Creatieve loopbaancoaching

Datum: 20 tot 27 juni

Door: Jeannette Vermeulen & Hugo Galama

Prijs cursus: € 450,00

Zou het niet heerlijk zijn om een hele week in alle rust concreet en creatief te zoeken naar persoonlijke antwoorden op jouw levens- en loopbaanvragen? Met als resultaat een helder beeld van jouw talenten, werk dat bij jou past en een stappenplan, zodat je weet hoe je verder kunt om je doel te realiseren.

 

In deze week maken we naast gangbare loopbaanmethodieken ook gebruik van creatieve middelen zoals schilderen, kleien, visualiseren en opdrachten in de natuur. Er wordt zo een beroep gedaan op je verstand en op je gevoel, maar ook op je creativiteit en verbeelding. Op die manier kom je meer in contact met je diepere wensen en onvermoede mogelijkheden. Je krijgt een helderder beeld van wie je bent en wat je echt wilt, waardoor je gemakkelijker je eigen loopbaan en leven kunt vormgeven en bijsturen. 

DSC_0844.JPG

De weekindeling:

 

Dag 1: ”Wie ben ik?” 

Wat is voor jou belangrijk, wat zijn jouw drijfveren? 

Wat is jouw missie? 

 

Dag 2: : “Wat wil ik?” 

Wat zijn jouw interesses, waar verlang jij naar? Waardoor kom jij bijvoorbeeld in een flow. Of hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

 

Dag 3: “Wat kan ik?” 

Waar ben je goed in? Welke talenten, kwaliteiten en vaardigheden bezit je allemaal?

Dag 4: “Welke belemmeringen kom ik tegen?

Welke niet helpende gedachten heb je mogelijk nog? Wat weerhoudt jou er van om te doen wat je graag zou willen doen?

 

Dag 5: “Welk werk pas nu echt bij mij?”

Waar krijg jij energie van? Waar loopt jouw energie op weg?

 

Dag 6: ”Hoe ziet mijn actieplan eruit? Hoe ga je verder?”  

Met een heldere, nieuwe visie op werk en/of leven maak je een concreet stappenplan. Vanuit een focus op wat jij graag wilt bedenk je (kleine) haalbare stappen. Vanuit deze focus kan een creatieve stroom op gang komen en wakker je jouw eigen enthousiasme aan

Voor wie kan deze week waardevol zijn:

 

Je ervaart weinig plezier in je werk, je mist een soort drijfveer. Je hebt de behoefte om eens alles op een rij te zetten en tijd te nemen voor herbezinning. Hierdoor kun je zicht krijgen op jouw mogelijkheden om bij te sturen

Je staat aan de zijlijn door reorganisatie, ziekte, boventalligheid en je moet je heroriënteren op je werk. Hoe pak je dat aan? 

Over een paar jaar ga je met pensioen. Hoe ga je om met jouw ‘duurzame inzetbaarheid’. Wat wil en kun je de komende jaren en ook daarna nog graag doen?

Je hebt een burn-out gehad en er is weer een stijgende lijn. Wil je wel terugkeren naar je huidige werk?

 

Na deze week is er, voor wie wil, na 3 maanden nog een terugkommiddag in Nederland. In gezamenlijk overleg maken we hiervoor een afspraak. 

We werken deze week met een groep van maximaal 12 deelnemers, maar we bieden ook individuele coachgespreken aan.  Graag hebben we voorafgaand aan de week een (telefonisch) intakegesprek met je.

20180821_115215.jpg

Wie zijn wij?

 

Jeannette Vermeulen:

 

Vanuit mijn eigen coachingspraktijk Xieje, maar ook in mijn werk als docent Loopbaan- en Talentcoaching stimuleer ik anderen graag om zelf het stuur van hun loopbaan te hand te nemen.

Samen opzoek gaan naar jouw ‘natuurlijke’ kracht, jouw talenten. Weten wat voor jou belangrijk is in je werk. Je bewust zijn van je energiebalans. Als je dat weet dan weet je ook wat je te doen staat om hier op ‘bij te sturen’. Werken wordt dan leuker, uitdagender en kost je minder energie. 

 

Mijn specialiteiten: loopbaan- en talentcoaching, stress-coaching, reïntegratie, DISC-gedragstest. Creativiteit, afwisseling en uitdaging binnen een veilige setting kenmerken mijn manier van begeleiden.

 

Review over Jeannette:

“Jouw betrokkenheid en enthousiasme hebben  een prettige sfeer in de groep gecreëerd. Met verschillende werkvormen heb je mij op een speelse manier tot inzicht laten komen.”

 

www.xieje.nu

Jeannette1.JPG

Hugo Galama

 

Een grote diversiteit aan studies en werkzaamheden heb ik gedaan, maar het heeft even geduurd voordat ik de voor mij perfecte mix gevonden had. De helft van de week werk ik nu als loopbaanpsychoog / creatief loopbaancounseler en de andere helft van de week als beeldend kunstenaar. 

Mijn stijl van begeleiden is interactief, praktisch en prikkelend. Gericht op bewustwording en op het stimuleren van het zelfsturend - en probleem-oplossend vermogen. Door mijn uitgebreide begeleidingservaring en uiteenlopende scholingen weet ik uiteenlopende (creatieve) werk- en begeleidingsvormen inzetten. Ik wil er zijn voor mensen die zich realiseren in hun (werkzame) leven op een kruispunt te zijn aangekomen.

Review over Hugo:

"prima zoals je dat begeleidde, ik heb me zelden zo prettig gevoeld in een groep, er was saamhorigheid en heel veel ruimte...en jij wist steeds welke oefening nodig was om weer een stapje verder te komen in mijn proces! "

 

www.coachingbeeldend.nl

www.hugogalama.nl

DSC01804.JPG

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.