Datum: 8 tot 15 augustus

Door: Zie tekst

Prijs cursus:  Zie tekst

Try Out week 3

De try-out optie van Préau

 

De try-out weken staan voor een ontspannen en vrijblijvend verblijf op Préau, te midden van het zomer gedruis, waarin er ruimte is voor kennismaking en inspiratie. Net als bij alle andere programma's is je verblijf volpension. De daginvulling is aan jezelf, waarbij van alles mogelijk is. Omdat bijna alle docenten ergens in loop van de week een open middag of avond voor alle aanwezigen op Préau organiseren, kan je kennis maken met de workshops die die week op Préau gehouden worden (zie hiervoor het programma voor de week op de homepage van onze website). Aan het eind van de week maak je ook alle presentaties van de groepen mee.

 

Daarnaast wordt er iedere ochtend een uurtje yoga gegeven, kan je kennis en ervaring opdoen in de biologische tuin van Préau, lekker een paar uurtjes boogschieten onder begeleiding van “hofschutter” Marc van Disseldorp, een wandeling plannen met natuur- en Morvan kenner Mathieu van Wigmondt of voor jezelf lekker gaan zwemmen in één van de prachtige meren in de buurt, een mooie stad in de regio bezoeken of het Keltisch museum Bibracte op Mont de Beuvray gaan bekijken. De Morvan is een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen, te kayakken of te toeren met je auto.

 

Kosten

In eerste instantie betaal je enkel je verblijf. Als je kiest voor yogalessen, workshops rondom de biologische groentetuinen, één of meer dagdelen boogschieten of een wandeling met onze natuurgids, dan kunt u dat ter plekke met de betrokken docent afrekenen. De prijzen variëren tussen de 12 en 30 euro per dagdeel.

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png