Try Out week 1

Datum: 21 tot 28 augustus

Door: Zie tekst

Prijs cursus:  Zie tekst

De try-out optie van Préau

De try-out weken staan voor een ontspannen en vrijblijvend verblijf op Préau, te midden van het zomergedruis, waarin er ruimte is voor kennismaking en inspiratie. Net als bij alle andere programma's is je verblijf volpension. De daginvulling is min of meer aan jezelf, waarbij meerdere dingen mogelijk zijn.

De volgende workshops aangeboden: Argentijnse tango (driemaal), Beeldhouwen (driemaal), Yoga (driemaal), kennismaking met LaVieNaturelle (tweemaal, zie lanvienaturelle.nl) en een natuurwandeling o.l.v. onze bevlogen natuurgids Mathieu Witmondt.

Omdat bijna alle docenten ergens in de loop van de week een open middag of avond voor alle aanwezigen op Préau organiseren, kan je ook kennis maken met de workshops die die week op Préau gehouden worden (zie hiervoor het programma voor de week op de homepage van onze website).

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen voor jezelf lekker gaan zwemmen in één van de prachtige meren in de buurt, een mooie stad in de regio bezoeken of het Keltisch museum Bibracte op Mont de Beuvray gaan bekijken. De Morvan is een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen, te kayakken of te toeren met je auto.

 

Kosten

In eerste instantie betaal je enkel je verblijf en voor minimaal 6 workshops (is 150 euro) De open kennismakingsavonden, die de in jouw week aanwezige docenten aanbieden, zijn altijd gratis. Wil je meer dan zes workshops volgen, dan betaal je 25 euro per workshop extra.

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png