top of page
IMG_8767-HDR.jpg

De kracht van hooggevoeligheid

Datum: 22 tot 29 juni

Door: Jolanda Hoogkamer

Prijs cursus: € 447,00

Hooggevoelig zijn is een talent met kwaliteiten én uitdagingen. Je neemt veel waar van je omgeving en je verwerkt alles op een dieper niveau dan iemand die niet hooggevoelig is. Je voelt je directe en indirecte omgeving goed aan. Je ervaart je gedachten en emoties intens wat je een sterke persoonlijke ontwikkeling kan geven. 

 

Tegelijk kan het je ook beperken: juist omdat er zoveel bij je binnen komt en je gevoelens en gedachten intens zijn. Hierdoor kan het zijn dat je veel piekert en in je hoofd zit of uit balans raakt door je gevoelens. Misschien vind je het lastig om een bepaald patroon te doorbreken, neem je stemmingen over uit je omgeving of heb je last hebt van wat andere mensen van je vinden.


In de zomerweek de kracht van je hooggevoeligheid gaan we hiermee aan de slag. Je leert om de voordelen van je hooggevoeligheid te gebruiken om jezelf te ontwikkelen en te versterken. Je leert wat je beperkende patronen, gedachten en gevoelens zijn hoe je deze los kan laten. Je krijgt tools om grip te hebben op wat je denkt en voelt. Je ontdekt hoe je intuïtie een onschatbare bron van informatie is om je leven te verrijken en hoe de natuur je hierbij kan ondersteunen. 
 

mammoetboom 1.JPG
Jolanda en Rinske - De kracht van je hooggevoeligheid.png

Dit gaan we doen in de week

De kracht van je hooggevoeligheid is een week vol meditaties, healingen, ceremonies en rituelen, opdrachten in de natuur, wandelingen, begeleide creatieve opdrachten om een talisman te maken, rituelen bij een magische waterval of een verwarmend kampvuur en zachte oefeningen voor lichaam en geest. Alle activiteiten helpen je om je aandacht op jezelf te richten en contact te maken met jouw persoonlijke kracht en levensenergie. Om te voelen en te ervaren wie jij diep van binnen bent en los te laten wat jou beperkt of niet echt bij je past. Je kan helemaal loskomen van alles wat 'moet'. En dat onder onze begeleiding samen met een mooie groep hooggevoelige mannen en vrouwen. Een onvergetelijke week, dat beloof ik je.

Mijn naam is Jolanda Hoogkamer

 

Ik weet als geen ander hoe het is om te worstelen met (hoog)gevoelig zijn. Het moment dat ik echt invloed kreeg op mijn gedachten en gevoelens veranderde mijn leven. In plaats van te worstelen om harder te worden, ging ik mijn gevoeligheid en intuïtie juist ontwikkelen. Het keerpunt in mijn leven was mijn eerste intuïtieve opleiding in 2001 waarna mijn leven compleet is veranderd. 

 

Vele opleidingen volgden en ik ben onder andere gecertificeerd coach, trainer, healer en reader. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk, die in de jaren enorm is gegroeid. Dagelijks coach, train en inspireer ik gevoelige mensen om hun intuïtie en hooggevoeligheid te ontwikkelen. Maandelijks inspireer ik meer dan 300.000 mensen met mijn (gratis) meditaties en artikelen die ik deel op mijn website, www.withjoy.nl

Jolanda Hoogkamer - Centre of joy.jpg
WJE-LR-6789.jpg

Deze week geef ik samen met Rinske Molenaar

 

Rinske is een krachtige en ervaren healer en geeft healingen in haar eigen praktijk. Ook assisteert Rinske tijdens de workshops en opleidingen die Jolanda geeft in het Centre of joy. 

Rinske heeft opleidingen en trainingen gevolgd in verschillende vormen van healing, intuïtieve ontwikkeling, energiewerk en tarot. Met haar kennis, ervaring en pure energie is Rinske een krachtige, open vrouw die met haar hooggevoeligheid, intuïtie en inlevingsvermogen andere mensen kan helpen.


Tijdens de week op Preau ondersteunt Rinske de lessen met healingen en energetische oefeningen. Ook kan je bij haar terecht voor praktische vragen.

Dit is wat andere mensen zeggen over mijn werk

Nog niet eens zo heel lang geleden was wat ik wist van energie vooral, dat ik er weinig van had. Tijdens de opleiding heb ik geleerd hoe krachtig mijn energie en mijn intuïtie zijn. Jolanda neemt je mee op een magische reis en ze doet dat met zoveel liefde, gevoel en humor dat je niet anders kunt dan haar daarin volgen. Er ontstaat als vanzelf magie en verbinding en een veilige omgeving waarin heel veel ruimte is om te delen en te groeien.

Ik heb geleerd mijn energie te voelen, te bekrachtigen, te gebruiken en te begrenzen maar ook om mijzelf te healen en mijn energie te herstellen als dat nodig is. Daarmee word er iets wakker in je, je ontdekt wie je diep van binnen bent. Je eigen licht gaat stralen en je leert te vertrouwen op je gevoel en op je intuïtie. Dat is zo waardevol en magisch, ik gun het iedereen! Mijn hooggevoeligheid wordt langzaam aan echt mijn superpower en ik ben Jolanda daar intens dankbaar voor! – Sabine 

Voor mij is het meest waardevolle van de workshop het leren gronden en zo uit mijn hoofd in mijn lijf te komen. Door de meditaties voel ik veel meer dat ik mezelf gewoon mag accepteren en mag zijn wie ik ben. En het is heel fijn om de verbondenheid tussen de hooggevoelige mensen te ervaren. – Janny

IMG_0603.JPG

Als je op zoek bent naar meer verbinding met jezelf, meer kennis over hoe energie werkt en hoe je jouw energie bewust kunt beïnvloeden door middel van fijne meditaties en meer contact met gelijkgestemden binnen een warme en persoonlijke setting fijn vindt, dan is de opleiding bij Jolanda echt een aanrader! – Tessa 


Naast je verblijfskosten geldt voor deze week de cursusprijs van € 447. Ben je deelnemer van mijn opleiding Intuïtieve ontwikkeling of de healingopleiding dan krijg je € 100 korting op de cursusprijs. 


Heb jij vragen over de kracht van je hooggevoeligheid of wil je overleggen of deze week echt bij jou past? Voel je welkom om contact met me op te nemen. Je kunt me mailen op jolanda@withjoy.nl. Of neem een kijkje op mijn website voor meer informatie over hooggevoeligheid, mijn energie en manier van werken. 

Boekingen lopen via Mathilde van de Mheen, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page