bonfire-1867275_1280.jpg

(Her)ontdek jezelf; lééf vanuit bewust-zijn

Datum: 21 tot 28 augustus

Door: Elise & Sanne

Prijs cursus: €  350,00

“Het leven kan worden geleefd of beleefd
Jouw bewustzijn maakt het verschil”

Voel jij jezelf of (be)denk jij jezelf?
We zetten onszelf graag neer zoals we denken dat we moeten zijn of zoals we al jaren gewend zijn te doen, maar bén jij nu wie je wilt zijn en volg je wel jouw dromen en doelen?

 

Iedereen loopt weleens vast in situaties en gedachten. Soms is het moeilijk om uit je dagelijkse leven te stappen om interventies in te zetten tot verandering. In dit Bewust- Zijn programma kun je volledig en alleen met jezelf aan de slag gaan waarbij je op een down to earth wijze, maar wel  buiten de traditionele paden, aan de slag gaat met jouw persoonlijk proces, dromen en doelen.
 

“Wanneer je bewust bent van jouw gevoelens en gedachten 
kan je pas veranderen”

 

Wat levert het “Bewust-Zijn” programma jou op?  
Een waarderend zelfonderzoek, zodat je (het)ontdekt wie je was, écht bent, en waar jij heen wilt. Deze week ga je enerzijds veel van je (oude) zelf (h)erkennen, loslaten, accepteren, inzien en opruimen/helen waardoor ruimte en rust gecreëerd wordt in je lichaam en geest. Hierdoor ontstaat ruimte om actief te werken aan jouwproces, dromen of doelen.
 

“Gedrag komt voort uit bewustzijn”

autobiografisch schrijven.jpg

Wat houdt deze cursus in? 
We maken een reis door de vier lichamen; het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Dit doen we door middel van verschillende werkvormen. Samen creëren we momenten van ruimte en rust, waardoor jouw innerlijke wijsheid (alle kennis zit al in jou) en leiding (je intuïtie) je gehele lichaam weer in balans brengt. 

Hoe ziet het programma eruit? 
Samen gaan we elke ochtend aan de slag met de groep vanuit de appreciative inquiry, wat een methode is tot waarderend zelfonderzoek en verandering. Voor de middag krijg je een opdracht mee, die je in jouw eigen tijd en ruimte kunt gaan maken. Omstreeks 16 uur ontmoeten we elkaar weer met een drankje om de opbrengst van de dag te delen (wanneer je daar behoefte aan hebt). 

We zetten diverse werkvormen in, zodat je aan de slag gaat met jouw lijf, handen en hart. Te denken valt aan: 

  • Autobiografisch schrijven

  • Liquid Breath ademsessie

  • Tekenen en Intuïtief schilderen 

  • Meditatie

  • De natuur als inspiratie

  • Persoonlijke missie en journalopdrachten

  • Vision board maken mét actieplan

  • Enz.

1-op1 coaching
Tijdens de week, kun je (zonder extra kosten) tevens een 1-1 coaching sessie met Sanne óf Elise inplannen. 

 

Wat neem je mee naar huis?
Uiteindelijk ga je naar huis met enorm veel ruimte, rust, zelfliefde, inzicht én een concreet actieplan waardoor je doelgericht transformatie kunt gaan inzetten in jouw leven. 

Voor wie? 
Voor iedereen die zich voelt aangesproken voelt maar ook voor degene die

vastloopt in belemmerde gedachtepatronen of overtuigingen. Voor degene die onderzoek willen doen naar zichzelf, om te begrijpen, te leren en te ontwikkelen. Waarom doe ik 

de dingen die ik doe? Waarom laat ik het niet los? Wie ben ik en waar wil ik heen?

Je bent al op het juiste pad en je bent precies waar je moet zijn. Vergelijk alleen met jezelf en lééf jouw leven. Wij helpen je het leven, gedachten en gevoel weer in perspectief te zien en jou in jezelf te laten geloven. 
 

Recensies van werkwijze:

 

“Wat een bijzondere ervaring. Elise is een warm en mooi mens, dat merk je voor, tijdens en na de sessie”.

 

“Wat een bijzondere en heilzame ervaring vond ik jouw Unrush sessie. Je bracht mij volledig met mezelf in contact, door ontspanning, de ruimte en jouw toegewijde aanwezigheid. Nu, een tijdje na de behandeling,  bemerk ik dat die volledige verbinding met mezelf een groter gevoel van balans heeft gegeven in een transitieperiode waarin veel gebeurt in mijn leven. Ik merk dat ik nog meer “echt en volledig” met hart, ziel en lichaam, in dat proces mag en kan zijn

 

“Super fijn mens. Sanne is geïnteresseerd in ieders leerproces, gericht op het gezamenlijke leerproces door middel van uitwisseling en actieve werkvormen. Zeer kundig op de inhoud”.

 

 

“Wat een geweldige docente is Sanne! Was een feestje om naar deze lessen te gaan. Heel deskundig, heel inspirerend”.

Picture2.png

Elise (33) en Sanne (41) kennen elkaar een aantal jaar en delen de passie om mensen in beweging te brengen door middel van inspireren en activeren op een holistische wijze. Ze hebben beiden een brede interesse en liefde voor persoonlijke ontwikkeling, groei en waardering voor het leven; bewust-zijn. Ze complementeren elkaar door diverse benaderingswijzen bij elkaar te brengen. Elise is eigenaresse van bedrijf Unrush Massage & Mind. Ze heeft tien in de commerciële media en entertainment branche gewerkt, maar heeft sinds drie jaar het roer drastisch omgegooid. “De beste zet ever” - Elise

Unrush:…is voor mij een zienswijze én leefstijl, welke is ontstaan vanuit mijn Burn Out in 2017. Voelen wat er speelt en wat mijn lichaam wilt vertellen en daar naar handelen. Een andere manier van denken en léven. Anders omgaan met oude patronen in huidige situaties. Omgaan met tijd, werk en met je gehele zelf.

Léven in plaats van over-leven. Unrushen staat voor het terugkeren naar je binnenwereld waardoor ruimte wordt gecreëerd voor innerlijke rust, inzicht en vertrouwen in de belangrijkste persoon op deze aarde; jij!


Als mind mentor, holistisch masseuse en Liquid Breath adem coach ondersteun ik jou graag bij het Unrushen, her-voelen en verbinden van en met jezelf.

Website: https://unrush.nl/

Sanne heeft een liefde voor leren en ontwikkelen. Ze is van origine sociologe en onderwijskundige en ze is altijd docente geweest. Ze traint docenten in pedagogische en didactische kwaliteiten en ontwerpt opleidingen. Vorig jaar heeft ze de stap gemaakt naar de menselijke kant in het leren. Ze is coach aan de Vrije Hogeschool in Zeist, geeft kunstzinnige counseling en is biografe in opleiding.
Als coach brengt ze mensen dichter bij hun intuïtie door beelden, tekeningen, metaforen en mythologie te gebruiken. Door middel van het kijken naar de eigen levensloop zijn er drijfveren te ontdekken die mensen hebben vanaf kinds af aan. Diepgang brengt zij aan door haar werkwijzen te onderbouwen vanuit psychologische, filosofische en wijsheid tradities.

Website: https://www.vrijehogeschool.nl/persoon/sanne-spil/

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.