kunnen hebben. Na de cursus/workshop is men in staat om haar/zijn eigen Vedische geboorte horoscoop te duiden, wees niet verbaasd hoe accuraat dat zal zijn en kan men

een poging doen om iemand anders bijv. familieleden of vrienden horoscoop te duiden. Naast geboorte-horoscopen (Játaka)) waarbij planeten, dierenriemtekens, huizen, maanhuizen (Naksatra’s), Yoga’s en subkaarten worden ook de techniek van de vragen-astrologie (Prasna) over een bepaald onderwerp/thema gedaan naast het zoeken van een gunstig begin moment (Muhurta), welke allemaal de horoscoop als uitgangspunt nemen.Bij aanvang krijg je jouw eigen Vedische Geboorte Horoscoop-kaart uitgedeeld. Nodig hiervoor zijn je geboorteplaats, geboortedatum en indien bekend je geboortetijd. Indien het zo is dat deze jouw niet bekend zijn, check dan evt. het geboorteregister  bij de gemeente van geboorte of vraag iemand die erbij was). En indien je het niet kan achterhalen, is dat geen belemmering om deel te nemen, de Vedische astrologie kent andere mogelijkheden om dan je horoscoop te duiden.

VAN HARTE WELKOM OM KENNIS TE MAKEN MET DEZE REEDS DUIZENDEN JAREN OUDE VEDISCHE ASTROLOGIE UIT INDIA EN DIE LANGZAMERHAND DE WESTERSE WERELD VEROVERT.

 


PRAKTISCHE INFORMATIE.


Voor opgeven en/of indien je meer wilt weten over de workshop/cursus neem dan gerust contact met mij op bel 020-6226020 of 0658951566 of mail freddywissink@hotmail.com . Er zal dagelijks zowel voor als na de lunch ongeveer 1 ½ uur les worden geven, avonden naar eigen inzicht in te delen.


Boeken. Voor het boeken via onderstaande opgave formulier en/of neem contact op met Loeky Ekkel 0573-221199 of mail info@preau.nl Kan zowel voor opgeven cursus/workshop als voor verblijfaccommodatie boeking, betaling loopt via hier.
Lesgeld. Cursus/workshop bedraagt 245 euro en is incl. je eigen Vedische geboorte horoscoop alsmede de sub kaarten welke tijdens die week zullen worden gegeven, naast alle andere stukken ter ondersteuning van deze bijzondere kennismaking met je eigen Vedische geboorte-

 

Verblijf
Voor boeking info en kosten, die volpension zijn zie website www.preau.nl De verblijfkosten staan los van de cursus/workshop kosten. Je kan naar eigen inzicht kijken wat bij je past die week en mocht je met iemand samen komen zijn er goede twee of meer persoon verblijven mogelijkheden. Het eten is van hoog niveau en heeft de vegetarische basis en komt van locale bedrijven met wie mooie samenwerkingen zijn ontstaan in de jaren dat men daar aanwezig is, in het mooie landgoed L’Huis Preau in Chatin.


Reizen. Men kan prima  met eigen vervoer komen is ongeveer 8 uur rijden, zie de uitleg hoe op de website en indien men mee wil liften met iemand zie dan het prikbord op de website. Vanaf Utrecht is het ongeveer 750 km. om naar Morvan te komen.

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: + binnenkort nieuw nummer

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png