top of page
Frankrijk Week Retreat 16-23 sept  2023.jpg

Klank & Energie - Lichter leven

Datum: 16 tot 23 September

Door: Inge Hendriks

Prijs: €​ 595,00*

Op een magische locatie, ver van doorgaande wegen, verscholen in het landschap aan de rand van de Morvan vindt dit retreat plaats op het idyllische landgoedje L'Huis Préau.

 

Deze retraite week is een mooie kans om te reflecteren. Door naar binnen te keren en bewust te verbinden met je Zelf kun je jezelf vragen stellen en horen wat er in je speelt. Je leert luisteren naar die fluisteringen, je inner voice.

De Indian Summer is een mooie tijd om de overgang van het bloeiende zomerseizoen achter ons te laten en te shiften naar de herfst, waarin we reflecteren. Loop je nog op het juiste pad of wil je bijsturen, weet je even niet waar je passie ligt, waar je de komende tijd op wilt focussen? 

Of is het enige dat jij nu nodig hebt pure ontspanning van lichaam en geest? 

 

Wat heb jij nodig om je volle potentieel te leven in vrijheid en volledig in je kracht te staan?Om daarachter te komen heb je allereerst rust nodig en ik geef jou ondersteuning vanaf de zijlijn. 

Door de verschillende sessies die ik aanreik kom je dieper in de lagen van je Zelf en word je je bewust van wat er op dit moment in jou speelt. Ik begeleid je hierin op een liefdevolle zachte manier. 

Vraag de uitgebreide brochure aan door mij te mailen, hier vind je alle info over de invulling.

 

Verschillende stijlen meditatie, visualisatie en Yoga komen aan bod, we duiken in de wereld van sound healing, Reiki, energiewerk en gaan ons verbinden met de natuur. 

Al deze elementen zorgen ervoor dat jij uit je hoofd weer terug in je lichaam zakt waarna je ontspanning ervaart op diepere niveaus. 

Jij gaat ook met energie werken, ik geef je tools om te zorgen dat jij je eigen energie kunt bewaken waardoor je in de hectiek van alledag stevig in je schoenen blijft staan. Minder snel leeg loopt en jezelf weer op kunt laden. 

Simpele tools maar oh zo waardevol! 

Er geldt een mooie Early Bird korting van € 100,- tot en met 1 juli.
Zeg jij JA tegen een Lichter Leven? Dit retreat is iets voor jou als je:

• toe bent aan ultiem ontspannen

• nieuwe levensenergie wilt opdoen

• toe bent aan vertragen en de stilte

• behoefte aan de natuur hebt

• je wilt verbinden met je intuïtie, je Zelf

• wilt leren je eigen energie te bewaken

• wilt mediteren onder de sterrenhemel

• wilt genieten van heerlijk gezond eten

• wilt lummelen met een boek in het gras

• je wilt verbinden met een mooie groep mensen

• jezelf op nummer 1 durft te zetten

 

 

Wat gaan we doen?

 

~ Sound healing

Laat je onderdompelen door de prachtige klanken van mijn Nepalese Klankschalen tijdens o.a. een sound bath maar ook tijdens een Yoga sessie Yin & Sound.

Door je mee te laten voeren in het geluid kom je uit je hoofd en zak je weer terug in je lichaam. De gedachtestroom neemt af, je komt weer meer in balans, voelt je fitter, creatiever en je slaappatroon kan verbeteren, dat is onder andere wat sound healing voor je kan doen.

~ Reiki

Reiki is een holistische geneeswijze uit Japan. Reiki zorgt dat blokkades in het energetische lichaam opgeheven worden en jouw levensenergie weer voluit kan stromen. Dit ga ik toepassen in groep sessie en geef ik minimaal twee keer deze week. Jij hoeft niets te doen behalve ontspannen te liggen en te ontvangen.

~ Meditatie

Verschillende vormen van meditatie komen aan bod. Ik begeleid je met mijn stem en Klankschalen in een visualisatie, een loopmeditatie bij zonsopkomst komt aan bod alsook iedere ochtend stilte mediteren.

~ Yoga

In de ochtend maken we lichaam & geest wakker met Hatha Yoga, we groeten de opkomende zon. Op een aantal dagen gaan we later op de dag vertragen door middel van Yin Yoga, een mooie zachte vorm waarbij je de weerstand in lichaam & geest aankijkt.

~ Natuur

De helende kracht van de natuur is sterk, verbind je hier weer mee. Dit gaan we o.a. doen door met volle aandacht een zintuigenwandeling te maken. En in de vrije uurtjes kun je op eigen houtje, te voet, ronddwalen in de mooie omgeving.

~ Energiewerk

Ik leg je uit hoe belangrijk het is om je bewust te zijn waar jouw energie is. Herken je dat, dat je totaal uitgeblust bent na een afspraak met die ene vriend. Maar vooral laat ik je ervaren hoe powerful onze energie is door middel van eenvoudige individuele- en groepsoefeningen. Neem je energie in eigen handen! Deze oefeningen herhalen we gedurende de week zodat je meer en meer gaat voelen en om deze oefeningen te verankeren zodat je ook na deze week weet hoe je voor je eigen energie zorgt.

Ervaring met energiewerk is absoluut niet vereist.

~ Verbinden

Verbinden met jezelf door middel van alle bovenstaande sessies maar ook door journalen en lummelen. Er is één vrije dag met alleen meditatie in de ochtend voor de liefhebber. Net zo belangrijk is de verbinding met de groep, we creëren met z'n allen een waardevolle sacredspace.

 

 

Tijdens deze retraite vakantie week is er genoeg vrije tijd om de sessies te integreren, verbindende gesprekken te voeren met je mede retreat deelnemer, te wandelen door het Franse landschap, een privé sessie te ondergaan en een boek te lezen in het gras. 

Het lichaam voeden we met heerlijk gezond eten, met liefde en aandacht bereid door de chefs. 

Kleurrijke en gevarieerde vegetarische maaltijden. 

Laat je verrassen!

 

Waar ga je mee naar huis?

 

• een opgeladen gevoel

• meer focus en aandacht

• ontspanning in lichaam & geest

• tools om in het dagelijks leven gecenterd en gegrond te blijven

• inzichten in hoe lichter te leven

• een prachtige ervaring! 

 

 

Over mij 

 

In de wereld van energiewerk voel ik mij thuis. 
Door de jaren heen heb ik veel tools vergaard en ervaring opgedaan. 

The key thing dat ik geleerd heb? Je weet alles al, je bent al heel, je moet het je Zelf alleen herinneren. 

Op een luchtige manier help ik jou te ontspannen en uit je hoofd terug in je lichaam te komen en je opnieuw te verbinden met je intuïtie waardoor je voluit en bewust in het leven staat. Ik deel je mijn tools om de energie bij jezelf te houden, ook na deze retraite. 

Ik werk intuïtief en met een vleugje humor.

Dit is jouw retraite, ik doe geen beloftes, ik ga je niet helen. Ik help je te ontspannen en te herinneren dat je alles al weet en dat je al heel bent. 

Je bent licht.

Liefs Inge Hendriks ~ Sol & Salie 

 

Testimonials

"Ik ben je zo dankbaar dat je dit mogelijk hebt gemaakt en ik vind je een bijzonder mooi mens. Zoals je anderen benaderd met je openheid en warmte, zoals je aansluit met individuele aandacht voor ieder van ons, zonder oordeel, en je manier van 'lesgeven' is meer begeleiden waarbij je alle ruimte geeft en waardoor ik mijn grenzen kon opzoeken en bewaken dat ik er niet overheen zou gaan. Ben nogal een strevertje en ontzettend opstandig :) waarbij het mij triggert als er wordt gezegd dat je er meer stretch uit kan halen dan ga ik vet in het rood... bij jouw manier van begeleiden had ik dat totaal niet en kon ik lief zijn voor mezelf. Waar achteraf gezien het hele weekend voor mij om draaide: Ben lief voor jezelf en kijk naar wat er goed gaat, dan zijn de kleine stapjes veel meer gewaardeerd!! ONWIJS BEDANKT LIEVE INGE!! Het was een leerzame en onvergetelijke ervaring. 

Jij verandert veel mensenlevens op een hele positieve manier, ik voel me dankbaar er daar een van te mogen zijn!!"

~ Sas 40 jaar ~ Weekend Retreat Ardennen 2023

 

"Van 14 juni-20 juni afgereisd naar Portugal. Voor een retraite onder leiding van Inge. Het onthaal was hartverwarmend. Zowel door Inge als alle personen die de verzorging, eten en drinken,op zich namen tijdens de retraite. Heerlijke hapjes stonden klaar. Wat een prachtig terrein. Met heerlijk rustige plekjes waar ik even alleen kon zijn. Een mooi zwembad en een lekker bed. Het eten was geweldig. Het program bestond uit allerlei onderdelen zoals yoga, reiki, energiewerk, meditatie en klankschalen. Inge paste haar program aan wat de groep op het moment behoefte aan had en dat vond ik erg fijn. Ik heb door het energiewerk veel inzichten gekregen over mezelf. Ik heb Inge ervaren als een mooi, eerlijk en liefdevol persoon. Ik raad ook zeker iedereen aan om deze retraite te gaan ervaren. Liefs Ria."

~ Ria 67 jaar ~  Week retreat Portugal 2022

 

"Ik kwam met een enorme spanning naar het weekend toe. Ik had dit nog nooit eerder ervaren en alles was nieuw. Een mega stap uit mijn comfortzone. Maar vanaf het moment dat ik aankwam voelde ik een deken van rust en veiligheid over me heen komen. Hierdoor durfde ik me open te stellen om alle sessies aan te gaan, emoties toe te laten en mijn gevoel en verhaal te delen met anderen. Ik ging naar huis met een bak aan nieuwe ervaringen, die ontzettend intensief waren, maar waar ik geweldige inzichten uit heb gehaald die ik voor de rest van mijn leven met me mee kan nemen. Inge, je bent echt een prachtmens en ik ben dankbaar dat ik mijn intuïtie gevolgd heb om deel te nemen aan dit weekend."

~ Vivian 31 jaar ~ Weekend Retreat Ardennen 2023

 

 

 

Ik heb al een aantal groepen mogen begeleiden op weekend en week retreats in de Belgische Ardennen, Portugal en Nederland.

Het retreat is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Ervaring met energiewerk, meditatie en Yoga is geen vereiste. Ik denk met je mee en geef suggesties hoe je Yoga houdingen kunt aanpassen of intensiveren. 

Mannen & vrouwen zijn welkom!

De sessies zijn in het Nederlands. 

Ben je zwanger? Neem dan eerst even contact met mij op voordat je boekt aangezien we met Klankschalen en energie werken. Laten we dit overleggen. 

Heel belangrijk om te beseffen is dat je echt niets hoeft te doen! Je hoeft niet alle sessies mee te doen, je hoeft niets te delen. We moeten al zo veel in ons leven maar deze week mag alles en hoeft niets, jouw feestje! 

Pure ontspanning op een van de meest magische plekken in Frankrijk. 

Gun jij jezelf ook zo'n fantastische week?

 

* Er geldt een mooie EARLY BIRD korting van € 100,- tot en met 1 juli

Je betaalt € 595,- i.p.v. € 695,- voor maar liefst een volle week aan sessies.

Ondernemers betalen de prijs excl. 21% btw.

 

Als extra cadeautje ontvang je van mij ook nog een gratis Reiki behandeling op afstand ter waarde van € 30,- om alvast de levensenergie te laten stromen voordat je op deze Retraite vakantie week gaat.

 

 

Vraag de uitgebreide brochure aan door mij te mailen, hier vind je alle info over de invulling.

 

 

Wil je boeken, kennismaken of je vragen stellen? Laten we een telefonisch intakegesprek inplannen, ik beantwoord graag je vragen en luister met je mee of deze week geschikt voor jou is. 

 

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten in de Morvan, laten we het licht volgen. 

 

 

Wees welkom!

Inge

 

www.solensalie.nl       info@solensalie.nl     06-48950434 instagram: @solensalie

Sol&Salie_Inge_branding_WW_mrt_2022_SherTakesCare-75.jpg
Sol&Salie_Inge_branding_WW_mrt_2022_SherTakesCare-25.jpg
Sol&Salie_Inge_branding_WW_mrt_2022_SherTakesCare-1.jpg

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page