Masterclass gitaar

Datum: 15 tot 22 augustus

Door: Eddy Moust

Prijs cursus: € 375,00

Gitaarbegeleiding zang en samenspel. Voor solisten, duo’s en bandjes (m/v)

Voor wie?

Deze masterclass is ideaal voor gitaristen (solisten / duo’s / bandjes) die zang begeleiden of zelf zingen en graag willen leren hoe zij inspirerende gitaarbegeleiding kunnen maken of hun samenspel kunnen verbeteren.

 

Ben je een gitarist die zingt? Of ben je een zanger die gitaar speelt. Wil je als duo komen of met je hele band? Wil je graag interessante gitaarpartijen maken die passen stem, stijl of repertoire? Dan is deze masterclass ideaal voor jullie!

 

​Elke deelnemer wordt persoonlijk op zijn of haar niveau gecoacht.

Voorbereiding

Na aanmelding laat je aan Eddy Moust weten waar je aan wilt werken.  Dit kun je doen door een opname van jezelf te sturen of een mailtje met je leerdoelen. We kijken dan samen wat de beste opties voor jou / jullie zijn. Zorg dat je de teksten en muziek uit je hoofd kunt, dit helpt je om je leerdoelen sneller te bereiken in de cursusweek.

 

Programma:

Aankomst op zaterdag na 17.00. Zaterdagavond maken we kennis en op zondag beginnen de lessen. Op woensdag is er geen les en repeteren de deelnemers. Op basis van de verschillende niveaus en leerdoelen van de deelnemers wordt het programma nader ingevuld. Op donderdag of vrijdag kunnen deelnemers - voor wie wil - een voorstelling geven.

Over Eddy Moust 

Eddy speelt professioneel gitaar vanaf zijn zestiende jaar als solist en begeleider. Hij heeft zijn eigen lespraktijk in Breda. Zijn grote voorbeelden zijn: Jimi Hendrix, Wes Montgomery en Paco de Lucía. Een passievoor muziek die hij graag deelt met anderen. 

Wat leer je?

Tijdens deze masterclass ontmoet je mensen met dezelfde passie voor muziek, gitaar en zang. In een mooie omgeving leer je hoe je samen kunt spelen, improviseren en verbeter je je techniek. Daarnaast is er ook ruimte voor privéles afhankelijk van jouw behoefte. Na de les en het oefenen kun je heerlijk zwemmen in hetnabijgelegen meer of wandelen door het prachtige landschap. Heerlijke maaltijden worden verzorgd door het team op L’Huy Préau.

Hij studeerde flamenco aan het Rotterdamse conservatorium. Eddy heeft in verschillende bands gespeelden houdt van live optreden. Hij werkte als gitarist op de Flameco dansschool Amor de Dios in Madrid en begeleidde de flamenco danseressen bij Lucia Marthas Amsterdam.

 

Sinds 2015 vormt hij samen met Mireille (zangeres), Travel Light Theatre en spelen zij een programma met eigen “Songs & Instrumentals” op bijzondere locaties.

 

 

Wat kun je van hem leren?

- Muziek als een manier van leven. Zijn manier van leven. De kunst van het oefenen.

- Hoe hij zijn eigen stijl ontwikkelde.

- Hoe je zang optimaal begeleidt en er een magische dynamiek kan ontstaan tussen stem en gitaar door de stilte en ruimte op te zoeken. 

- Hij gelooft in persoonlijk contact en geeft daarom alleen live les!

- Hij is een album aan het opnemen hier kun je een preview beluisteren van zijn werk.https://www.travellighttheatre.nl/im-ready-for-your-love/

Voorproefje

Wil je kennis maken met Eddy Moust en horen hoe hij klinkt? 

Vanaf 1 mei zal Eddy op verschillende plekken voorstellingen geven. 

Kom je een keer naar een van zijn voorstellingen dan ontvang je 20 euro korting op het cursusgeld. 

 

 

Meer informatie

www.eddymoust.nl

www.travellighttheatre.nl

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Inge:

“De gitaarworkshop bij Eddy is ideaal voor mensen die wel al een basis hebben, maar dan op een bepaald niveau zijn blijven hangen (zoals ik).

De oefeningen die je krijgt zijn precies afgestemd op wat jij aankan (of nog net niet aankan) en waarmee je je spel kan verfijnen en verdiepen. Bovendien kan je er ook thuis nog een tijdje mee vooruit.

Behalve de individuele oefeningen, leert Eddy je ook om goed naar elkaars spel te luisteren en op die manier je muzikaliteit verder te ontwikkelen.

En als bonus in deze workshop is er de vocale coaching van Mireille, die je meer inzicht geeft in hoe jij de kwaliteiten van jouw eigen stem kan versterken. Zodat je niet klinkt als een eenheidsworst ;o)

Eddy en Mireille zijn een super duo, en elke zingende gitarist of tokkelende zanger doet zichzelf een groot cadeau met deze workshop”

 

Jos:

“Weekje cursus gitaarbegeleiding voor zangers gedaan op het prachtige Preau in Frankrijk.

Cursus wordt met veel passie en liefde gegeven door Eddy Moust. Eddy is een fantastische gitarist, en een aardig mens. Met Eddy ben je in goede handen. Je voelt je snel op je gemak en Eddy zoekt samen met de cursisten naar de mogelijkheden. Dit alles met veel humor en plezier. Eddy weet in 1 week het maximale eruit te halen. Uiteindelijk hebben we een optreden verzorgd dat er mocht wezen en waar ik met trots en plezier aan terug denk. Deze cursus is zeker een aanrader!!”

 

Martin:

“Hele leuke gitaarworkshop gehad afgelopen week in L'Huy Preau (F). Eddy speelt geweldig, is een zeer inspirerende leraar en een bijzonder, aimabel mens. Voor herhaling vatbaar.”

 

Georgette:

“Veel lol en plezier naast 'serieus' werken. 

Ik werd meegenomen in de wereld van de muzikant.

Magisch, jezelf overtreffend. Zeer goed aangevoeld van Eddy op ieders persoonlijkheid en wat eenieder nodig heeft.

En daar dan weer één geheel van gemaakt met een fijne sfeer!”

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png