Improweek voor jongeren

Datum: 18 tot 25 juli

Door: Freya Flach, Lida Hagenaars

Prijs cursus: € 250,00

Neem je ouders mee op vakantie!

 

Wil jij in de vakantie toneelspelen zonder tekst uit je hoofd te leren? Ga dan in je vakantie aan de slag met improvisatietheater. 

 

Improvisatietheater is stoer, gedurfd en superleuk! Een hele week ga je aan de slag met leeftijdgenoten, waarbij plezier voorop staat! En van je ouders heb je geen last, want die doen zelf ook iets leuks.

Eerst even over jouw vakantie.

 

Bij improvisatietheater bedenk je ter plekke waar de scènes over gaan. Je leert verschillende spelvormen, die games heten. En verschillende technieken die je daarvoor kunt gebruiken. Hoe zou jij als Youtuber een nieuw product aanprijzen? Of als stuntman een potje pindakaas open draaien? Bij improvisatietheater kun je het allemaal zelf bedenken en helemaal los gaan. 

 

En dit allemaal met een groep andere jongeren, waarmee je ook leuke andere 

dingen kunt doen. Samen eten en 's avonds weerwolven bijvoorbeeld. Maar alleen als je dit zelf wilt natuurlijk, want niets is verplicht.

 

Lijkt het je wat? Neem je ouders dan mee naar l’ Huy Préau in Midden-Frankrijk.

 

Deze impro week voor jongeren is van zaterdag 18 juli tot zaterdag 25 juli en we spelen ‘s morgens van 10 tot 13 en ’s middags van 16 tot 19. Je hebt dus ook tijd om andere dingen te doen tussen de middag, zoals lekker zwemmen in een meertje of gewoon wat relaxen op het terrein. Je bent tussen de 12 en 16 jaar, als je net iets ouder of jonger bent, moeten je ouders even met mij overleggen. 

 

Wat doen je ouders daar dan?

 

Naast deze impro week voor jongeren worden er op Préau ook cursussen voor volwassenen gegeven. Bijvoorbeeld: zingen, beeldhouwen, filosoferen en ook impro voor volwassenen. Er is voor iedereen wel iets. Er wordt heerlijk voor je gekookt en je kunt er op verschillende manieren slapen. Check de site maar eens, daar vinden jullie vast een cursus die voor je ouders ook leuk is.

 

 

Je kunt meer informatie vinden op www.preau.nl, of op www.goimpro.nl

Go! Impro kun je ook vinden op insta of Facebook.

Je kunt me bellen voor meer informatie. Je ouders mogen mij ook bellen, als ze meer willen weten. 

0630370778 (Freya Flach)

Voor je ouders:

Improvisatietheater geeft kinderen en jongeren de kans om op een speelse manier vaardigheden te leren waar zij veel aan hebben. Zo leren ze samen te werken, ontwikkelen zij sociale vaardigheden en een zelfbewustzijn, leren rekening te houden met anderen, bouwen zelfvertrouwen op en werken aan hun communicatieve vaardigheden, allemaal terwijl zij bezig zijn met spelen en vooral met plezier maken. 

De impro week wordt gegeven door 2 ervaren improtrainers. Er wordt goed gekeken naar de groep en wat deze nodig heeft. De lessen worden aangepast aan het niveau en de concentratie van de groep. Plezier maken staat voorop! 

 

De lessen zullen voornamelijk plaatsvinden in de ochtend van 10 tot 13, en van 16 tot 19.

Deze week is voor jongeren tussen de 12 en de 16 jaar. Heb je nu een kind met een leeftijd die daar net buiten valt, maar waarvan je denkt dat het toch echt iets voor hem of haar zou zijn? Neem dan contact met ons op, dan hebben we het er even over. Of heeft jouw kind eerder meegedaan aan de impro week voor kids, laten we dan ook even overleggen. 

 

Meer informatie via:

www.goimpro.nl of 0630370778 (Freya) 

www.facebook.com/goplayimpro/

www.instagram.com/go_impro

Freya Flach

Freya is naast haar werk als improvisatietheater trainer en acteur in verschillende functies werkzaam in de ouderenzorg. In 2005 kwam zij in aanraking met improvisatie, en heeft ze steeds haar werk met ouderen gecombineerd met improvisatietheater.

Improvisatietheater is inzetbaar van kinderen tot senioren, om te leren op een speelse manier. De slogan van haar bedrijf Go! Impro is dan ook van . 'Play is our brain's favorite way of learning'

De kosten

De kosten voor de week bestaan uit twee delen, de cursus kosten en de verblijfskosten. 

De kosten voor de cursus zijn 250 euro per kind. Bij meerdere kinderen uit 1 gezin krijgt de tweede (of derde, of vierde) inschrijving 10% korting. 

De kosten voor het verblijf boek je via Preau, en daar zijn verschillende mogelijkheden, dus geheel af te stemmen naar je eigen wens. De verblijfskosten zijn altijd gebaseerd op volpension, inclusief drie maaltijden per dag en onbeperkt gebruik van koffie en thee. 

Voor kinderen tot en met 10 jaar geldt een korting van 50%, voor kinderen van 11 tot en met 16 jaar een korting van 25%. 

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png