Gitaarbegeleiding voor zangers

Datum: 15 tot 22 augustus

Door: Eddy Moust

Prijs cursus: € 375,00

Voor wie?

Deze inspirerende cursus is ideaal voor gitaristen (m/v) die zingen en graag willen leren hoe zij hun eigenzang of zangers m/v beter kunnen begeleiden op de gitaar. 

 

Als je al veel ervaring hebt, geweldig, maar dat is zeker geen vereiste. Gitaristen (ook duo’s / bandjes) die graag hun (samen)spel willen verbeteren of willen oefenen met de andere deelnemers zijn welkom!

Iedere deelnemer wordt persoonlijk gecoacht.

Wat leer je?

Tijdens de cursus ontmoet je mensen met dezelfde passie voor muziek, gitaar en zang. In een mooie omgeving leer je hoe je samen kunt spelen en improviseren en verbeter je je techniek. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor privéles afhankelijk van jouw behoefte. Na de les en het oefenen kun je heerlijk zwemmen in het

nabijgelegen meer of wandelen door het prachtige landschap. Heerlijke maaltijden worden verzorgd door het team op Préau.

Voorbereiding

Na aanmelding laat je aan Eddy Moust weten waar je aan wilt werken.  Dit kun je doen door een opname van jezelf te sturen of een mailtje met je leerdoelen. We kijken dan samen wat de beste opties voor jou / jullie zijn. Zorg dat je de teksten en muziek uit je hoofd kunt, dit helpt je om je leerdoelen sneller te bereiken.

 

Programma:

Aankomst op zaterdag na 17.00. Zaterdagavond maken we kennis en op zondag beginnen de lessen. Op woensdag is er geen les en repeteren de cursisten. Op basis van de verschillende niveaus en leerdoelen van de cursisten wordt het programma nader ingevuld. Op donderdag of vrijdag kunnen cursisten - voor wie wil - een voorstelling geven.

Over Eddy Moust 

 

Eddy heeft bijna 50 jaar ervaring als gitarist en heeft zijn eigen lespraktijk. Hij speelt al professioneel gitaar vanaf zijn zestiende jaar als solist en begeleider. Eddy heeft ook in verschillende bands gespeeld en houdt van live optreden. Een passie die hij graag deelt met anderen. Sinds 2015 vormt hij samen met Mireille (zangeres), Travel Light Theatre en spelen zij hun programma “Songs & Instrumentals” op bijzondere locaties.

 

Wat kun je van hem leren:

- Muziek als een manier van leven. Zijn manier van leven. De kunst van het oefenen.

- Welke gitaristen zijn grote voorbeelden zijn geweest: Jimi Hendrix, Wes Montgomery en Paco de Lucía.

- Hoe hij langs hun pad, hun stijl, zijn eigen stijl ontwikkelde.

 - Hoe je zang optimaal begeleidt en er een magische dynamiek kan ontstaan tussen stem en gitaar door de stilte en ruimte op te zoeken. 

- Hoe hij zijn stijl toepast in de voorstelling “Songs & Instrumentals” van Travel Light Theatre.

 

Waarom zie je niks online over zijn lessen? Hij gelooft in persoonlijk contact en geeft daarom alleen live les! 

Voorproefje en korting

Wil je kennis maken met Eddy Moust en horen hoe hij klinkt? Dan kun je naar een van zijn voorstellingenkomen in 2020. De eerste zijn gepland op 7,8 & 9 Februari 2020. Besluit je daarna tot inschrijving voor de cursus op L’ Huy Préau dan krijg je € 20,- korting op het cursusgeld. Zie https://www.travellighttheatre.nl/een-lang-weekend-in-het-kleinste-tijdelijke-theater-van-breda-7-8-9-februari-2020-vier-voorstellingen-in-drie-dagen/voor meer informatie.

 

 

Meer informatie

www.eddymoust.nl

www.travellighttheatre.nl

Recensies

 

Inge:

“De gitaarworkshop bij Eddy is ideaal voor mensen die wel al een basis hebben, maar dan op een bepaald niveau zijn blijven hangen (zoals ik).

 

De oefeningen die je krijgt zijn precies afgestemd op wat jij aankan (of nog net niet aankan) en waarmee je je spel kan verfijnen en verdiepen. Bovendien kan je er ook thuis nog een tijdje mee vooruit.

 

Behalve de individuele oefeningen, leert Eddy je ook om goed naar elkaars spel te luisteren en op die manier je muzikaliteit verder te ontwikkelen.

 

En als bonus in deze workshop is er de vocale coaching van Mireille, die je meer inzicht geeft in hoe jij de kwaliteiten van jouw eigen stem kan versterken. Zodat je niet klinkt als een eenheidworst ;o)

 

Eddy en Mireille zijn een superduo, en elke zingende gitarist of tokkelende zanger doet zichzelf een groot cadeau met deze workshop”

 

Jos:

“Weekje cursus gitaarbegeleiding voor zangers gedaan op het prachtige Preau in Frankrijk.

Cursus wordt met veel passie en liefde gegeven door Eddy Moust. Eddy is een fantastische gitarist, en een aardig mens. Met Eddy ben je in goede handen. Je voelt je snel op je gemak en Eddy zoekt samen met de cursisten naar de mogelijkheden. Dit alles met veel humor en plezier. Eddy weet in 1 week het maximale eruit te halen. Uiteindelijk hebben we een optreden verzorgd dat er mocht wezen en waar ik met trots en plezier aan terug denk. Deze cursus is zeker een aanrader!!”

 

Martin:

“Hele leuke gitaarworkshop gehad afgelopen week in L'Huy Preau (F). Eddy speelt geweldig, is een zeer inspirerende leraar en een bijzonder, aimabel mens. Voor herhaling vatbaar.”

 

Georgette:

“Veel lol en plezier naast 'serieus' werken. 

Ik werd meegenomen in de wereld van de muzikant.

Magisch, jezelf overtreffend. Zeer goed aangevoeld van Eddy op ieders persoonlijkheid en wat eenieder nodig heeft.

En daar dan weer één geheel van gemaakt met een fijne sfeer!”

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: + binnenkort nieuw nummer

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png