Datum: 17 tot 24 augustus

Door: Hanke Bootsma & Saskia Schotanus & Maria Bruins Slot

Prijs cursus:  € 350,00

Coachweek groei in je leven

Een zomerweek alle ruimte en tijd voor jezelf op het prachtige landgoed L ‘Huy Preau in Frankrijk van 17 t/m 24 augustus 2019. Ben je benieuwd wat je doelen zijn en hoe je die kan bereiken? Kom dan naar deze cursus Groei in je leven! Hanke, Marie en Saskia nemen je mee in een week vol energie, natuur, stilte, aandacht voor je lichaam en leefstijl, creativiteit en meditatie. In de groep doen we oefeningen om dichter bij je kern te komen, intuïtief te weten hoe het met je is, wat je wilt veranderen en hoe je dat kan doen. Met drie coaches, ieder met hun eigen specialiteiten, is er ook ruimte voor individuele sessies, zoals een reading, familieopstellingen, een leefstijlsessie en nog veel meer.

De week ziet er ongeveer zo uit​

We komen zaterdag 17 augustus rond 17:00 uur aan en maken die avond alvast kennis met elkaar. Op vier dagen hebben we ’s morgens en ’s middags les en op twee dagen ben je een dagdeel vrij. Als het helder is gaan we ook een avond sterren kijken. Op zaterdagochtend 24 augustus vervolgen we ieder onze eigen weg.

 

Door visualisatieoefeningen kan je bewust contact maken met jouw energie. Hierdoor ontdek je van alles over loslaten en groeien. Groeien niet als groter of beter, wel als speelruimte om te veranderen.

Bij het wandelend coachen laat je je inspireren door de natuur.

We zoomen in op hoe je het doet met jouw doelen, plannen, stappen zetten en dat het soms even niet lukt.

Wat komt er tevoorschijn als je schildert?

En als je luistert naar je lichaam?  

Tijdens een loopmeditatie in het Labyrint dat onze groep vorig jaar heeft gebouwd, kan je van alle kanten kijken naar een vraag en verbinding voelen, bijvoorbeeld tussen je bewustzijn en  onderbewustzijn, de aarde en de kosmos.

En bij Marc van Disseldorp ervaar je dat je je doel met pijl en boog haarfijn kan bereiken.

Met massage en lichaamsgerichte oefeningen maak je de verkregen inzichten nog voelbaarder.

 

 

Op twee dagdelen is er ruimte voor individuele coaching. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld reading, familieopstellingen, een leefstijlsessie, (verbindend) communiceren, kernkwadranten, massage, dromen, TRE, MIR, afweermechanismen,  “straatje lopen” aan de hand van Bateson, Byron Katy, Ostro, verdiepende loopmeditatie in het Labyrint.                                                                          

Hallo, ik ben Hanke Bootsma. In mijn dagelijkse leven heb ik het geluk dat ik de capaciteiten van mijn “hoofd én hart” bewust kan gebruiken. Als jurist heb ik leren denken en analyseren, als coach en trainer leren luisteren naar gevoel en intuïtie. Zweverig? Eigenlijk is het zweverig als je vooral met je aandacht in je hoofd bent! Daarom is het prettig om óók je voeten op de grond te voelen en te horen wat je lichaam en je intuïtie je te vertellen hebben. Ik vind het prachtig om mensen uit te nodigen de antwoorden op hun vragen in zichzelf te vinden, in hun hoofd én hun hart. L’Huy Préau is daarvoor een unieke en inspirerende plek. Ik ga er nu voor het vijfde jaar een cursus verzorgen en daar heb ik weer veel zin in. Achtergrondinformatie vind je op www.tvaltjetoe.nl.

Mijn naam is Saskia Schotanus: Ik werk als coach en HR adviseur. Ik vind het heerlijk om te werken met mensen en hun ontwikkeling. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren, ben ik blij! Ik ervaar het als heel bijzonder om naast iemand te staan en te mogen ondersteunen in zijn/haar proces. Mensen omschrijven mij als een persoon die warmte en betrokkenheid uitstraalt. Dit wordt in het werken met collega’s en coachees als erg prettig ervaren. Ik werk veel met energie (healing, reading), (familie) opstellingen en wandelcoaching.

Marie Bruins Slot Ik ben intuïtief coach, reader en healer, en trainer en masseur in het bedrijfsleven. Hartgedragen werken is voor mij een vanzelfsprekendheid. Doordat ik met energie én het lichaam werk, zet ik in elke groep een stevige basis van veiligheid neer. Ik heb al veel particulieren en werknemers van bedrijven geholpen om hun leven en werk op een ontspannen en bezielde manier te kunnen doen. Mijn kracht ligt erin dat ik de ander volledig kan zien voor wie hij/zij is waardoor oude overtuigingen kunnen worden losgelaten. Daarnaast voel ik aan wat het punt is waaraan te werken. Mijn stijl van trainen kenmerkt zich door zachtheid, lichtheid, humor, passie en verbinding. Achtergrondinformatie: www.massenza.nl.

Praktische informatie

 

Vragen

Als je meer wilt weten over de inhoud van de cursus kun je bellen met Hanke Bootsma op nummer 06 129 172 50 of mailen naar hankebootsma@gmail.com. Voor vragen over L’Huy Preau kun je telefonisch contact opnemen met Loeky Ekkel op nummer 0573-221199 of mailen naar info@preau.nl.

Boeken

Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier hieronder, of via Loeky Ekkel.

Lesgeld

 Voor de cursus betaal je € 350.

Verblijf

Het verblijf in L’Huy Préau is volpension; de maaltijden zijn vegetarisch en erg lekker!

De kosten hangen af van de accommodatie die je kiest.

De reis

Het landgoed L’Huy Préau ligt aan de rand van de Morvan op circa 750 km van Utrecht. Je kunt er met eigen vervoer naartoe of met iemand mee reizen; op de site van L’Huy Préau vind je een prikbord voor lifters.  

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

l'Huis Préau

58120 Chatin

Frankrijk

Tel NL: 0573-221199

Tel FR: +33 3 86 85 29 60
(ook bereikbaar op whatsapp)

info@preau.nl

De romantische bohemien sfeer van L’Huis Preau is een prachtig decor voor een bruiloft, een familiefeest, festival of het organiseren van een ander evenement.

Op zoek naar een locatie in een prachtige omgeving voor het organiseren van een training, cursus, supervisie traject of andersoortige trajecten? Met onze verschillende zalen en diverse buitenwerkplekken kunnen we groepen ontvangen tussen de 10 en 75 deelnemers. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Untitled-3.png