top of page
IMG_8767-HDR.jpg

Trainingsweek Altijd Leuk Werk

Datum: 28 september tot 5 oktober

Door: Marlies van Venrooij

Prijs cursus: €  295,00

Werk is absoluut geen bijzaak. Het is een serieus onderdeel van je leven waar je veel tijd aanbesteedt. Werk zou voldoening, een inkomen, uitdaging, energie en groeimogelijkhedenmoeten bieden, maar dit is helaas niet altijd het geval. Als werk te veel energie vraagt en te veel stress veroorzaakt en kan je in een burn-out raken.

 

Tijdens de trainingsweek "Altijd Leuk Werk" leer je welk werk bij je past en wat je kunt doen om zoveel mogelijk plezier te ervaren in je werk. Deze training richt zich niet alleen op de inhoud van je werk, maar we bespreken ook eventuele struikelblokken in je huidige werk en hoe je deze kunt veranderen om weer met plezier naar je werk te gaan. Je hoeft niet altijd ander werk te gaan zoeken om toch weer plezier in je werk te krijgen.

 

Tijdens deze trainingsweek leer je:

• Wat voor jou belangrijk is in je werk

• In welke werkomgeving of -cultuur je het liefst werkt

• Wat voor soort werk jou het meest aanspreekt

• Welke energielekken jij ervaart in je werk

• Hoe je jouw kwaliteiten breder kunt inzetten

 

Deze training is intensief en interactief, met veel tijd en ruimte voor ieders persoonlijke verhaal en vragen. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld door de prachtige omgeving van Preau te verkennen.

 

Persoonlijk stappenplan. 
Aan het einde van de training heb je antwoord op jouw vragen ten aan zien van je werk. En een overzicht met acties die je kan doen om weer met plezier naar je werk te gaan.

 

Gun jezelf een week in de prachtige omgeving van Preau om weer plezier te krijgen in je werk.

 

Extra bonus 
Na afloop van de trainingsweek krijg je gratis toegang tot de online trainingen van De Loopbaan Academie. Zo kun je in je eigen tijd en op je gemak alles nog eens doornemen om je verder te ontwikkelen in het vinden van ‘Altijd Leuk Werk’.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Marlies van Venrooij. Als loopbaancoach zie ik dagelijks hoe mensen profiteren wanneer ze zelf de controle nemen over hun werkplezier. Het gaat er niet om af te wachten wat de organisatie voor jou in petto heeft, maar om zelf te bepalen wat de inhoud van je werk is, waar je werkt en hoe je werkt. Dit geeft energie en zelfvertrouwen. Helaas zie ik vaak mensen vastlopen in onaangename werkomstandigheden, zonder te weten hoe ze hun loopbaan een andere wending kunnen geven. Zelf heb ik altijd de leiding genomen over mijn loopbaan en gezocht naar werk dat op dat moment bij mij paste. Dit was vaak spannend en onzeker, maar door het herhaaldelijk te doen, kreeg ik vertrouwen en leerde ik hoe ik met deze onzekerheden kon omgaan. Ik wil je graag helpen om deze kennis en dit vertrouwen ook te ontwikkelen, zodat je weet hoe je je werkplezier kunt vergroten.

Als je nog vragen hebt over de training, neem dan contact met me op via 0031(0)6 81970453 of stuur een e-mail naar marlies@altijdleukwerk.nl. Wil je meer over mij weten, kijk dan op www.altijdleukwerk.nl of op mijn LinkedIn-profiel https://www.linkedin.com/in/marliesvanvenrooij/.

YW-WizAp172-1050px (1) (1) (1).jpg

Boekingen lopen via Loeky Ekkel loekyekkel@gmail.com of via onderstaand inschrijfformulier.

bottom of page