De kracht van hooggevoeligheid

Datum: 20 tot 27 juni

Door: Jolanda Hoogkamer

Prijs cursus: € 397,00

Leef vanuit jouw passie 

Hooggevoelig zijn is een talent met vele kwaliteiten én uitdagingen. Je neemt veel waar van je omgeving en je kan dit op een dieper niveau verwerken dan iemand die niet hooggevoelig is. Je voelt je directe en indirecte omgeving heel goed aan. Je ervaart je gedachten en emoties intens wat je een sterkepersoonlijke ontwikkeling kan geven. Tegelijk kan het je ook beperken: juist omdat er zoveel bij je binnen komt en je gevoelens en gedachten intens zijn. Waardoor je soms veel piekert en in je hoofd zit, of uit balans raakt door je gevoelens. Of omdat je het lastig vindt om een bepaald patroon te doorbreken, je stemmingen overneemt uit je omgeving en je last hebt van wat andere mensen van je vinden.


In De kracht van je hooggevoeligheid gaan we hiermee aan de slag. Je leert om de voordelen van je hooggevoelig zijn te gebruiken om jezelf te ontwikkelen en te versterken. Je leert wat je beperkende patronen, gedachten en gevoelens zijn hoe je deze los kan laten. Je krijgt tools om grip te hebben op wat je denkt en voelt. Je ontdekt hoe je intuïtie een onschatbare bron van informatie is om je leven te verrijken. 

Dit gaan we doen in de week

De kracht van je hooggevoeligheid is een week vol meditaties, opdrachten in de natuur, wandelingen, begeleide creatieve opdrachten om een talisman te maken, rituelen bij een magische waterval of een verwarmend kampvuur en zachte oefeningen voor lichaam en geest. Alle activiteiten helpen je om je aandacht op jezelf te richten en contact te maken met jouw persoonlijke kracht en levensenergie. Om te voelen en te ervaren wie jij diep van binnen bent en los te laten wat jou beperkt of niet echt bij je past. Je kan helemaal loskomen van alles wat 'moet'. En dat onder mijn begeleiding samen met een mooie groep hooggevoelige mannen en vrouwen. Een onvergetelijke week, dat beloof ik je.

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer, intuïtief coach en trainer en ik begeleid De kracht van je hooggevoeligheid 
 

Ik weet als geen ander hoe het is om te worstelen met (hoog)gevoelig zijn. Het moment dat ik echt invloed op mijn gedachten en gevoelens kreeg veranderde mijn leven stap voor stap. In plaats van te worstelen om harder te worden, ging ik mijn gevoeligheid en intuïtie juist ontwikkelen. Het keerpunt in mijn leven was mijn eerste intuïtieve opleiding in 2001, waarna mijn leven compleet is veranderd. 

Vele opleidingen volgden en ik ben onder andere gecertificeerd coach, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die na meer dan 10 jaar enorm is gegroeid. Dagelijks coach en inspireer ik gevoelige mensen om hun intuïtie en hooggevoeligheid te ontwikkelen.

 

Wat ik voor jou kan betekenen als coach en trainer

Maandelijks inspireer ik meer dan 200.000 mensen met mijn (gratis) meditaties en artikelen die ik deel op mijn website, www.withjoy.nl. Honderden mensen volgden een workshop, opleiding of deden een persoonlijk ontwikkeltraject. In mijn werk als coach & trainer werk ik niet met standaardoplossingen die voor iedereen gelden. Jij bent uniek. Mijn jarenlange ervaring en mijn vermogen om helder te zien en te voelen maakt dat ik contact kan maken met wie jij diep van binnen echt bent en wat voor jou werkt. Dat verwerk ik in mijn coachings en opleidingen, waardoor je handvaten krijgt om persoonlijk en spiritueel te groeien. 

Praktische ondersteuning van deze week door Daniel Hoogkamer

 

Daniel Hoogkamer, mijn liefdes- en levenspartner, ondersteunt mij tijdens deze week. Samen hebben we vele weken gevolgd op het gebied van natuurbeleving en intuïtieve ontwikkeling. Naast zijn werk als consultant houdt hij in zijn vrije tijd van Tai Chi, kajakken, wandelen en wintersport. Tijdens de week op Preau begeleidt hij onder andere de wandelingen, verzorgt het kampvuur en kun je bij hem terecht voor praktische vragen. 

Dit is wat andere mensen zeggen over mijn werk

Voor mij is het meest waardevolle van de workshop het leren gronden en zo uit mijn hoofd in mijn lijf te komen. Door de meditaties voel ik veel meer dat ik mezelf gewoon mag accepteren en mag zijn wie ik ben. En het is heel fijn om de verbondenheid tussen de hooggevoelige mensen te ervaren, zo’n hele dag.– Janny

 

Ik heb tot nu toe twee workshops gevolgd bij Jolanda en ben beide keren zo veel rijker weer naar huis gegaan!Het lukt Jolanda om een fijne,veilige sfeer te creëren waarin ruimte is voor veel gevoel maar ook voor een ontspannende lach.Wat ik vooral heb meegenomen uit de workshops is een gevoel van echte verbinding.Verbinding met mezelf en met de andere deelnemers.En dat op zich is al een hele waardevolle ervaring.Daarnaast krijg je van Jolanda heel veel handvatten om energie en intuïtie te leren gebruiken en hoog gevoeligheid als kracht in te zetten.Ik kan iedereen alleen maar aan raden om eens een kijkje op haar website te nemen.

 

Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Door de inzichtsessies zit ik lekkerder in mijn vel! Eindelijk goed gegrond, achter mijn ware passies gekomen en weet ik beter om te gaan met energie van mij en ook van anderen. De workshop “intuitie en energie” was een ware lifechanger. Ik kan dit iedereen aanraden. – Angelique

Meer weten over de kracht van je hooggevoeligheid? 


Naast je verblijfskosten geldt voor deze week de cursusprijs van € 397. Ben je deelnemer van mijn intuïtieve opleiding of heb je een coachingstraject van tenminste 5 sessies gedaan? Dan krijg je € 100 korting op de cursusprijs. 


Heb jij vragen over de kracht van je hooggevoeligheid of wil je overleggen of deze week echt bij jou past? Voel je welkom om contact met me op te nemen. Je kunt me mailen op jolanda@withjoy.nl of bellen via 06-31230379. Of neem een kijkje op mijn website voor meer informatie over hooggevoeligheid, mijn energie en manier van werken. 

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png