Improvisatietheater voor jongeren

Datum: 9 tot 16 juli

Door: Michel de Bruin & Lida Hagenaars

Prijs cursus: € 250,00

Improvisatietheater voor jongeren

Even lekker met leeftijdsgenoten een berg lol beleven? Geef je dan nu op voor de improweek voor jongeren. Tijdens de cursusweek laten Michel en Lida je ervaren hoe fijn het is om je te verplaatsen in personages, hoe je doldwaze scénes neerzet maar ook hoe je meer waarachtige scenes kunt spelen. 

We gebruiken improvisatietechnieken en geven jou ook de kans om je eigen wensen kenbaar te maken. Samen maken we er een mooie week van!

 

Voor wie?

Onze workshop is gericht op leerlingen van het voortgezet onderwijs. Neem even contact met ons op als je twijfelt over de aansluiting qua leeftijd.

 

Wat gaan we doen?

We spelen op basis van improvisatie. We gaan met een aantal werkvormen aan de slag maar houden genoeg ruimte in het programma voor spontane ideeën en wensen van jou. Zo is de theatrale invulling van het bij veel jongeren bekende Weerwolven al een keer een succes geweest in Preau.

Als de groep het leuk vindt, kunnen we later in de week een voorstelling geven voor de andere gasten van Preau. Nog geen ervaring? Geen punt! Al bekend met de impro principes en wil je meer verdieping? Leuk! Kom erbij, wij dagen je uit!

Wie geven de workshop?

Michel de Bruin is acteur, theatermaker en tekstschrijver. Hij weet mensen te enthousiasmeren en met Michel in de buurt is er nooit een saai moment. Hij heeft ervaring in geven van workshops improvisatietheater aan jongeren. Hij maakt deel uit van theatergezelschap Boomgaard en de Bruin en maakt kindervoorstellingen met TheaterHuis Gorinchem.

IMG-20211129-WA0005.jpg
digitale_foto_125722.JPG

Lida Hagenaars is een bekende op Preau. Ze komt hier al meerdere jaren als cursist en heeft ook al eerder een week improvisatietheater gegeven op Preau.

Ze is (trainings-)acteur en theatermaker. Ze heeft haar eigen bedrijf Glow and Grow. Ze geeft theaterlessen op scholen en ook voor volwassenen. 

Wil je meer over de workshop? Bel of stuur dan een e-mail:

•Lida Hagenaars | 06-21170406 | lida@glowandgrow.nl

•Michel de Bruin | 06-10369559 |  michel.debruin1978@gmail.com

Ik zou met mijn familie willen langskomen. Kan dat?

Op het Preau landgoed worden verschillende mooie cursussen gegeven. Ook voor je (groot-)ouders; heb je daar ook geen last van!

Is er naast de cursus ook tijd voor om wat anders te doen?
Jazeker! We spelen 's ochtends van 10 tot 12:30 en 's middags van 16-18:30u. De woensdagmiddag is vrij.

Inschrijven

Heb je net als wij onwijs veel zin om lekker te spelen en samen te improviseren met andere leuke jongeren deze zomer, schrijf je dan in op onderstaand formulier. De cursus gaat door bij 8 deelnemers. 

 

Zien we deze zomer in Frankrijk?

Hartelijke groet,

Michel en Lida

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.