Datum: 10 tot 17 augustus

Door: Anne Brattinga & Hella Peterse

Prijs cursus:  € 399,00

Passievol Performen

Passievol Performen, de zomerweek: Zing je al en wil je meer uit je optreden halen en meer vrijheid nemen? Je eigenheid gebruiken? Weg van de prestatie maar naar de passie? Geraakt worden en de ander raken? 
 Performen is een kunst op zich, echt voelen wat jou beweegt te willen zingen ook: Wat als dit nu samen komt in 1 week? Anne Brattinga en Hella Peterse gaan samen een workshop geven. 
 Anne en Hella houden allebei van zingen en improviseren en maakten samen het theatrale concert ‘Hoe dan?’  
 Anne’s kracht zit in het interpreteren van het lied zelf en de authenticiteit van je eigen manier van zingen. Hella daagt je uit om uit je veilige zone te komen en meer van jezelf te laten zien. Zij zal dat met een flinke dosis humor doen. 
 We gaan oefeningen doen, die je bewuster maken van jezelf, maar ook vrijer. We gaan samen zingen, spelen, improviseren, naar elkaar luisteren, werken aan de performance van je nummers en dan als kers op de taart de week afsluiten met twee (!) optredens voor de gasten van l’huy Préau . Anne zal daarbij voor de begeleiding op de piano zorgen! 
 Wat heb je nodig: minimaal 2 liedjes (mogen zeker eigen liedjes zijn!) die je door en door kent (als we je ’s nachts wakker zouden maken zing je ze meteen), een dosis moed om kwetsbaarheid te willen onderzoeken, passie om te zingen en op te treden. 
 
 
Voorbereiding: Willen we graag de liedjes aangeleverd krijgen met duidelijke akkoordenschema’s, zodat Anne kan voorbereiden. Wanneer je jezelf begeleidt -ook heel leuk- graag even doorgeven. Als je behoefte hebt kun je vooraf bij Hella of Anne een persoonlijke les nemen. Anne Brattinga, eigenaar Zangschool Singing Circle, Singer-Songwriter. Hella Peterse, eigenaar Hellazingt, docent Stembevrijding, Kleinkunst. 


Data: 10-17 augustus. Titel: Passievol Performen, de zomerweek. Prijs: €399 incl btw Aantal deelnemers: 8-12 Ruimte op Préau: Danszaal. 

Belangrijk om te weten voor de cursisten: Je boekt de cursus bij Singing Circle, oftewel Anne en Hella, en het verblijf boek je direct bij l’hut Preau. Je krijgt dus twee losse facturen voor je vakantie. Op l’huy Preau zijn verschillende verblijfsopties mogelijk, bij elke mogelijkheid is een volpension inbegrepen. Dit betekent dat je de hele week heerlijk vegetarisch zult eten. Check daarvoor preau.nl 

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: + binnenkort nieuw nummer

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png