Try Out week 1

Datum: 21 tot 28 augustus

Door: Zie tekst

Prijs cursus:  Zie tekst

De try-out optie van Préau

De try-out weken staan voor een ontspannen en vrijblijvend verblijf op Préau, te midden van het zomergedruis, waarin er ruimte is voor kennismaking en inspiratie. Net als bij alle andere programma's is je verblijf volpension. De daginvulling is min of meer aan jezelf, waarbij meerdere dingen mogelijk zijn.

De volgende workshops aangeboden: Argentijnse tango (driemaal), Beeldhouwen (driemaal), Yoga (driemaal), kennismaking met LaVieNaturelle (tweemaal, zie lanvienaturelle.nl) en een natuurwandeling o.l.v. onze bevlogen natuurgids Mathieu Witmondt.

Omdat bijna alle docenten ergens in de loop van de week een open middag of avond voor alle aanwezigen op Préau organiseren, kan je ook kennis maken met de workshops die die week op Préau gehouden worden (zie hiervoor het programma voor de week op de homepage van onze website).

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen voor jezelf lekker gaan zwemmen in één van de prachtige meren in de buurt, een mooie stad in de regio bezoeken of het Keltisch museum Bibracte op Mont de Beuvray gaan bekijken. De Morvan is een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen, te kayakken of te toeren met je auto.

 

Kosten

In eerste instantie betaal je enkel je verblijf en voor minimaal 6 workshops (is 150 euro) De open kennismakingsavonden, die de in jouw week aanwezige docenten aanbieden, zijn altijd gratis. Wil je meer dan zes workshops volgen, dan betaal je 25 euro per workshop extra.

IMG_7395.JPG
IMG_7654.jpg
56304299_10158866395788849_4055479378409

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.