Intensive Hardnekkige patronen

Datum: 19 tot 22 Mei

Door: Gerda Dekker, Annemieke Hijink

Prijs: € 1.150,00

Programmalocatie: Frankrijk, l’Huy Préau (Morvan)

Van 19 mei t/m 22 mei 2020 vindt een unieke intensive plaats. Het programma, waarin een eigen vraag of dilemma centraal staat, is speciaal samengesteld voor professionals: managers, adviseurs, wetenschappers, bestuurders, beleidsmakers, zelfstandig ondernemers, et cetera.

Begeleiding:

Annemieke Hijink - hijink & zo

Gerda Dekker - Dekker Consult

HINK – STAP – SPRONG

Voor iedereen geldt dat er patronen in werk en leven sluipen waar je opnieuw naar zou willen kijken. Patronen hebben een functie, ontstaan niet voor niets, komen voort uit goede intenties en de noodzaak om te overleven in lastige tijden en zijn in oorsprong liefdevolle en loyale bewegingen.

Bij dit HINK-STAP-SPRONG programma neem je een van de –hardnekkigste- patronen onder de loep, geeft het lucht en versterkt en herstelt daarmee het oorspronkelijke vermogen dat uit beeld was geraakt. We werken met tafelopstellingen, individuele begeleiding, coaching met paarden en systemische interventies.

In een kleine groep krijgt iedereen een persoonlijke routeplanner door deze hink-stap-sprong intensive: een combinatie van individuele en gezamenlijke activiteiten.

Het is uiteraard mogelijk om dit te combineren met een vakantie.

Persoonlijke routeplanner: HINK STAP SPRONG

 

Voorafgaand aan het programma in Frankrijk is er een uitgebreide intake met één van de coaches, Annemieke of Gerda. Daarin verkennen we wat je wilt onderzoeken en welke wensen voor het doorbreken van een patroon aan de orde zijn.
De coaches ontwerpen een HINK STAP SPRONG routeplanner, een persoonlijk programma dat je doorloopt tijdens de intensive. Daarin werken we o.a. met de paarden, dieptecoaching en systemische interventies. Beide coaches hebben hun eigen specialisme en aanpak.

Ook ontspanning is een onderdeel van het programma; zoals een wandeling in de prachtige omgeving of een glas op het terras.

AANKOMST:

Op dinsdagavond 19 mei komen de deelnemers aan en verzamelen voor een kennismakingsmaaltijd. De doelstellingen worden gedeeld en er is een eerste ontmoeting met de paarden. Je ontvangt de persoonlijke routeplanner voor de komende dagen. Elke dag eindigt met een individuele reflectie.

HINK

Dag 1 – woensdag 20 mei 2020

Start met het eerste onderdeel van de persoonlijke routeplanner en verkenning van de vraagstelling. In de intake is vooraf besproken: welke patronen dienen zich aan die vragen om een doorbraak? Welk verlangen is er voelbaar? Waarvoor zou je meer aandacht of ruimte wensen? Het onderzoek start met systemisch werken met paarden, een tafelopstelling of een coachgesprek.


STAP

Dag 2 – donderdag 21 mei 2020

Met het zicht op de ontstane patronen en de erkenning ervan komt de beweging naar voren.

Welke stap kun je al zetten en wat is daarvoor nodig? Een eerste stap vooruit, vanuit het hier en nu. Gebaseerd op de vernieuwde inzichten, met bewustwording van het transitieproces en in de richting van een doorvoelde verandering.

 

SPRONG
Dag 3 – vrijdag 22 mei 2020

Op welke manier dragen de nieuwe inzichten bij en welke sprong ga je wagen? Wij ondersteunen in het maken van een persoonlijke vertaalslag, de bewustwording in het dagelijks leven en het oefenen met nieuw gedrag, o.a. met de paarden. Vervolgens gaat het nieuwe op weg naar buiten: we sluiten het programma af met een wandeling en een picknick.

 

Aansluitend vertrek naar huis (of op vakantie) op zaterdag 23 mei, met de inzichten en je persoonlijke plan, waarmee je uit de voeten kunt op het werk en/of in de thuissituatie. Na afloop volgt in Nederland een evaluatiegesprek.

Praktische informatie & prijzen:

 

Kosten intensive-traject: begeleiding, verblijf, catering & in Nederland intakegesprek & evaluatiegesprek:

Particulier: €1.150,- incl. btw

Zakelijk: €1.150,- ex btw

Logies:

Verblijf eenpersoons kamer: € 365,- van 19 mei – 22 mei. Je ontvangt nadere praktische informatie na aanmelding.

Aanmelding: via: http://www.hijinkenzo.nl/begeleiding/individu/intensive-frankrijk

Reis:

Eigen vervoer Frankrijk. Locatie: l’Huy Préau, Morvan. http://preau.nl/

Eventueel met ander deelnemers gezamenlijk. Route

Begeleiders:

Gerda Dekker  &    Annemieke Hijink

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png