top of page
IMG_8767-HDR.jpg

Spiegelbeeld 2

Datum: 14 tot 21 oktober

Door: Vanessa Lakhdari

Prijs cursus: €  300,00

Wie ben ik(nu écht)? Wie zie ik als ik in de spiegel kijk? Wie laat ik zien aan de buitenwereld? Wie wil ik dat er gezien wordt? Wie of wat in mij wil er gezien worden?

 

We nemen deze week de tijd om onze aandacht wat meer naar binnen te richten, stil te worden en te vertragen. Verbinding te maken met ons lijf en onze verlangens. Af te stemmen op wat er leeft van binnen, wat er aangekeken, gezien en gehoord wil worden.

 

We doen dit in een groep (max 12 personen). 

Met gebruik van de IZR, Interactieve Zelf Resonantie methode scheppen we een ruimte om naar binnen te kijken en elkaar en onszelf te ontmoeten. 

Deels door eigen processen(een soort opstelling, bij velen wel bekend)waarbij je in de groep je vraag, verlangen of wens inbrengt en onderzoekt. En deels door oefeningen in kleinere groepjes of duo’s waarbij iedereen de kans heeft om een belichaamde ervaring op te doen met betrekking tot een thema(zoals hechting of angst bijvoorbeeld). Zo ontstaat er steeds meer helderheid over je overlevingsstrategieën en heb je de mogelijkheid je ‘afgesplitste, onbewuste delen’ te ontmoeten.

 

We zullen regelmatig lichaamswerk doen met onder andere yoga, rekken en strekken, ademhalingsoefeningen en bewegen op muziek/vrij dansen, om meer in het lijf te komen en het zenuwstelsel te ontspannen. Dit kunnen ook partneroefeningen zijn waarbij je elkaar spiegelt, ondersteunt en uitdaagt. 

 

Over Vanessa

Ik ben opgegroeid in twee totaal verschillende culturen. Voor mij is daarom niks raar, gek of vanzelfsprekend. Ik ben nieuwsgierig en betrokken. Om expressie te geven aan mijn gevoelens als tiener, ben ik gaan dansen. In het lijf komt voor mij alles samen. Het lichaam liegt niet, heeft een diepe innerlijke waarheid en wijsheid. Ik ben dit pad gevolgd en heb me via traditionele Chinese geneeswijzen ontwikkeld tot een mens met een holistische kijk op het leven.

 

Sinds 2004 volgde ik diverse trainingen over meergenerationeel trauma, familie opstellingen/systemisch werk en neurobiologie/psychologie. Dit alles komt samen in de IZR, interactieve zelfresonantie methode. 

 

Meer info op www.hetgroenelab.nl of neem contact met mij op 06 1008 27 60

 

Data

Zaterdag 19 augustus/14 oktober 2023 aankomst vanaf 17.00 uur tot zaterdag 26 augustus/21 oktober 2023 vertrek na het ontbijt.

 

Programma

We komen elke dag na het ontbijt bij elkaar tot de lunch en drie middagen. De rest van de middagen en de avonden kun je genieten van de omgeving, de rust en stilte of juist in de ontmoeting. 

 

Prijs cursus

De cursus prijs is € 300,00.

Het verblijf is op basis van volpensioen met 3 vegetarische maaltijden.

Er staat de hele dag koffie en thee. Alcohol dient apart afgerekend te worden.

Verdere details over het verblijf en boeken gaat via het inschrijfformulier en/of via Loeky Ekkel.

 

Vervoer

Zie de website van Preau. Er is ook een liftservice.

httphubpagescomhub-the-reflection-in-my-mirror.jpg
water-reflections-of-trees-on-puddle-MUF001449.jpg
vanessa okt 2022.jpg

Deze week zijn er helaas geen hotel tenten beschikbaar

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page